HUOM! Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!
24/7 chattituki!
100% tuotetakuu!
Ei piilokuluja!
Koodit toimitetaan heti!
Tuotekuvaus

Kieli: Multilanguage

Alusta: PSN

Alue: EU

Hope Country ja sen pimeä tuomionpäivän kultti ovat odtotaneet innolla saapumistasi.

Mitä kauheita hirviöitä vastaan joudut taistelemaan Far Cry 5:ssä?

Viides osa Far Cry -sarjaan, omana pelinäänkin toimiva Far Cry 5, vie pelaajan herkästi kaikkeen toimintaan vastaavaan Hope Countryn maailmaan kukistamaan pinnan alla kuohuvat jännitteet kultin johtajien ja paikallisten väliltä. Pelaajan rooli on olla paikan vastaava sheriffi, jonka tehtävänä on tunnistaa ja liittoutua vainottujen vastavoimien joukkoon ja vapauttaa kansalaiset Project at Eden’s Gaten –projektin vaikutuksen piiristä. Tielläsi seisoo kultin karismaattinen johtohenkilö Joseph Seed ja tämän sisarukset, joka tunnetaan nimellä Heralds. Isä Joseph Seedin käskyjen alla, kiihko mieliset kultin jäsenet ovat alkanet pitää Hope Countryn ihmisiä vankeinaan “pelastaakseen” nämä maailman lopulta.

Tyydytä uteliaisuutesi ja käy syvälle maaseudun uumeniin

Voit pelata Far Cry 5:a joko yksin pelinä taikka kahden pelaajan yhteistyömoodilla. Peli on ainutlaatuinen ensimmäisen persoonan ammuntapeli, joka sijoittuu monimuotoisiin maisemiin, mukana on erilaisia maastoja, kiemurtelevia jokia, kumpuilevia vaaroja ja tyhjiä maatiloja. Jokaista aluetta kontroloi joku Isä Josephin sisaruksista, ja jokaisella heistä on oma tarina kerrottavanaan ja oma missionsa maailmassa. Kokeaksesi Montanan maaseudun taian parhaalla mahdollisella tavalla, voit ottaa välillä taukoa itse pelaamisesta ja nauttia vaikkapa päivästäsi kalastellen taikka käydä jännittävällä metsästysretkellä.

Yksityiskohtia myöten hiottu peli taka persoonalliseen pelikokemukseen

Far Cry 5 on suurin ja laajin customoitavissa oleva Far Cry –peli: pelaaja voi muokana hahmonsa ulkonäön mieleisekseen ja ottaa kaiken ilon irti ei-lineaanisesta pelitarinasta. Resistenssimittari seuraa pelaajan tekemisiä ja pakottaa pelin vastaamaan aina samalla mitalla siihen saakka, että pelaaja kohtaa Heraldit. Älykäs A.I. auttaa pelaaja rekrytoimaan paikallisia liittolaisia ja muita avustajia, mm. nelijalkaisia otuksia!

Onnistutko tehtävässäsi vapauttaa linnoitetut Hope Countyn lähimaastot, vai lumoudutko ja alat palvoa erämaan lumoavia sireeneitä?

Playstation Plus

Osta PlayStation Plus jäsenyys meiltä ja pelaa FAR CRY 5 PS4:lle online-tilassa ystäviesi ja muiden FAR CRY 5 PS4:lle ympäri maailmaa tulevien pelaajien kanssa. Ota osaa kisoihin, saa uusia kavereita, vastaanota vain PlayStationPlus jäsenille suunnattuja erikoistarjouksia ja paljon, paljon muuta!

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Far Cry 5 PS4?

Far Cry 5 PS4:lle :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Far Cry 5 PS4:lle :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x