HUOM! Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!
24/7 chattituki!
100% tuotetakuu!
Ei piilokuluja!
Koodit toimitetaan heti!
Tuotekuvaus

Kieli: Multilanguage

Alusta: Steam

Alue: Worldwide

Dragon Ball Xenoverse –sarjan hurjan suosion jälkeen Bandai Namco Entertainment tuo sinulle nyt uuden, klassisen 2D animepelin. Dragon Ball FighterZ on 2D taistelupeli tämän sukupolven pelikonsoleille. Dragon Ball FighterZ pidättäytyy Dragon Ball –sarjan rakastetussa ja kuuluisassa toimintamallissa, eli Dragon Ball Z upeassa ja spektaakkelimaisessa loputtomassa taistelussa. Yhteistyössä Arc System Worksin kanssa Dragon Ball FighterZ tuo vaikean, mutta helposti opittavan pelaamisen upealla grafiikalla pelaajile maailmanlaajuisesti.

Pelin juoni

Gokun ystävineen tulee nostattaa sota uudistettua Android 16:sta ja superandroidiarmeijaa vastaan, joka on varustettu ja suunniteltu taistelemaan ihan kuten heidät itsensä. Tarinassa on kolme osaa: Android Arc, Super Warriors Arc ja Super Villain Arc. Jokainen tarinan osa koetaan Android 18:sta, Goku ja Friezan näkökulmasta.

Pelaaminen

Pelaamiseen ovat vaikuttaneet useat taistelupelit, eniten Marvel vs. Capcom –sarjan tiimimekanisi ja konttrollointityyli. Jokainen pelaaja valitsee kolme hahmoa muodostaessaan tiiminsä. Pelaaja konttrolloi kerrallaan aina yhtä hahmoa ja voi vaihtaa hahmoa valitsemiensa kolmen hahmon välillä milloin vain pelin edetessä. Pelaaja voi myös pyytää sivussa olevia kahta hahoaan “auttamaan” liikkeissä ja hyödyntää näin koko tiimin voimaa hyökkäyksissä. Voittaakseen pelaajan on päihitettävä vastustajan kaikki kolme hahmoa.

Universaalit “Dragon Rush” ja "Vanish" liikkeet ovat samantyyppisiä kuin Dust Attacks ja Roman Can systeemi, joita käytetään Guilty Gear Xrd:ssa ja Arc System Works peleissä, kun taas "Super Dash" liike on samanlainen kuin Arcana Heart’s Homingissa. Pelaajat voivat lisätä manuaalisesti voimaansa "Ki Chargella" samaan tapaan kuin edeltävissä Dragon Ball –sarjan taistelupeleissä.

Dragon Ball FighterZ sisältää myös "Come on Shenron!" –toiminnon, joka antaa pelaajan kerätä Dragon Ballseja yksi kerrallaan taistelun edetessä käyttämällä erikoisyhdistelmiä ja-liikkeitä. Kun kaikki seitsemän Dragon Ballsia ovat koossa, Shenron tulee esiin ja antaa pelaajan esittää toiveen. Pelaaja voi valita yhden seuraavista: herättää yhden hahmonsa uudelleen henkiin, kohottaa taistelijansa voimaa, lisätä haavoittumisen kestävyyttä tai palauttaa taistelijat alkuperäiseen kuntoonsa. Toinen toiminto on "Dramatic Finish" –moodi, joka tuo ruudulle upeita tapahtumia Dragon Ball anime- ja mangasarjoista, joissa hahmot taistelevat vihollisia vastaan.

Pelin toimintoja

 • Upea taistelu- & korkean luokan animegrafiikka

Parannettu, korkealuokkainen animegrafiikka ja upeat taistelukohtaukset, niihinhän Dragon Ball –sarjan suosio perustuu. Dragon Ball FighterZ, Arc System Worksin ja voimakkaan Unreal pelimoottorin avulla, on yhtä visuaalisuuden riemujuhlaa. Tuhottavaa löytyy, niin ilmasta kuin maasta, Dragon Ball –sarjan parhaat palat on saatavana nyt 1080p ja 60FPS resoluutiolla.

 • Hengästyttävät Online -toiminnot

Kaksintaistelut, 6-pelaajan yhteenotot ja interaktiivinen odotustila, Dragon Ball FighterZ tarjoaa jokaiselle jotakin!

 • Upea tarinamoodi

Tutustu uuteen skenaarioon, jossa seikkailee upouusi Android 21 hahmo, jonka on luonut itse kuuluisa Akira Toriyama.

Playstation Plus

Osta PlayStation Plus jäsenyys meiltä ja pelaa Dragon Ball FighterZ online-tilassa ystäviesi ja muiden Dragon Ball FighterZ ympäri maailmaa tulevien pelaajien kanssa. Ota osaa kisoihin, saa uusia kavereita, vastaanota vain PlayStationPlus jäsenille suunnattuja erikoistarjouksia ja paljon, paljon muuta!

Laitevaatimukset

DRAGON BALL FIGHTERZ:n minimi laitevaatimukset PC:lle

CPU: i7-3770 CPU @ 3.40GHz.

RAM: 16 GB.

OS: Windows 7/8/10 (64-bit OS required)

VIDEO CARD: GeForce GTX 660 4GB.

SOUND CARD: DirectX compatible soundcard or onboard chipset.

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Dragon Ball FighterZ PC?

Dragon Ball FighterZ PC:lle :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Dragon Ball FighterZ PC:lle :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x