HUOM! Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!
24/7 chattituki!
100% tuotetakuu!
Ei piilokuluja!
Koodit toimitetaan heti!
Tuotekuvaus

Olet maanpaossa, karkotettu ja ulkopuolinen, tuomittu kulkemaan barbaarisilla joutomailla, joilla heikot nitistetään ja vain vahvat pärjäävät. Sinun pitää taistella selviytyäksesi, rakentaaksesi ja hallitaksesi maailmaa yksin serveriltäsi käsin, tai yhdessä liittolaistesi kanssa viholisia vastaan online moninpelissä.

Matka laajassa ja saumattomassa maailmassa täynnä raunioita muinaisten sivilisaatioiden jäljiltä avaa sinulle monia pimeitä, peiteltyjä salaisuuksia samalla kun pyrit valloittamaan ja hallitsemaan alueita. Aloita tyhjästä klaanisi mahdin luominen. Alussa sinulla on vain yksinkertaisia työkaluja, mutta mahdollisuus saada linnoituksia ja kokonaisia kaupunkeja. Orjuuta rosvojoukot palvelukseesi musertamalla heidät hirvittävän Tuskan Rattaan avulla. Uhraa vihollisesi elävältä alttareilla ja anna veren virrata Jumaltesi suosion saamiseksi. Rakenna Jumalillesi suuri pyhättö ja katso heidän syöksevän tuhoa vihollistesi niskaan.

Muita: Tässä on kyseessä brutaali maa kostahaluisine ja verenhimoisine Jumalineen. Mukana on myös lihanhimoisia kannibaaleja ja ovelia hirviöitä, selviytymiseen tarvitaan paljon muutakin kuin kykyä löytää ruokaa ja vettä. Tutki raunioiden mysteereitä ja löydä aarteita sekä viisautta. Varo samalla mielesi korruptoitumista pimeyden voimien toimesta. Ylitä laajat hiekkaerämaat, suojaudu aina hiekkamyrskyn noustessa kuumuudessa. Marssi sotaan vihollisiasi vastaan ja päästä sisäinen petosi irti. Jos lähdet taistoon valmistautumatta, saat varmasti pian pääsi irti ja raajasi ovat hetkessä pitkin taistelukenttää.

Conan Exiles ei ole mikään tyhjä sandboxi, vaan maailma, jolla on rikas historia ja jota voit tutkia löytäen salaisuuksia ja ikiaikaisia viisauksia rakentaessasi omaa sivilisaatiotasi.

CONAN EXILES (sis. pelaamisen ennakkoon)  - Steam – tarjolla nyt Livekortti.fi:ssä, aina reiluun hintaan.

Paljonko CONAN EXILES (sis. pelaamisen ennakkoon)  - Steam maksaa?

CONAN EXILES (sis. pelaamisen ennakkoon)  - Steamin hinta riippuu ostopaikasta.

Muista, että halvimmat CONAN EXILES (sis. pelaamisen ennakkoon)  - Steamit voivat tuoda ongelmia, sillä monet myyjät myyvät varastettuja ja ei-legitiimejä koodeja.

Meidän CONAN EXILES (sis. pelaamisen ennakkoon)  - Steam koodit ovat 100% laillisia (ks. UKK osiomme) ja samalla ne ovat markkinoiden edullisimmasta päästä. Hintamme ovat alhaiset, sillä ostamme tuotteet suurissa tukkuerissä, joten voimme myydä CONAN EXILES (sis. pelaamisen ennakkoon)  - Steam koodit huippuedullisesti.

Voit olla Varma, että meiltä ostetut koodit toimivat aina. Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia ilmenee, asiakaspalvelumme Live chatti palvelee 24/7.

Pelaa CONAN EXILES [MYÖS JO ENNAKOON] (STEAM:a)

Conan Barbaarin maailmassa selviytyminen on paljon muutakin kuin vain juoda ja syödä tarpeeksi. Sinun pitää kestää kovia hiekkamyrskyjä, suojella mieltäsi korruptoitumiselta ja hulluudelta ja taistella hurjia hirviöitä vastaan maailman pimeimmissä kolkissa.

Matka valtavan, saumattoman mailman halki on täynnä vaaroja ja mahdollisuuksia. Tutki kaikkea hiekkadyynien ja vanhojen raunioiden väliltä. Kerää resursseja ja tee niistä tarvikkeita ja aseita. Ja lopulta, rakenna pieniä yhteisöjä ja kasvata niistä valtavia kaupunkeja.

Pelaa yksin taikka taistele selviytymisestä ja mahdista moninpelissä julkiselta palvelimelta. Voit myös kutsua muita pelaamaan serverillesi, omine sääntöinesi ja asetuksinesi. Haluatko pelata vain muutaman kaverisi kanssa? Kokeile siinä tapauksessa yhteistyömoodia!

Pelatessasi yksin taikka yhdessä omalta serveriltäsi sinulla on pääsy laajaan valikoimaan pelinsisäisiä toimintoja. Voit mm. säätää edistymisnopeutta, luoda hirviöitä, muuttaa itsesi näkymättömäksi, desaktivoida avataria, ja paljon muuta. Ole oma herrasi omalla serverilläsi!

Lataa Conan Exiles moodit suoraan Steam workshopista customoidaksesi pelikokemuksesi. Voit ladata myös customi Conan Exiles Unreal Editor ja alkaa luoda omaa maailmaasi!

Kuinka ostan CONAN EXILES (sis. pelaamisen ennakkoon) - Steamin?

Ostaminen Livekortti.fi:stä on helppoa …1. 2, 3! Valitse tuote, anna meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

*Jos maksat PayPallin kautta, käytä samaa meiliosoitetta kuin sinulla on PayPal tililläsi*

Koodi toimitetaan muutamassa sekunnissa sähköpostiisi, lisäksi koodi näkyy ruudullasi. (Jos koodia ei ala kuulua, muista tsekata roskapostilaatikkosi!)

LAITEVAATIMUKSET

MIN:

Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 7 64 Bit/ Windows 8 64 Bit/ Windows 10 64 Bit
Processor: Intel Quad Core i5-2300 or AMD FX-6300
Memory: 6 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce GTX 560 (1GB) or AMD Radeon HD 7770 (1GB)
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Storage: 50 GB available space

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Conan Exiles (incl. Early Access) PC?

Conan Exiles (incl. Early Access) PC :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Conan Exiles (incl. Early Access) PC :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x
 • Valittu juuri sinua varten

 • product-image

  Xbox Live Gold 12 kk

  € 46,95
 • product-image

  Xbox Live Gold 3 kk

  € 16,95