HUOM! Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!
24/7 chattituki!
100% tuotetakuu!
Ei piilokuluja!
Koodit toimitetaan heti!
Tuotekuvaus

Avira Optimization Suite 1 Year - 3 Devices

Odotatko antivirusohjelmaltasi paljon muutakin kuin vain turvaa ihan netin perus uhkia vastaan? Siinä tapauksessa hanki Avira Optimization Suite ja saat useita palkintoja voittaneen suojelijan, joka takaa samalla tietokoneesi nopean ja ongelmattoman toiminnan!

Holistista virustorjunta ja suffausturva

Antiviruskomponetti, joka tunnetaan nimellä Avira Antivirus Pro, tuo mukanaan reaaliaikaisen tutkan haittaohjelmia, troijalaisia ja muita riskejä vastaan. Sinulla on myös mahdollisuus kaventaa paikkatietoja antivirusohjelman avulla käyttämällä customoitua skannaustoimintoa. Hyvä antivirusohjelma ei olisi täydellinen ilman kattavaa surffauksen aikana tapahtuvaa suojelua. Avira Optimization Suite turvaa pankkikäyntisi, nettiostoksesi ja yleisesti kaiken surffauksen jopa kaikkein kehittyneimpiä taktiikoita vastaan, joilla koitetaan urkkia henkilökohtaisia tietojasi.

Miksi Avira Optimization Suite on parempi kuin muut perinteiset ja tunnetut antivirusohjelmistot?

Erityisen hyvän virustorjunta osuuden lisäksi Avira Optimization Suite sisältää myös laajan valikoiman työkaluja, joilla voit parantaa PC:si toimintaa. Avira System Speedup komponentti skannaa PC:si ja korjaa järjestelmään liittyvät viat sekä virheet ilman, että sinun tarvitsee koskaan olla huolissasi erikseen laitteistosi toimivuudesta ja turvallisuudesta korjauksen jälkeen. Poista ylimääräiset tiedostot, turhat rekisterit ja fragmentoituneet tiedostot, sillä ne vain vievät tilaa koneesi muistissa. Upean boottaus optimimointimoduulin avulla saat bootattua laitteistosi muutamassa sekunnissa! Älä missaa siis Avira System Speedup –toimintoa, sillä se todellakin edistää koneesi toimintaa, tekemällä siitä sulavamman, saa akun kestämään pidempään ja hidastuminen vuosien saatossa on minimaalista.

Selkeytä käyttöliittymääsi saadaksesi kaikki irti laitteestasi

Avira Optimization Suiten tehokkaiden työkalujen käyttö on tehty nyt todella helpoksi. Avira Connect -alusta antaa sinun käyttää erittäin helposti ja intuitiivisesti Avira Antivirus Pro ja Avira System Speedup -toimintoja, hallita eri laitteita ja ladata lisää Avira tuotteita käyttöösi.

Intuitiviinen korjaussysteemi, useita palkintoja voittanut turvaohjelmisto ja elämää helpottavat optimointityökalut tulevat kaikki samassa paketissa ja yhdessä muodostavat huippu tehokkaan Avira Optimization Suiten. Saat siis suojaa ja tehokasta toimintaa yhdellä ostoksella!

Laitevaatimukset

AVIRA OPTIMIZATION SUITE 1 YEAR - 3 DEVICES:n minimi laitevaatimukset PC:lle

OS: Windows 7, 8, 8.1, 10 (32-bit or 64-bit)

Memory: Min. 1024 MB RAM

Hard disk: Min. 800 MB available disk space

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Avira Optimization Suite 1 Year - 3 Devices?

Avira Optimization Suite 1 Year - 3 Devices :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Avira Optimization Suite 1 Year - 3 Devices :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x