HUOM! Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!
24/7 chattituki!
100% tuotetakuu!
Ei piilokuluja!
Koodit toimitetaan heti!
Tuotekuvaus

Destiny 2 siirtyi uudelle PC alustalle 1. lokakuuta 2019. Jos haluat jatkaa Destiny 2:n pelaamista PC:llä, lunasta joku Battle.net koodi, sitten siirrä sisältösi uudelle alustalle Bungien sivulla.

Pelisi siirtyminen uudelle alustalle voi kestää jopa 7 päivää.

Nyt Activision, joka aiemmin toi markkinoille huippusuositun Call Of Duty pelin, tuo sinulle uuden toiminta& ammuntapelin, jota koko maailma odottaa innolla. Destiny 2, jatkoa Destinylle, vie sinut eeppiselle matkalle galaksien halki. Elokuvamaisessa kampanjamoodissa Destiny 2 PC esittelee sinulle runsaasti mielenkiintoisia hahmoja ja joudut taistelemaan tosissasi saadaksesi kotisi takaisin.

Ryhdy sotaan ystäviesi rinnalla. Destiny 2:ssa on tarjolla useita moninpelimoodeja, joissa voit haastaa kaverisi hurjiin taistoihin. Destiny 2 PC sisältä skaalattavan näytöntarkkuuden 4K:n saakka, säädettävän katselukulman kentällä, reunattoman ruudun, ultralaaja näytön säätö, ja paljon muuta.

* Erikoistoiminnot *

Legendaarinen kampanjamoodi: Lähde jättimäiseen toimintaseikkailuun kaiken tuhoavaa Punaista Legioonaa vastaan. Ota kotisi haltuusi – se voi olla ainoa turvallinen kaupunki koko planeetalla.

Yhteistyöpelit: Hyökkäystehtävissä sinun tulee vallata vihollisen tukikohta korkeintaan kolmen muun pelaajan kanssa ja tuhota kaikki mahdolliset uhat. Yhteistyörynnäkössä sinun on puolestaan koottava kuuden hengen joukko. Tienaa varusteita ja aseita taistellessasi läpi viihdyttävien, mutta samalla  todella haastavien pelimoodien läpi.

Kiehtova moninpelimoodi: Laita Destiny 2 kykysi todelliseen testiin 4 vs. 4 pelaajan matchupeissa muita ympäri maailman tulevia pelaajia vastaan.

Saalistajat: Saalistajat ovat tappavia terineen ja nopeita hyökkäyksissä. Saalistajat ovat röyhkeitä ja uskaliaita. He haravoivat taistelukentät etsien uusia uhreja. He ottavat suuria riskejä, mutta saavat sitäkin suurempia palkkioita.

Titaanit: Kun sinulla on vasara, et muuta tarvitse. Valmistaudu ja varustaudu sotaan, Titaanit seisovat korkeina ja pelottomina etujoukoissasi kaikkia vihollisiasi vastaan.

Warlockit: Warlockit ovat oppineita Valon sotureita. Heillä on hallussaan useita tappavia salaisuuksia. Sotatantereella heidän salaisuutensa voivat muokata jopa todellisuutta.

Taistele tiesi saaren kylien, temppeleiden, jokien ja satamien läpi! DESTINY 2 tarjolla nyt Livekortti.fi:ssä, aina reiluun hintaan.

Paljonko DESTINY 2 maksaa?

DESTINY 2 hinta riippuu ostopaikasta.

Muista, että halvimmat DESTINY 2 voivat tuoda ongelmia, sillä monet myyjät myyvät varastettuja ja ei-legitiimejä koodeja.

Meidän DESTINY 2 koodit ovat 100% laillisia (ks. UKK osiomme) ja samalla ne ovat markkinoiden edullisimmasta päästä. Hintamme ovat alhaiset, sillä ostamme tuotteet suurissa tukkuerissä, joten voimme myydä DESTINY 2 koodit huippuedullisesti.

Voit olla Varma, että meiltä ostetut koodit toimivat aina. Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia ilmenee, asiakaspalvelumme Live chatti palvelee 24/7.

Kuinka ostan DESTINY 2?

Ostaminen Livekortti.fi:stä on helppoa …1. 2, 3! Valitse tuote, anna meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

*Jos maksat PayPallin kautta, käytä samaa meiliosoitetta kuin sinulla on PayPal tililläsi*

Koodi toimitetaan muutamassa sekunnissa sähköpostiisi, lisäksi koodi näkyy ruudullasi. (Jos koodia ei ala kuulua, muista tsekata roskapostilaatikkosi!

LAITEVAATIMUKSET

4K Resolution Support (3820x2160)

Uncapped framerate

Full mouse and keyboard support with custom key mapping

Text chat

Adjustable Field of View

Detailed PC settings screen

21:9 monitor support

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Destiny 2 PC?

Destiny 2 PC :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Destiny 2 PC :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x
 • Valittu juuri sinua varten

 • product-image

  Xbox Live Gold 12 kk

  € 45,95
 • product-image

  Xbox Live Gold 3 kk

  € 16,95