Kilpailuehdot

 

YLEISET KILPAILUEHDOT QDISTRIBU LIMITED

Tarjoaja:

Qdistribu Limited
Suite 1, Second Floor, Francis Rachel Str.
Victoria, Mahe, Seychelles

EHTOJEN SOVELTAMINEN

Nämä yleiset ehdot pätevät kaikkiin kilpailuihin ja arvontoihin (tästä lähtien nimellä “kisat”), jotka Qdistribu Limited tarjoaa. Kisoissa voi olla myös muita sääntöjä, jotka kerrotaan kunkin kisan yhteydessä.

 

KISA-AIKA

Kisoihin voi ottaa osaa yhden kuukauden ajan kisan julkaistamisesta lähtien, jollei toisin mainita.

 

OSALLISTUMINEN

Kisaan voi osallistua kun osallistuja on osallistuessaan vähintään 16 vuotta täyttänyt. Jos osallistuja on alle 16 v., tulee hänelle olla valvojansa hyväksyntä kisaan osallistumiselle. Qdistribu Limited voi pyytää vanhempien suostumuksen kirjallisesti, jos osallistuja on alle 16 vuotias missä tahansa kisan vaiheessa. Qdistribu Limited voi pyytää osallistujaa vahvistamaan ikänsä ja/tai henkilöllisyytensä missä tahansa kisan vaiheessa.

 

KUINKA OSALLISTUA?

Jokaisessa kisassa kerrotaan erikseen kuinka osallistuminen tapahtuu. 

 

PALKINNOT

Jokaisen kisan kohdalla ilmoitetaan erikseen mitä on palkintoina ja montako palkintoja on jaossa. Palkinnot tarjoaa Qdistribu Limited. Qdistribu Limited ei ole vastuussa palkintojen mahdollisista vioista. Palkinnot ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi antaa kolmansille osapuolille. Palkintoja ei voi palauttaa tai vaihtaa rahaksi, toiseksi tuotteeksi tai palveluksi.

 

UUTISKIRJE

Osallistumalla kisaan osallistuja listautuu automaattisesti uutiskirjeen saajaksi. Livekortti.fi lähettää uutiskirjeen korkeintaan kerran viikossa. Uutiskirje sisältää tarjouksia. Uutiskirjeen postitusllistalta voi poistua milloin vain, poistumisnappula löytyy aina uutiskirjeen loppuosasta.

 

VEROT

Osallistujan ei tarvitse maksaa veroja palkinnosta, Qdistribu Limited hoitaa kaikki mahdolliset palkintoon liittyvät verot.

 

VOITTAJIEN VALINTA

Kaikissa Livekortti.fi:n kisoissa voittajat valitsee riippumaton kolmas osapuoli. Jokaisessa kisassa on yksi arvonta, jollei toisin mainita.

 

VOITTAJIEN JULKAISEMINEN

 

Voittajille ilmoitetaan sähköpostitse heidän kisan yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen. Joskus ilmoitus voi tapahtua myös postitse taikka puhelimitse. Palkinto lähetetään joko postitse, sähköpostitse tai se luovuutetaan henkilökohtaisesti. Palkinnot pyritään lähettämään viikon kuluessa. Jos voittaja ei vastaanota palkintoa kohtuullisessa ajassa, hän menettää oikeutensa palkintoon.

 

KETKÄ EIVÄT VOI OSALLISTUA KISOIHIN?

Qdistribu Limitedin ja palkintojen sponsoroijien työntekijät eivät voi osallistua kisoihin.

Qdistribu Limited pidättää oikeuden estää potentiaalisia osallistujia osallistumasta kisoihin, etenkin jos potentiaalinen osallistuja EI täytä kisaehtoja.

 

VASTUU

Qdistribu Limited järjestää kisat huolella. Joka tapauksessa virheitä voi sattua. Qdistribu Limited ei ole vastuussa mahdollisesta epätäydellisestä informaatiosta tai kirjoitusvirheistä yms, eikä Qdistribu Limitedille voi esittää vaateita virheiden nojalla.  

 

YKSITYISYYS

Kaikki henkilökohtainen tieto käsitelllään huolella  ja lakia noudattaen. 

 

MISSÄ EHDOT NÄKYVÄT

Ehdot löytyvät livekortti.fi sivulta. Qdistribu Limited pidättää oikeuden muuttaa ehtoja, kisan kestoa yms. million tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Mahdolliset muutokset julkaistaan kisaehdoissa.

 

MAHDOLLISET VALITUKSET

Qdistribu Limited toimii “Code of Conduct for Promotional Games of Chance” mukaisesti. Jos osallistujalla on jotain valitettavaa kisaan liittyen, valituksen voi lähettää kirjallisesti osoitteeseen: Qdistribu Limited, Attn: livekortti.fi, Qdistribu Limited, Suite 1, Second Floor, Francis Rachel Str. Victoria, Mahe, Seychelles.