Windows 10 Pro 32-64bit OEM
search
Action Center - LK
search
Win 10 Pro Personalization - LK
search
New Desktop - LK
search
Cortana - LK
search

Windows 10 Pro (32-64-bit OEM)

Myydään

Xatonax Ltd

Tarjoukset

19322 Myyty!

€ 99,99

7,95

Required
Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse. Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!
24/7 chattituki!
100% tuotetakuu!
Ei piilokuluja!
Koodit toimitetaan heti!
Tuotekuvaus

TÄRKEÄÄ!: TÄMÄ TUOTE EI OLE YHTEENSOPIVA MAC OS:N, IOS:n, iPAD OS:n, ANDROIDIN JA CHROMEBOOKIN KANSSA.

Kieli

Saatavilla 64- ja 32-bittiset versiot
EI AIKARAJAA, EI TILAUSTA
24/7 ILMAINEN tuki saatavilla asennuksen ja aktivoinnin aikana

Miksi parantaa ja hankkia Windows 10 Pro?

Suunnitteletko PC:n parantamista? Ehkäpä, ja nyt onkin juuri oikea aika uusile ohjelma-asennukselle. Ehkäpä tämä pitkä kotona työskentely aika on saanut sinutkin halajamaan parempaa käyttöjärjestelmää päivittäisen työsi helpottamiseksi. Oli syy mikä tahansa, siirtyminen Windows 10 Pro:n on nyt helpompaa kuin koskaan.

Windows 10 Pro on uusin versio maailman suosituimmasta käyttöjärjestelmästä saatavilla nyt markkinoilta. Se julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2015, ja on sittemmin läpikäynyt lukemattomia päivityksiä toimintansa parantamiseksi. Nykyisellään se toimii moitteettomasti. Kuten muissakin aiemmissa versioisssa, siitä on saatavana Home ja Professional versiot. Mutta mikä sitten on niiden ero?

Windows 10 Pro on suunnattu ammattilaisille, jotka haluavat yhdistää kaiken yhteen ja ainoaan ohjelmisto ecosysteemiin, niille siis jotka haluavat muuntaa ‘kotitietokoneensa moderniksi työskentelypisteeksi. Se integroituu saumattomasti suosituimpien ja luotettavimpien ohjelmistojen kanssa, joka tarkoittaa että ‘Slack’ toimii vaivatta ja voit nauttia Monday.comista parhaimmillaan.

Pelaajille Windows 10 Pro tuo mukanaan upean, uuden Game Moodin. Se antaa PC:llesi mahdollisuuden optimoitua juuri siihen peliin, jota kulloinkin pelaat. Se tarkoittaa sitä että saat käyttöösi kulloinkin kaikki RAM bitit, jotka sinulta löytyy. Saat käyttöösi sen viimeisenkin millin joka koneestasi irtoaa!

Ero on siis suunnilleen sama kuin perus- ja prokännykällä. Kaikki on hitusen verran paremmin suunniteltua ja toimivampaa, toiminnot tehokkaampia ja helpommin saatavilla, aina ammattilaisen tarpeet huomioituna. Windows 10 Pro antaa organisaatiosi kehittyä täydellä potentiaalillaan, entistä vaivattomammin.

Windows 10 Pro toiminnot:

• All-In-One kauppa: Uusi Microsoft Store tuo yhteen koko Windows Marketplacen sisällön yhdeksi käteväksi paikaksi. Löydät pelikirjaston, työkaluja, appeja ja niiden päivityksiä – kaikki yhdestä paikasta.

• Bitlocker Up: Lepää yösi rauhassa Windows 10 Pro:n sisäänrakennetun Bitlocker –salausmenetelmän ansiosta. Se on helppo ottaa käyttöön, tarjoaa sinulle välitömästi mielenrauhaa, sillä tiedät sensitiivisten tietojesi olevan suojassa Bitlockin ja avaimen takana.

• Secure Boot: Pidä haittaohjelmat yms loitolla Microsoftin turvabuuttaus toiminnon avulla. Windows Defender System Guard tarkistaa tietokoneesi jokaisen komponentin käynnistyessään ennen avautumista.

• Pelaa turvallisessa Sandboxissa: Windows Sandbox antaa sinun testate applikaatioita oman tietokoneesi turvallisessa koossa. Se rakentaa sinulle oman, eristetyn, hetkellisen ympäristön käyttöjärjestelmäsi puitteissa, ilman pelkoa pitkäkestoisista vaikutuksista koneeseesi.

• “Home” on siellä missä “Start”: Windows 10 synnyttää uudelleen ikonisen startti- menun, joka nähtiin viimeksi Windows 7:ssa. Uusi ja parannettu, hitunen Windows 8 mukana, se tekee käytöstä helppoa ja mukavaa. Tämä customoitava versio startti-menusta näyttää sinulle usein käyttämäsi appit, pikareitit PC asetuksiin, ja siinä on myös koon suhteen muokattavat Live Tilet, joiden kautta pääset suoraan ohjelmiisi.

• Snap Assist: Liika kuvakkeita? Ei riittävästi näyttöjä? Snap assist auttaa sinua organisoimaan työtilasi tehokkaammaksi antaen sinun asettaa jopa 4 ikkunaa näytön reunoille ja/tai nurkkiin. Ei tarvita koon muokkausta, vain vedä ja napsauta. Mukana myös touch – toiminto.

• “Hey, Cortana!”: Jos tarvitset digitaalista asistenttia, jolla on ihana puhua, sano “hey” Cortanalle. Hän on äänellä aktivoituva super-Siri, jolla on pääsy koko tietokoneellesi, hän onkin siten paras työkaveri. Hän voi jopa lähettää sen unohtamasi sähköpostin.

Pelureille:

Xbox Networking: Tunnetaan myös nimellä  Xbox Live, Xbox Networkin kautta voit pelata pelejä ystäviesi kanssa vaikka heti. Saat pääsyn yli 100 PC peliin Xbox Game Pass Xbox (beta) appin kautta. Windows on tehnyt seuraavan suosikkipelisi löytämisen nyt huomattavasti hepommaksi.

Game Capture: Windows 10 Game Bar antaa sinulle mahdollisuuden helposti napata kuvia näytöstäsi, kuvata peliäsi ja jopa streemata reaaliajassa peliä tai appia. Enää sinun ei tarvitse ladata lisäohjelmia voidaksesi vihdoinkin alkaa luoda pelisisältöä ja jakaa sitä kavereillesi.

Game Mode: Windows priorisoi nyt pelikokemustasi. Pelimoodiaktivoitu Windows on mm. estetty lataamasta tiedostoja, lähettämästä uudelleenkäynnistys ilmoituksia, ja optimoi siten PC:si pelaamista varten sekä auttaa samalla saavuttamaan tasaisemman kuvataajuudeen (FPS).

Ammattilaisille:

• Etäyhteys: Saa täysi yhteys työkavereidesi tai työntekijöidesi Windows 10 tietokoneille sisäänrakennetun Remote Desktop Connection –työkalun avulla. Näin voitte ratkoa ongelmia tai päästä käsiksi tärkeisiin tietoihin mistä vain ilman 3:n osapuolen appeja.

• Microsoft 365 For Business: Windows 10 Pro on täysin yhteensopiva Microsoft 365 Busineksen kanssa. Tuo koko organisaatiosi yhteen tämä yhden integroidun ratkaisun kautta, jokainen voi siten työskennellä yhdessä, joko paikanpäällä toimistossa tai etänä.

• Saumaton ohjelmistoekosysteemi: Windows 10 luo sillan laitteiden ja tietojen välille tekemällä pääsyn tietoihin helpoksi ja turvalliseksi mistä ja milloin vain. Homma onnistuu jopa puhelimestasi käsin.

• Mobiililaite hallinta: Tee IT-osaston elämä hitusen verran helpommaksi Microsoftin MDM -toiminnolla. Se yksinkertaistaa laiteliitäntää, turvallisesti halitsee ja jakaa sisäisiä sekä ulkopuolisia appeja, antaa IT:n testata ja ottaa käyttöön appeja huomaamatta, ja antaa hallintosi monitoroida, hallinnoida, auditoida sekä ottaa talteen tietoja Windows mobiililaitteista. Ja mikäli laite varastetaan, järjestelmä voi suorittaa etänä yrityksen tietojen pyyhinnä laitteesta hetkessä.

• Ryhmän hallinta: Ota helposti käyttöön personoituja Startti- ja tehtävä-menu layoutteja organisaatiosi tasolla Microsoft laitteisiin, joissa on Windows 10 Pro Group Policy Object käytössä. Tämä mahdollistaa sinulle customoidun Windows yhteydenpidon koko organisaation kanssa minimaalisella panostuksella.

Tuotetiedot:

Tuotteen nimi: Microsoft Windows 10 Pro 32 & 64 bit

Yhteensopiva PC, kannettava, 2-in-1, muunneltavat kannettavat ja suuremmat tabletit.

Laitevaatimukset:

• CPU: 1 gigahertziä (GHz) tai nopeampi prosessori,

• RAM: 1GB (32-bit) / 2 GB (64-bit)

• Kovalevytila: 16 GB (32-bit) / 32 GB (64-bit)

• GPU: DirectX 9 tai uudempi (GeForce 5 series/ Radeon 9 series tai uudempi)

Internetyhteys tarvitaan aktivoimiseen ja järjestelmäpäivityksiä varten

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Windows 10 Pro (32-64-bit OEM)?

Windows 10 Pro (32-64-bit OEM) :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Windows 10 Pro (32-64-bit OEM) :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
 • Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x
 • Valittu juuri sinua varten

 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 12 Months

  € 44,25
 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 3 Months

  € 13,49