Overwatch Origins Edition PC:lle

Myydään

Qdistribu Ltd

PC Games

543 Myyty!

4,00

Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse. Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
24/7 chattituki
Koodit toimitetaan heti
100% tuotetakuu
Ei piilokuluja
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta
Tuotekuvaus

Kieli: Multilanguage

Alusta: Battle.net

Alue: WORLDWIDE

Tulevaisuudessa maailma on globaalin kriisin kourissa, kansainväliset eliittisankarien joukot yhdistävät voimansa ja muodostavat Overwatchin. Sotilaat, tiedemiehet, seikkailijat ja muut. Yhdessä Overwatch taistelee sotia sotien jälkeen ja saavuttaa rauhan maan päälle, joka oli tuhon partaalla. Overwatch lopetti kriisin ja auttoi ylläpitämään rauhaa maailmanlaajuisesti vuosikymmenten ajan ja sysäsi näin alkuun uuden aikakauden, jolloin löydöt, tutkimus ja innovaatiot kukoistivat. Mutta pitkän rauhan jakson jälkeen Overwatchin vaikutusvalta alkoi hiipua ja lopulta se sammui kokonaan. Overwatch on nyt mennyttä, mutta maailma tarvitsee edelleen sankareita!

SIX VS. SIX

Overwatch on suosittu ensimmäisen persoonan moninpeli. Overwatch vie pelaajat seikkailuun kahdessa kuuden hengen tiimissä, jokainen pelaaja voi valita rosterista oman sankarihahmonsa pelattavakseen. Tiimin jäsenenä työskentelet tiimisi jäsenten kanssa ottaen haltuusi kontrollipisteitä ja puolustat niitä koko pelikentän laajuudella aikalimiittien puitteissa. Voittojen mukana tulee etuja, pelaajat saavat mm. kosmeettisia palkintoja kuten hahmoskineja ja voittoposeerauksia. Pelaajista muodostetut tiimit haastavat muita tiimejä taisteluihin ympäri maailman. Mukana on mm. Anubiksen tempelin suojelua ja EMP:n saattamista turvallisesti King’s Rowin halki, Overwatch hoitaa aina hommansa.

UUDEN SUKUPOLVEN SANKARIT

Overwatchista löydät laajan, yli 20 :n hahmon vaihtelevan sankarivalikoiman. Mukana mm. naispuolinen sankaritar Tracer, jonka käytössä on laite nimeltään “chronal accelerator”, jolla voit hypätä ajassa eteenpäin,  ja jolla hän voi matkata hurjaa vauhtia. Mukana on myös Winston, geneettisesti uhan alainen gorilla! Jokaisen hahmon mukana tulee uniikki pelityyli, joka jakaa roolit tiimeissä kolmeen kategoriaan hahmon kykyjen mukaan. Mukana on tukuttain uusia, futuristisia aseita ja sarjakuvista tuttuja sankareiden superkykyjä. Overwatchin sankarihahmot luovat upean ensimmäisen persoonan moninpelin ja ammuntakokemuksen, josta taatusti nauttii jokainen pelaaja!

MODERNI KLASSIKKO

Overwatch on peli, josta varmasti tullaan puhumaan vuosia tästä eteenpäin. Se on luokiteltu yhdeksi maailman parhaista koskaan julkaistuista videopeleistä. Eeppiset tiimi vs. tiimi ensimmäisen persoonan moninpeli taistot  kauniisti tehdyssä futuristisessa maailmassa ja monipuoliset hahmot ovat viihdyttäviä, mitä muuta voisit vielä toivoa?

ORIGINS -VERSIO

Overwatch Origins – versio tuo mukanaan useita uusia tarvikkeita ja paljon uutta sisältöä jo olemassa olevaan peliin, mukana mm.:

 • Overwatch – Hero Skins: Original Overwatch iskuryhmän vintage skinejä, Blackwatch Reyes ja Strike-Commander Morrison. Mukana myös mahdollisuus tutkia muiden alkuperäisten hahmojen taustoja Overgrown Bastionin, Security Chief Pharahin ja Slipsteam Tracerin avulla!
 • Heroes of the Storm – Tracer Hero: Sukella Nexukseen Tracerin hahmossa ja säikäytä vihollisesi silmänräpäyksessä.
 • World of Warcraft- Baby Winston Pet: Taistellessasi tiesi Azerothin halki saat matkaseuraksesi nyt Baby Winston –lemmikin.
 • Hearthstone- Card Black: Syöksy sotaan Hearthstonessa uuden Overwatch-teemaisen Card backin kera, joka taatusti sopii sankarille!
 • Diablo III- Mercy’s Wings: Mercyn siivet liitävät halki taivaiden ja helvetin: High Heavens and Burning Hell
 • StarCraft II- in-game Potretit: Ole Koprulu Sectorin voittaja ja nauti uusista Tracerin, Reaperin, Pharahin, Winstonin, Bastionin ja Soldier: 76:n potreteita.

Laitevaatimukset

OVERWATCH ORIGINS EDITION:n minimi laitevaatimukset PC:lle

Käyttöjärjestelmä: Windows Vista / 7/8/10 (64-bit)

Prosessori (Intel): Intel Core i3

Prosessori (AMD): AMD Phenom X3 8650

Muisti: 4GB RAM

Kovalevy: 30 GB vapaata tilaa

Grafiikkakortti(NVIDIA): NVIDIA GeForce GTX 460

Grafiikkakortti(AMD) ATI Radeon HD 4850

Grafiikkakortti(Intel): Intel HD Graphics 4400

Resoluutio: 1024 x 768 min näytön resoluutio

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Overwatch Origins Edition PC:lle?

Overwatch Origins Edition PC:lle :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Overwatch Origins Edition PC:lle :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
 • Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x
 • Valittu juuri sinua varten

 • Xbox Live Gold 12 Months

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 12 Months

  € 32,62
 • Xbox Live Gold 3 Months

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 3 Months

  € 9,25