HUOM! Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!
24/7 chattituki!
100% tuotetakuu!
Ei piilokuluja!
Koodit toimitetaan heti!
Tuotekuvaus

Kun nuori katujen kundi, eläköitynyt pankkirosvo ja kauhistuttava psykopaatti löytävät itsensä pelottavasta ja mielenvikaisesta alamaailmasta, USA:n hallinnosta ja viihdemaailmasta, he aloittavat sarjan vaarallisia ryöstöjä selvitäkseen häikäilemättömässä kaupungissa, jossa he eivät voi luottaa kehenkään, vähiten toisiinsa.

Grand Theft Auto V PC:lle tuo mukanaan laajan valikoiman visuaalisia ja teknisiä parannuksia tehden  Los Santosista ja Blaine Countystä suuremman kuin koskaan. Lisäksi huomattavasti pidentyneet kiihdytysmatkat, jotka toimivat 60 kuvaa/ sekunti vauhdilla ja 4K resoluutiolla, tuovat pelaajalle entistä hienomman kokemuksen. Parannuksiin kuuluu mm.:

- Uusia aseita, ajoneuvoja ja aktiviteetteja

- Lisää villieläimiä

- Vilkkampi liikenne

- Uutta kasvistoa

- Parannetut kolari- ja sääefektit, ja paljon muuta!!

Kaikki edellämainitut toiminnot näkyvät hämmästyttävä tarkkoina. Dramaattiset valaistuksen, varjojen ja tekstuurien parannukset, sekä sulava kuvannopeus luovat jäljittelemättömän pelikokemuksen.

PC version Grand Theft Auto V:stä ja Grand Theft Auto Online sisältävät myös yksinpelimoodin, antaen pelaajalle mahdollisuuden tutkia yksityiskohtaisia Los Santosia ja Blaine Countyä nyt aivan uudella tavalla.

Grand Theft Auto V PC:lle sisältää myös uuden Rockstar Editorin, joka antaa pelaajalle mahdollisuuden editoida ja julkaista pelivideoitaan suoraan Social Clubiin ja YouTubeen.

Grand Theft Auto V mukana tulee Grand Theft Auto Online, joka on dynaaminen ja jatkuvasti muuttuva Grand Theft Auto universumi. Parannukset Grand Theft Auto Onlinen PC version sisältävät mm.  laajennetun pelaajaryhmän, johon mahtuu kerralla jopa 30 pelaajaa. Kaikki parannukset, mukaan lukien Rockstarin sisältö, jotka on luotu alkuperäisen Grand Theft Auto Onlinen markkinoille on mukana PC versiossa, ja lisää tulee koko ajan!

VAIN PALAAVILLE PELAAJILLE TEHTYÄ SISÄLTÖÄ

Palkitakseen lojaaleja Grand Theft Auto V faneja heidän pelatessa PC:llä ja kokiessa uudemman, entistä yksityiskohtaisemman version Los Santosista ja Blaine Countystä, Rockstar Games tarjoaa valikoiman spesiaali tarvikkeita lojaaliuudesta. Aiemmin peliä on voinut pelata vain PlayStation ja Xbox konsoleilla. Nyt fanit voivat PC:n kautta kokea yhä laajemman maailman monine parannuksineen. Lisätietoja lojaaleille faneille saatavilla olevista eduista osoitteesta www.rockstargames.com/V/bonuscontent.

SIIRRÄ OLEMASSAOLEVA GTA ONLINE HAHMOSI

Pelaajat, joilla on jo hahmo PlayStation®3, PlayStation®4, Xbox 360 tai Xbox One konsoleilla, voivat siirtää hahmonsa ja saavutuksensa Grand Theft Auto Onlineen PC:lle 6. Maaliskuuta saakka. Lisätietoja voit katsoa osoitteesta rockstargames.com/gtaonline/charactertransfer.

Hankkimalla oman Grand Theft Auto V pelin, saat mukana myös The Great White Shark Cash Cardin, joka antaa sinulle 1,250,000 in-game GTA dollareita käytettäväksi GTA Onlineen.

Great White Shark Cash Card: $1,250,000

Raha on valtaa tässä kaupungissa. Ratkaise raha ongelmasi ja hanki itsellesi kaikki haluamasi Los Santosin ja Blaine Countyn maisemissa Grand Theft Auto Onlinessa. Kaikki hankittu raha tallentuu automaattisesti hahmosi pankkitilille. Käytä rahaa järkevästi, shoppailusta saatava tyydytys on vain hetkellistä.

Kuinka tilaan GTA V + Great White Shark Cash Cardseja

GTA V+ Great White Shark Cash Cardsien tilaaminen on tehty erittäin helpoksi. Saat pelin muutamassa minuutissa omaksesi. Anna vain melisi, valitse maksutapa ja maksa. Niin helppoa! Koodi näkyy heti maksettuasi ruudullasi, lisäksi se lähetetään meiliisi.

MINIMI ALITEVAATIMUKSET:

OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA videokorttia suositellaan, jos käytät Vista OS:iä)

Prosessori: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz

Muisti: 4GB

Videokortti: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)

Äänikortti: 100% DirectX 10 yhteensopiva

HDD tilaa: 65GB

SUOSITUS:

OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1

Prosessori: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)

Muisti: 8GB

Videokortti: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB

Äänikortti: 100% DirectX 10 yhteensopiva

HDD tilaa: 65GB

 

 

 

Laitevaatimukset

Kuinka ostan GTA V + Great White Shark Cash Card PC?

GTA V + Great White Shark Cash Card PC :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • GTA V + Great White Shark Cash Card PC :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x