FIFA 18 Xbox One
  • Ei piilokuluja!

  • Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!

  • 100% tuotetakuu!

  • 24/7 chattituki!

  • Koodit toimitetaan heti!

FIFA 18 Xbox One

82

Myyty!

FIFA 18 Xbox One

50,95

/kpl

€ 69,99

  • Ei piilokuluja!

  • Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!

  • 100% tuotetakuu!

  • 24/7 chattituki!

  • Koodit toimitetaan heti!

50,95

/kpl

€ 69,99

Numero

€ 50,95

New

+€ 0,00

Hinta yhteensä:

€ 50,95

Klikkaamalla TILAA nappulaa, hyväksyt käyttäjäehdot.

Kuvaus FIFA 18 Xbox One

FIFA 18 Xbox One

 

 

FIFA 18 XBOX ONE pelin kuvaus

Oletko valmis kaikkien aikojen parhaaseen kauteen? FIFA 18 Game XBOX ONE peli sumentaa rajat todellisuuden ja virtuaalimaailman välillä tuoden sankarit ja joukkueet eloon todentuntuisessa ilmapiirissä.

Tee upeita maaleja FIFA 18 XBOX ONE –versiossa uusien liikkeiden ja lopetusanimaatioiden avulla, potkuissa on lisää voimaa. Täysin uusi ohjausmekanismi antaa paljon uudenlaisia mahdollisuuksia viedä pallo verkkoon. Syötä tarkkuudella, anna pallon lentää kaaressa ja näytä taitosi loppukolmikossa.

Suurin harppaus pelifranchisen historiassa, FIFA 18 Xbox One, esittelee Real Player Motion Technologian, animaatiosysteemin, joka tuo pelaajan persoonallisuuden ja kyvyt esiin huomattavasti entistä paremmin. Nyt Cristiano Ronaldo ja muut huiput tuntuvat ja liikkuvat ihan kuten oikeassa elämässä.

Uudet Team Styles tuovat tunnettujen joukkueiden pelitaktiikat nyt elävinä kentälle FIFA 18:ssa. Nauti lisääntyneestä ajasta ja tilasta lukea New Player Positioningit, parantuneet taktiikat antavat pelaajille enemmän mahdollisuuksia pallon kanssa, pelitilaa riittää ja uusille hyökkäystyyleille on tilaa.

FIFA 17 oli valtaisa menestys, The Journey, EA Sports:in uudenlainen tarinamoodi jatkaa Alex Hunter in upeasti alkanutta ammattilaisuraa FIFA 18:ssa.

Ensimmäisen menestyksekkään Mestarien Liiga- vuoden jälkeen koko maailma kuhiseee Alex Hunterista. Nyt hän on täällä taas, valmiina toiseen kauteen FIFA 18:ssa, huhujen mukaan myös kuuluisa Cristiano Ronaldo on mukana jättimenestyksen saavuttaneessa The Journeyn jatko-osassa.

 

FIFA 18 ennakkotilauksen aika ja hinta

EA Sportsin FIFA 18 on tilattavissa nyt ennakkoon ja ilmestyy markkinoille 28. Syyskuuta 2017.

Edulliset FIFA 18 XBOX ONE digitaaliset koodit saatavana livekortti.fi:stä.

 

Paljonko FIFA 18 digitaalinen koodi maksaa?

EA Sports’ FIFA 18 hinta riipuu ostopaikasta.

Muista, että halvimmat FIFA 18 XBOX ONE for Xbox One –koodit voivat tuoda ongelmia, sillä monet online kauppiaat myyvät varastettuja ja laittomia koodeja.

Meidän FIFA 18 XBOX ONE ladattavat koodit ovat 100% legitiimejä (ks. UKK), lisäksi FIFA 18 XBOX ONE koodimme ovat markkinoiden edullisimmasta päästä. Hintamme ovat alhaiset, sillä hankimme FIFA 18 XBOX ONE koodit suurissa tukkuerissä.

Voit olla Varma, että meiltä ostetut koodit toimivat aina. Jos sinulla on kysyttävää koodeihin liittyen, asiakaspalvelumme auttaa 24/7 Livechatin kautta.

 

Kuinka ostan FIFA 18 XBOX ONE?

FIFA 18 XBOX ONE-version ostaminen on helppoa Livekortti.fi:stä, helppoa kuin kolmeen laskemine,1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

• HUOM!!! Jos käytät PayPallia, varmista, että antamasi meiliosoite on sama kuin Paypal tilin yhteydessä käyttämäsi.

Saat digitaalisen koodin sähköpostiisi muutamassa sekunnissa maksun jälkeen. Koodi näkyy myös ruudullasi. (HUOM! Katso roskapostilaatikkoosi, jos koodia ei ala näkyä!)

Pro-Vinkki – Haluatko ottaa pelistäsi kaiken irti ja saada etulyöntiaseman vastustajiisi nähden? Tsekkaa siinä tapauksessa seuraava linkki ja hanki edulliset FIFA Pointsit (In-game valuuttaa) jo tänään.

 

Etsitkö upeinta mahdollista FIFA 18 kokemusta?

Xbox Live Gold

Osta Xbox Live Gold Subscription meiltä ja pelaa kavereidesi ja muiden FIFA 18 fanien kanssa, ota osaa kisoihin, saa uusia ystäviä. Hyödynnä Xbox Live Gold Members erikoistarjois nyt ja paljon paljon muuta!

 

Mitkä ovat EA Access:in hyödyt?

EA Access jäsenyyden avulla (1 kk tai 12 kk) saat pelata pelejä ennakkoon ja lisäksi voit pelata kavereidesi ja tuntemattomien kanssa online-tilassa.

 

Suositellut XBOX ONE pelit

Asiakkaat, jotka ppáättivät hankkia FIFA 18 XBOX ONE :n omakseen, olivat kiinnostuneet myös seuraavista peleistä:

Kuinka ostan? – Livekortti

Muut katsoivat myös:

Kaikki tällä sivulla mainitut tavaramerkit ja rekisteröidyt tavaramerkit ovat niiden oikeiden omistajien omaisuutta.
Tuotenimet ja kuvat, joita käytämme tällä sivustolla ovat ainoastaan tunnistamista varten ja ne kuuluvat livekortti.fi:lle, kopioimista pidetään varkautena.