HUOM! Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!
24/7 chattituki!
100% tuotetakuu!
Ei piilokuluja!
Koodit toimitetaan heti!
Tuotekuvaus

Alusta: Kaspersky

Alue: WORLDWIDE

Miksi Kaspersky Small Office Security on täydellinen pienimuotoiselle liiketoiminnalle?

Ohjelmisto on räätälöity sopimaan juuri yrityksesi tarpeisiin. Kaspersky Labsin kehittämä Kaspersky Small Office Security on yksi harvoista security suiteista, jotka ovat suunniteltu pitäen mielessä pienten yritysten tarpeet. Et tarvitse kokemusta teknologian suhteen taikka kokopäiväistä IT spesialistia firmaasi kun käytät Kaspersky Small Office Securityä. 10 minuutissa voit asentaa ohjelmiston ja jatkaa sitten päivittäistä rutiiniasi normaaliin malliin, sillä ohjelmisto toimii taianomaisesti ihan itsekseen ja antaa reaaliaikaista suojaa.

Uniikkia turvaa yrityksesi tietojen suojaukseen

Tietojen kadottaminen ei ole enää aina väijyvä vaara System Watcher –toiminnon ansiosta. Toiminto suojaa kallisarvoisia asiakastietokantojasi ja yrityksesi tärkeitä tietoja tietovarkauksia, crypto-lockereita ja haittaohjelmia vastaan. Safe Money –teknologia antaa lisäsuojakerroksen rahan siirroille verifioiden nettisivustojen turvallisuuden ja autenttisuuden. Kaspersky Small Office Securityn uskomattoman hyödyllinen toiminto on Kaspersky Password Manage, joka synkronisoi vaivattomasti salasanat ja pankkitiedot raskaasti suojattuihin tiedostoihin. Enää ei tarvitse muistaa kuin pääsalasana! Pienikin viite uhasta ja Kaspersky Small Office Security aktivoi automaattisen backupin ja roll-backin puolustautuakseen mahdollisilta Windows tiedostoservereiden tuhoilta.

Luotettava backup ja turva useiden laitteiden välillä

Arvokas ja käytännöllinen backup –toiminto mahdollistaa paikallisen ja online backupin siten, että yrityksesi tiedot ovat aina saatavilla. Voit hallita useita tietokoneita useissa eri paikoissa online hallintaportaalin kautta, näin voit valvoa Kaspersky Lab aplikaatioita etänä. Ohjelmisto sopii täydellisesti työskentelyyn tienpäällä. Se tarjoaa turvaa laitteiden välille, kuten älypuhelimien ja tablettien välille. Nyt löydät helposti hukkuneet laitteet ja voit pyyhkäistä pois sensitiivistä tietoa monitasoisen varkaudenestotoiminnon ansiosta.

Investoi nyt liiketomintaasi ilman stressiä viiruksista, haittaohjelmista, vakoiluyrityksistä ja muista uhista. Investoi siis Kaspersky Small Office Securityy jo tänään!

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Kaspersky Small Office Security 20 PC / 2 Servers / 20 Mobile / 1 Year?

Kaspersky Small Office Security 20 PC / 2 Servers / 20 Mobile / 1 Year :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Kaspersky Small Office Security 20 PC / 2 Servers / 20 Mobile / 1 Year :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x