Under The Waves PC (STEAM) WW

PC Games

144 Myyty!

18,95

Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse. Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
24/7 chattituki
Koodit toimitetaan heti
100% tuotetakuu
Ei piilokuluja
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta
Tuotekuvaus

Julkaisu pvm: AUGUST 29, 2023

Kieli: MULTILANGUAGE

Alusta: STEAM

Alue: WW

Under The Waves: Narrative sukellus suruun ja lunastukseen

Emotionaalinen matka pinnan alla

Aloita koskettava ja mukaansatempaava tarinavetoinen seikkailu Under The Waves -pelissä, joka sukeltaa surun, yksinäisyyden ja lunastuksen syvyyksiin. Tämä teknofuturistiselle 1970-luvulle sijoittuva peli etenee Pohjanmeren syvyyteen ja seuraa ammattisukeltaja Stanin matkaa, kun hän kamppailee syvän menetyksen ja uuden alun näkemyksen kanssa.

Avainominaisuudet:

1. Surevan sukeltajan tarina: Koe syvästi tunteellinen tarina, jonka keskipisteenä on Stan, surun myrskyisillä vesillä navigoiva sukeltaja. Kun hän eristäytyy, Stanin laskeutuminen omaehtoiseen yksinäisyyteen heijastaa valtameren anteeksiantamatonta syvyyttä. Aaltojen alla piilevät oudot tapahtumat pakottavat hänet kohtaamaan menneisyytensä ja tekemään elämää muuttavan päätöksen.

2. Oodi valtamerille: Under The Waves osoittaa kunnioitusta valtameren kauneudelle ja mysteerille. Sukella visuaalisesti upeaan vedenalaiseen maailmaan, joka herätetään eloon elokuvallisilla visuaaleilla ja runollisilla tarinankerroilla. Stanin matka avautuu henkeäsalpaavien meriympäristöjen taustalla.

3. Sukellusveneetsintä: Ota Stanin sukellusvene hallintaan ja navigoi laajalla merenpohjalla. Kohtaa meren elämää, joka toimii Stanin ainina kumppaneina hänen vedenalaisessa eristyneisyydessä. Tutki luolia, hylkyjä ja vedenalaista kasvistoa samalla kun seuraat Stanin muistojen arvoituksellisia ilmentymiä löytääksesi tiesi takaisin pintaan.

4. Askartelu ja resurssien kerääminen: Kerää materiaaleja ja askarteluvälineitä auttaaksesi Stania hänen vedenalaisessa odysseiassa. Poistu syrjäytyneeltä tieltä löytääksesi lumoavia hetkiä ja saadaksesi lisätietoja hänen traagisesta menneisyydestään.

5. Tunnelmallinen ääniraita: Uppoudu Under The Wavesin mietiskelevään tunnelmaan, jota täydentää tunnelmallinen ääniraita, joka lisää pelin emotionaalista syvyyttä.

6. Ainutlaatuinen retro-futuristinen asetus: Tutustu vuoden 1979 vaihtoehtoiseen todelliseen todellisuuteen, jossa retro-, tieteis- ja fantasiaelementit sulautuvat saumattomasti kauniisti renderöityyn grafiikkaan. Tutustu tähän omalaatuiseen ja salaperäiseen maailmaan, kun selvität Stanin tarinan.

Under The Waves -elokuvassa seuraat Stania surrealistiselle itsensä löytämisen matkalle, jossa valtameren syvyydet heijastavat hänen oman psyykensä syvyyksiä. Sukella ainutlaatuiseen ja unohtumattomaan kokemukseen tutkiessasi aaltojen alla piilevää kauneutta ja mysteereitä.

Laitevaatimukset

UNDER THE WAVES :n minimi laitevaatimukset PC:lle

OS: Windows 10
Processor: Intel Core i5 4th Gen/ AMD Ryzen 3 4100 4 cores 3.8 GHz
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4GB/ AMD R9 290 HD 4GB
DirectX: Version 12
Storage: 10 GB available space

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Under The Waves PC (STEAM) WW?

Under The Waves PC (STEAM) WW :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Under The Waves PC (STEAM) WW :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
 • Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x
 • Valittu juuri sinua varten

 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 12 Months

  € 45,95
 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 3 Months

  € 13,49