HUOM! Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!
24/7 chattituki!
100% tuotetakuu!
Ei piilokuluja!
Koodit toimitetaan heti!
Tuotekuvaus

Kieli: English

Alusta: Xbox Live

Alue: WORLDWIDE

Lähde matkalla kaukaiseen tulevaisuuteen Deus Ex: Mankind Dividedin tarjoaman mukanaan vievän cyberpunk roolipelin kautta (RPG).

Sukella Deus Ex: Mankind Dividedin kiehtovaan tarinaan

On vuosi 2029 ja maailma on jakaantunut kahtia – ihmisiin, joilla on mekaania lisäominaisuuksia (heidät tunnetaan nimellä Augs) ja ihmisiin, joilla ei ole lisäominaisuuksia. Adam Jensen, edeltävän pelin protagonisti (Deus Ex: Human Revolution) palaa jälleen kehiin. Aseinaan hänellä on uusinta uutta olevat lisäykset ja peitetehtävissä tarvittavaa tietotaitoa. Valitettavasti Deus Ex: Human Revolutionin tuhoisat tapahtumat ovat saaneet ihmiset todella varuilleen mekaanisten lisäysten suhteen, mikä on johtanut Augsien eristämiseen ja yhteiskunnasta hylkäämiseen.

Kuinka pitkälti voit kontrolloida pelin tapahtumia?

Seuraa Adam Jenseniä tämän yrityksessä paljastaa Augsien terroristisalaliitto. Saman aikaisesti joudut navigoimaan skandaalin käryisen juonen läpi, jossa totuutta yritetään vääristellä korkemmilta tahoilta. Pelaajilla on mahdollisuus kokea sekä avoimen mailman kohteita, että valmiita, ns. valmiiksi käsikirjoitettuja, maailmoja tässä mukaansatempaavassa RPG pelissä. Ensimmäisen persoonan ammuntamekanismi ja vapaamuotoinen, viekas etenemismekanismi yhdistyvät älykkäällä tavalla siten, että pelaaja on vastuussa tarinan juonesta – erilainen pelityyli johtaa erilaiseen lopputulokseen.

Tutki laajaa valikoimaa erilaisia pelimekanismeja

Adam Jensenin roolissa pelaajalla on kasoittain erilaisia pelaamisvaihtoehtoja valittavanaan. Pelaaja voi valita agressiivisen, fyysisen lähestymistyylin, tai yhtä hyvin keskustelevamman taistelutyylin, tai sitten hän voi jopa seikkailla täysin vihollisilta huomaamattomissa. Deus Ex: Mankind Dividedin toimintoihin kuuluu myös kiinnostava mahdollisuus, jossa pelaaja voi hakkeroida ulkoisia laitteita ja pelata siten aktivoituvia minipeljä. Kokemuspisteiden kerääminen puolestaan vapauttaa Praxis Pointsit, joilla pelaaja voi parantaa Adamin mekaanisia lisäyksiä entisestään. Lisäysvalinnat vaikuttavat suoraan pelinkulkuun ja pelaamiseen.

Nyt sinulla onkin sitten vain yksi kysymys vastattavanasi – joudutko arvaamattoman proxy sodan vangiksi vai pystytkö näkemään manipulaation ja petoksen läpi voidaksesi selvittää todellisen totuuden Augseista? Pelaa nyt neljettä Deus Ex –sarjan pääversiota, Deus Ex: Mankind Dividediä, ja ota selvää kyvyistäsi!

Xbox Live Gold

Osta Xbox Live Gold jäsenyys meiltä ja pelaa DEUS EX: MANKIND DIVIDED Xbox One/PC:lle online-tilassa ystäviesi ja muiden DEUS EX: MANKIND DIVIDED Xbox One/PC:lle ympäri maailmaa tulevien pelaajien kanssa. Ota osaa kisoihin, saa uusia kavereita, vastaanota

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Deus Ex: Mankind Divided Xbox One?

Deus Ex: Mankind Divided Xbox One:lle :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Deus Ex: Mankind Divided Xbox One:lle :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x