Destiny 2 PC
  • Ei piilokuluja!

  • Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!

  • 100% tuotetakuu!

  • 24/7 chattituki!

  • Koodit toimitetaan heti!

Destiny 2 PC

122

Myyty!

Destiny 2 PC

37,49

/kpl

€ 59,99

  • Ei piilokuluja!

  • Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!

  • 100% tuotetakuu!

  • 24/7 chattituki!

  • Koodit toimitetaan heti!

37,49

/kpl

€ 59,99

Numero

€ 54,95

New

+€ 0,00

Hinta yhteensä:

€ 37,49

Klikkaamalla TILAA nappulaa, hyväksyt käyttäjäehdot.

Kuvaus Destiny 2 PC

Destiny 2 PC

Nyt Activision, joka aiemmin toi markkinoille huippusuositun Call Of Duty pelin, tuo sinulle uuden toiminta& ammuntapelin, jota koko maailma odottaa innolla. Destiny 2, jatkoa Destinylle, vie sinut eeppiselle matkalle galaksien halki. Elokuvamaisessa kampanjamoodissa Destiny 2 PC esittelee sinulle runsaasti mielenkiintoisia hahmoja ja joudut taistelemaan tosissasi saadaksesi kotisi takaisin.

Ryhdy sotaan ystäviesi rinnalla. Destiny 2:ssa on tarjolla useita moninpelimoodeja, joissa voit haastaa kaverisi hurjiin taistoihin. Destiny 2 PC sisältä skaalattavan näytöntarkkuuden 4K:n saakka, säädettävän katselukulman kentällä, reunattoman ruudun, ultralaaja näytön säätö, ja paljon muuta.

* Erikoistoiminnot *

Legendaarinen kampanjamoodi: Lähde jättimäiseen toimintaseikkailuun kaiken tuhoavaa Punaista Legioonaa vastaan. Ota kotisi haltuusi – se voi olla ainoa turvallinen kaupunki koko planeetalla.

Yhteistyöpelit: Hyökkäystehtävissä sinun tulee vallata vihollisen tukikohta korkeintaan kolmen muun pelaajan kanssa ja tuhota kaikki mahdolliset uhat. Yhteistyörynnäkössä sinun on puolestaan koottava kuuden hengen joukko. Tienaa varusteita ja aseita taistellessasi läpi viihdyttävien, mutta samalla  todella haastavien pelimoodien läpi.

Kiehtova moninpelimoodi: Laita Destiny 2 kykysi todelliseen testiin 4 vs. 4 pelaajan matchupeissa muita ympäri maailman tulevia pelaajia vastaan.

Saalistajat: Saalistajat ovat tappavia terineen ja nopeita hyökkäyksissä. Saalistajat ovat röyhkeitä ja uskaliaita. He haravoivat taistelukentät etsien uusia uhreja. He ottavat suuria riskejä, mutta saavat sitäkin suurempia palkkioita.

Titaanit: Kun sinulla on vasara, et muuta tarvitse. Valmistaudu ja varustaudu sotaan, Titaanit seisovat korkeina ja pelottomina etujoukoissasi kaikkia vihollisiasi vastaan.

Warlockit: Warlockit ovat oppineita Valon sotureita. Heillä on hallussaan useita tappavia salaisuuksia. Sotatantereella heidän salaisuutensa voivat muokata jopa todellisuutta.

Taistele tiesi saaren kylien, temppeleiden, jokien ja satamien läpi! DESTINY 2 tarjolla nyt Livekortti.fi:ssä, aina reiluun hintaan.

Paljonko DESTINY 2 maksaa?

DESTINY 2 hinta riippuu ostopaikasta.

Muista, että halvimmat DESTINY 2 voivat tuoda ongelmia, sillä monet myyjät myyvät varastettuja ja ei-legitiimejä koodeja.

Meidän DESTINY 2 koodit ovat 100% laillisia (ks. UKK osiomme) ja samalla ne ovat markkinoiden edullisimmasta päästä. Hintamme ovat alhaiset, sillä ostamme tuotteet suurissa tukkuerissä, joten voimme myydä DESTINY 2 koodit huippuedullisesti.

Voit olla Varma, että meiltä ostetut koodit toimivat aina. Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia ilmenee, asiakaspalvelumme Live chatti palvelee 24/7.

Kuinka ostan DESTINY 2?

Ostaminen Livekortti.fi:stä on helppoa …1. 2, 3! Valitse tuote, anna meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

*Jos maksat PayPallin kautta, käytä samaa meiliosoitetta kuin sinulla on PayPal tililläsi*

Koodi toimitetaan muutamassa sekunnissa sähköpostiisi, lisäksi koodi näkyy ruudullasi. (Jos koodia ei ala kuulua, muista tsekata roskapostilaatikkosi!

LAITEVAATIMUKSET

4K Resolution Support (3820x2160)

Uncapped framerate

Full mouse and keyboard support with custom key mapping

Text chat

Adjustable Field of View

Detailed PC settings screen

21:9 monitor support

Muut katsoivat myös:

Kaikki tällä sivulla mainitut tavaramerkit ja rekisteröidyt tavaramerkit ovat niiden oikeiden omistajien omaisuutta.
Tuotenimet ja kuvat, joita käytämme tällä sivustolla ovat ainoastaan tunnistamista varten ja ne kuuluvat livekortti.fi:lle, kopioimista pidetään varkautena.