Driver: San Francisco PC

Myydään

Qdistribu Ltd

PC Games

67 Myyty!

75,49

Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse. Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
24/7 chattituki
Koodit toimitetaan heti
100% tuotetakuu
Ei piilokuluja
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta
Tuotekuvaus

Hirvittävä rikollinen Charles Jericho on vapaana ja San Francisco on siksi kammottavien uhkien alla. Vain yksi mies voi pysäyttää hänet. Tämä mies on ajellut sadoissa kaupungeissa ja viettänyt koko elämänsä laittaen rikollisia telkkien taakse. Mutta Jericho nappaaminen on ihan oma lukunsa. Hän osaa olla varuillaan. Mies, joka voi Napata Jerichon, on nimeltään John Tanner. Hän on “the DRIVER”.

Ubisoft Reflectionsin kehittämä peli (loivat myös alkuperäisen peli: DRIVER SAN FRANCISCO:n) on paluu toiminta-ajovideopelin juurille. Videopelisarjaa on myyty 14 miljoonaa kopiota ympäri maailman. Pelaa John Tannerin roolissa, ole kovaksi heitetty salapoliisi ja nappaa rikolliset lahden ympärille rakentuneessa kaupungissa. Kiitos upean pelisysteemin, pelaajat voivat siirtyä nyt saumattomasti yli 120 ajoneuvon välillä ja pitää siten vaivattomasti silmällä ympäristöä. Ilmapiiri on ajaton, autot liikkuvat kuin ajatus ja pelattavuus on entistä parempi. DRIVER SAN FRANCISCO on upea avoimen maailman peli, jossa voit liikkua vapaasti elokuvamaisessa ympäristössä.

San Francisco – Uplay tarjolla nyt Livekortti.fi:ssä, aina reiluun hintaan.

Paljonko San Francisco – Uplay maksaa?

San Francisco – Uplayn hinta riippuu ostopaikasta.

Muista, että halvimmat San Francisco – Uplayt voivat tuoda ongelmia, sillä monet myyjät myyvät varastettuja ja ei-legitiimejä koodeja.

Meidän San Francisco – Uplay koodit ovat 100% laillisia (ks. UKK osiomme) ja samalla ne ovat markkinoiden edullisimmasta päästä. Hintamme ovat alhaiset, sillä ostamme tuotteet suurissa tukkuerissä, joten voimme myydä San Francisco – Uplay koodit huippuedullisesti.

Voit olla Varma, että meiltä ostetut koodit toimivat aina. Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia ilmenee, asiakaspalvelumme Live chatti palvelee 24/7.

Pelaa Driver: San Francisco – Uplay:ta

Löydä uudelleen elokuvamainen ajofiilis DRIVER:n kautta. Jouset tuntuvat, renkaat vinkuvat, tiukkoja kurveja löytyy ja kaahaamistakin saa harrastaa sielunsa kyllyydestä. Ajettavanasi on yli 120 erilaista rekisteröityä ajoneuvooa. Luvassa on todella intensiivistä ajojahtia.

Paljasta jännittävä tarina, siitä kuinka henkilökohtaiset syyt ajavat Tanneria Jerichon jahdissa. Seuraa Tannerin selviytymistaistelua San Franciscon läpi, tilanteesta ei ole poispääsyä.

Tannerin toipuessa hirvittävästä auto-onnettomuudesta hän huomaa saaneensa uuden kyvyn. Uusi kyky mahdollistaa sen, että Tanner voi muuttaa ajoneuvoa ajatuksen nopeudella. Uusi kyky tunnetaan nimellä “SHIFT”. Koe nyt ennennäkemätöntä intensiteettiä, monimuotoisuutta ja vapautta. Shiftaa nopeampaan autoon, ota siviiliautoja haltuusi vihollistesi nitistämiseksi ja nappaa myös vihollisten autot omiksesi, sitten he eivät ainakaan kovin pitkällle pötki!

Aja yli 200 kilometerisellä tieverkostolla, yli Golden Gate-sillan, San Francisco ikonisissa maisemissa. Shiftaa autosta toiseen ja  pääse siten mukaan erilaisten asukkaiden elämiin. Hahmoja riittää, jokaisella on oma uniikki persoonallisuus ja mielipide siitä miksi tilanne heidän kauoungissaan on mikä on.

Kokeile 11:sta erilaista, monipuolista ja addiktiivistä online-moodia, joissa SHIFT- toiminto auttaa sinua saamaan pelistä kaiken irti.

Videoi parhaat stunttisi ja ajojahtisi Film Director replay- moodin avulla. Voit editoida pätkiäsi ja jakaa ne muiden pelaajien ja kavereidesi kesken. Testaa ajotaitojasi 20:ssä haastavassa rallikisassa ja 80 Dares:ssa, joita järjestetään ympäri kaupunkia. Kuuntele musaa, mukana 60 eri biisiä, mm. alkuperäinen Driver-teemabiisi.

Kuinka ostan Driver: San Francisco - UPlayn?

Ostaminen Livekortti.fi:stä on helppoa …1. 2, 3! Valitse tuote, anna meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

*Jos maksat PayPallin kautta, käytä samaa meiliosoitetta kuin sinulla on PayPal tililläsi*

Koodi toimitetaan muutamassa sekunnissa sähköpostiisi, lisäksi koodi näkyy ruudullasi. (Jos koodia ei ala kuulua, muista tsekata roskapostilaatikkosi!)

LAITEVAATIMUKSET

OS: Windows XP (32/64 bit), Windows Vista (32/64 bit), Windows 7 (32/64 bit)

Prosessori: Intel Pentium D 3.0 Ghz tai AMD Athlon64 X2 4400+ 2.2Ghz (Intel Core2Quad Q6600 2.4Ghz tai Athlon II X4 620 2.6Ghz suositellaan)

Muisti: 1GB Windows XP / 2GB Windows Vista - Windows 7 (2GB for XP / Vista / 7 suositellaan)

Grafiikka: 256 MB DirectX–yhteensopiva, Shader 4.0–enabled videokortti (512 MB DirectX yhteensopiva Shader 4.0 yhteensopivaa videokorttia suositellaan)

Kovalevy: 10GB

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Driver: San Francisco PC?

Driver: San Francisco PC :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Driver: San Francisco PC :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
 • Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x
 • Valittu juuri sinua varten

 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 12 Months

  € 46,25
 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 3 Months

  € 14,95