HUOM! Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!
24/7 chattituki!
100% tuotetakuu!
Ei piilokuluja!
Koodit toimitetaan heti!
Tuotekuvaus

Kieli: English

Alusta: PSN

Alue: EU

Oletko sinä se, joka tulee lopettamaan tuhatvuotisen Dragonsong -sodan Dravanian lohikäärmeiden ja Ishgardin asukkaiden välillä?

Jatka seikkailua Final Fantasy IV: Heavenswardissa

Peli sijoittuu Eorzean alueella, planeetalle nimeltään Hydaelyn. Heavensward on laajennus osio Final Fantasy XIV: A Realm Reborn:lle. Eorzea kansalaisille on vihdoinkin tullut mahdollisuus vierailla aiemmin tiukasti suljetussa Ishgardin kaupungissa, vaikka Dragonsongin sota jatkuu yhä edelleen. Pelaaja toimii Warrior of Lightin roolissa, ja heti alkuun pelaaja löytää itsensä kiperästä tilanteesta, häntä syytetään murhasta ja vallankaappauspyrkimyksistä.

Tutki yksityskohtaisesti suunniteltua maailmaa uusin silmin

Yksi suurimmista vetonauloista Final Fantasy XIV: Heavenswardissa avoimia maailmoja rakastaville on pelattavien alueiden laajentuminen Coerthas Central Highlandsin ulkopuolelle. Uuden, jännittävän lentoelementin mukaan tulo mahdollistaa pelaajan lentämisen mm. chocobosilla ja lohikäärmeillä. Nyt voit siis tutkia alueita ja yläilmoja pilvimerien yläpuolella. Uusien luonto- ja luolaosioiden myötä pelaaja on pelin loppuessa todellinen mestari mitä tulee selviämiseen Dragonsongin sodassa.

Mitkä lisät tekevät tästä laajennusosasta niin kiinnostavan?

Mutta ei siinä vielä kaikki! Final Fantasy XIV: Heavensward sisältää runsaasti uusia tehtäviä– vartijat, jotka tunnetaan nimellä Dark Knightit, myyttienmestarit, jotka tunnetaan nimellä Astrologit ja aseita käyttävät puolustajat, jotka tunnetaan nimeltä Machinistit. Lisäksi pelaaja voi ottaa hyödyn irti uudesta pelaaja vs. pelaaja moodista, voit kerätä mitalleja ja ottaa osaa yhteispuolustukseen ja vastakkainotteluihin. Tasojen maärää on nostettu 60:een ja pelaajat voivat nyt hankkia uusia kykyjä, joiden avulla he voivat helpommin voittaa taistelut vihollisia vastaan. Aiemminkin mukana olleiden pelattavien rotujen lisäksi pelaajat voivat nyt pelata myös Au Ra:n muodossa, heillä on erityisiä parantavia- ja spatiaalisen tunnistuksen kykyjä.

Sukella nyt yhteen suosituimmista massiivisista moninpeli online roolipeleistä (MMORPG), joka ei ole koskaan epäonnistunut upeassa tarinankerronnassa ja vertaansavailla olevassa maisemagrafiikassa.

Playstation Plus

Osta PlayStation Plus jäsenyys meiltä ja pelaa FINAL FANTASY XIV: HEAVENSWARD PS4:lle online-tilassa ystäviesi ja muiden FINAL FANTASY XIV: HEAVENSWARD PS4:lle ympäri maailmaa tulevien pelaajien kanssa. Ota osaa kisoihin, saa uusia kavereita, vastaanota vain PlayStationPlus jäsenille suunnattuja erikoistarjouksia ja paljon, paljon muuta!

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Final Fantasy XIV: Heavensward PS4?

Final Fantasy XIV: Heavensward PS4:lle :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Final Fantasy XIV: Heavensward PS4:lle :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x
 • Valittu juuri sinua varten

 • product-image

  Xbox Live Gold 12 kk

  € 46,95
 • product-image

  Xbox Live Gold 3 kk

  € 16,49