HUOM! Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!
24/7 chattituki!
100% tuotetakuu!
Ei piilokuluja!
Koodit toimitetaan heti!
Tuotekuvaus

Kieli: Multilanguage

Alusta: Steam

Alue: WORLDWIDE

Kun he sanoivat Banoin saaren olevan paratiisi kuolla, kukapa olisi uskonut, että he tarkoittivat sitä kirjaimellisesti!

Loma kaaoksen keskellä

Lähde matkalla tutkimaan Banoin trooppista saarta, josta löydät vehreää sademetsää ja upeita, valokuvauksellisia rantoja. Mutta älä unohda pitää silmiäsi auki elävien kuolleiden varalta, jotka nousevat esiin Royal Palms Resortin liepeiltä. Dead Island – Game of the Year Edition sopii täydellisesti seikkailu peleistä pitäville hardcore –faneille sekä roolipelejä rakastaville. Pian huomaat paratiisisaaren alkavan muuttua zompien kansoittamaksi maailmanlopun painajaiseksi. Pelaaja pääsee seikkailemaan yhtenä neljästä eloonjääneestä, jotka ovat jostain syystä immuuneja zompitartunnalle. Immuuniuus, joka ensinnä oli onni, muuttuu pian kiroukseksi, sillä immuunit selviytyjät joutuvat lähtemään syvälle viidakkoon pelastamaan muita mahdollisesti hengissä vielä olevia ihmisiä.

Kohokohtia Dead Island pelistä

Yksi jännittävä elementti on Dead Islandin tarjoamat lähitaistelut. Saat suurta nautintoa voidessasi kukistaa zombeja itse kehittelemilläsi aseilla ja nokkeluudellasi, nautinto on aivan sanoin kuvaamatonta! Hekumallisen peruspelaamisen lisäksi pelaajalla on mahdollisuus kehittää omaa hahmoaan haluamansa laiseksi mm. kykyjen suhteen. Pelaajat voivat nyt jakaa parhaat hetket muiden pelaajien kanssa pienillä, koskemattomilla trooppisilla rannoilla. Saumaton 4 pelaajan yhteistyömoodi antaa sinun nauttia zombie kukistamisesta yhdessä muiden selviytyijien kanssa.

Mitä Game of the Year Edition tuo lisää Dead Islandiin?

Älä missaa tilaisuuttasi pelata Ryder Whiten hahmossa, tämä hahmo oli aivan keskeisessä asemassa alkuperäisen Dead Island pelin tarinassa. Muut lisät ovat mm. Bloodbath -areena ja super tehokas Ripper weapon.

Jos sinua ei häiritse vaihtaa ihania, lempeitä meren aaltoja zombitulvaan, niin silloin Dead Island – Game of the Year on juuri etsimäsi peli!

Laitevaatimukset

DEAD ISLAND: GAME OF THE YEAR EDITION:n minimi laitevaatimukset PC:lle

CPU: Core 2 Duo 2.66 GHz.

RAM: 1 GB.

OS: Windows XP.

VIDEO CARD: ATI Radeon HD 2600 XT 512MB VRAM (NVIDIA GeForce 8600 GT)

FREE DISK SPACE: 7 GB.

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Dead Island: Game of the Year Edition PC?

Dead Island: Game of the Year Edition PC:lle :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Dead Island: Game of the Year Edition PC:lle :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x