HUOM! Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!
24/7 chattituki!
100% tuotetakuu!
Ei piilokuluja!
Koodit toimitetaan heti!
Tuotekuvaus

Batman: Arkham Origins on seuraava osa suosittua Batman: Arkham videopeli franchisea. WB Games Montréalin kehittämä peli tuo pelaajan ulottuville suuuremman Gotham Cityn ja tarinan, joka sijoittuu vuosia ennen Batman: Arkham Asylumin ja Batman: Arkham Cityn tapahtumia, kahta edelllistä kriitikoiden ylistämää peliä. Pelin tapahtumien aikaan Gotham Cityn vaaralliset rikolliset olivat vasta aloittamassa puuhiaan, tässä jaksossa Batman on vielä nuorukainen ja kohtaa ensimmäiset uransa rikollisuudentorjunta haasteet, ja hanestä alkaa kehittyä Dark Knight.

Päätoiminnot:

Arkham tarina alkaa: Batman: Arkham Origins alussa on Jouluaatto ja Batmania jahdataan kahdeksan vaarallisimman DC Comics Universumin tappajan toimesta. Pelaaja aloittaa Batmanin uran tämän kohdatessa monia hahmoja, jotka tulevat määrittämään hänen tulevaisuuttaan.

Parempi etsivämoodi: Ajattele kuin Batman uuden Case File systeemin avulla, se antaa pelaajalle mahdollisuuden analysoida silminnähden mahdottomia rikoksia rekonstruimalla ne reaaliajassa. Batmanin sensorin ja Bat-tietokoneen yhdistelyllä pelaaja voi luoda rikostapahtumat digitaalisesti ja tutkia sitten tapahtumia yksityiskohtaisesti.

Gotham City oppii tuntemaan Batmanin: Astu Gothamin kaduille vuosia ennen kuin siitä tuli Arkham City. Leijaile sen yllä tai taistele tiesi uusien ja entistä vaarallisempien alueiden läpi puolustaen oikeutta. Estä käynnissä olevat rikokset, laita loppu väkivaltaisille jengeille ja tutki uusia, pelottavia paikkoja, kyöhilta kujilta Gothamin rikkaiden kattohuoneistoihin.

Gothamin halutuin: Kaduilla liikkuu paljon muitakin kuin Black Maskin tappajia. Paikanna ja nitistä Gothamin väkivaltaisimmat ja vaarallisimmat rikolliset, saat niistä lisäpisteitä.

Uusia, tappavia vihollisia: Taistele uusi hahmoja kuten Armored Enforcer, Martial Artist ja monia muita vastaan. Jokaisen vihollisen taistelutyyli on erilainen ja myös sinun pitää mukautua. Klassinen FreeFlow taistelu kehittyy jokaisen vihollisen kanssa– Batmanin taidot kehittyvät myös.

Uusia laitteita: Käytä Batmanin nimikkoaseita tai ota hyöty irti uusista, voimakkaista laitteista kuten Remote Claw, Concussion Detonator jne. Remote Clawin avulla voit luoda uusia kulkuyhteyksiä kiinnittämällä strapetsimaisia köysiä paikkojen välille, tai hyökätä suoraan vihollisen kimppuun väijyntäpaikastasi. Concussion Detonatorin avulla voit desorientoida vihollisryhmiä lähitastelussa.

Uusia ja tuttuja hahmoja: Koe parannetut tutut Batman hahmot, kuten Black Mask, Pengviini, Deathstroke, Bane, Deadshot, Anarky, Kapteeni Gordon, Jokeri, Copperhead, Firefly… ja monta muuta.

Uusi Online moodi: Pelaa yhdessä kavereidesi ja vihollistesi kanssa 3v3v2 gameplayssa, joka sekoittaa tutun Arkham gameplayn kolmannen persoonan ammuntamekanismin kanssa. Metsästä kimpassa Batmanina ja Robinina vaanivia vihollisia tai käväise toisella puolen vaikkapa osana Jokerin taikka Banen jengejä. Rikollisina pelaavat pelaajat voivat ottaa myös Jokerin tai Banen hahmon rajoitetuksi ajaksi.

Kuinka tilaan Batman: Arkham Originsin

Batman: Arkham Originsin tilaaminen on tehty erittäin helpoksi. Saat pelin muutamassa minuutissa omaksesi. Anna vain melisi, valitse maksutapa ja maksa. Niin helppoa! Koodi näkyy heti maksettuasi ruudullasi, lisäksi se lähetetään meiliisi.

LAITEVAATIIMUKSET

MINIMI:

OS: 32-bit: Vista, Win 7, Win 8

Prosessori: Intel Core 2 Duo, 2.4 GHz / AMD Athlon X2, 2.8 GHz

Muisti: 2 GB RAM

Grafiikka: NVIDIA GeForce 8800 GTS / AMD Radeon HD 3850 tai parempi 512 MB VRAM:lla varustettuna

DirectX®: 9.0c

Kovalevytilaa: 20 GB

SUOSITUS:

OS: 64-bit: Vista, Win 7, Win 8

Prosessori: Intel Core i5-750, 2.67 GHz / AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz

Muisti: 4 GB RAM

Grafiikka: NVIDIA GeForce GTX 560 / AMD Radeon HD 6950 tai parempi 768 MB+ VRAM:lla varustettuna (DirectX 11 yhteensopiva)

DirectX®: 11

Kovalevytilaa: 20 GB

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Batman: Arkham Origins PC?

Batman: Arkham Origins PC :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Batman: Arkham Origins PC :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x