HUOM! Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!
24/7 chattituki!
100% tuotetakuu!
Ei piilokuluja!
Koodit toimitetaan heti!
Tuotekuvaus

Kieli: Multilanguage

Alusta: Steam

Alue: WORLDWIDE

Astu zombie valtaamaan maailmaan. Sinun on taisteltava päivä päivältä selviytyäksesi. Voit vailita taistella yksin tai ryhmässä kavereidesi kanssa. Matkallasi tulet löytämään itsesi mitä erilaisemmista maastoista. Niihen kuuluu hylättyjä kattoja ja synkkiä pimeitä metsiä. Sinun on taisteltava ja annettava kaikkesi, jotta selviät pois hengissä.

Left 4 Dead on yhteystyöhön perustuva toiminta-kauhu peli, jonka on kehittänyt Valve, eli samat henkilöt jotka tekivät aiemmin Counter-Striken ja Half-Lifen. Voit muodostaa taistelutiimin jopa 4 pelaajan kanssa ja aloittaa taiston zombeja ja mutaattihirviöitä vastaan ja yrittää selviytyä tässä epäystävallisessä maailmassa.

Left 4 Dead Bundle PC:lle antaa sinun kokea koko franchise

Ostaessasi Left 4 Dead Bundle PC:n et saa vain ensimmäistä Left 4 Dead Bundle –peliä, vaan myös sen jatko-osan. Ensimmäinen peli on laajasti palkittu yhteistyöpeli. Toinen vie asiat aivan uudelle tasolle.

Uusia aseita zombie tappoon

Left 4 Dead 2 tarjoaa 20 uutta asetta. Mukana mm. 10 uutta tappeluvehjettä, kuten kirves, moottorisaha, paistinpannu ja baseball maila. Näillä aseilla pääset ihan zombie lähietäisyydelle.

Peli tarjoaa kaikenlaisia aseita, joista taatusti löytyy myös sinun pelityyliisi sopivia. Jos haluat päästä kasvokkain vihollisen kanssa, ota silloin tappeluvehkeet käyttöön. Mukana on toki myös paljon pidemmän matkan päästä käytettäviä aseita.

Uusia pelimoodeja

Left 4 Dead 2 tuo mukanaan uusia rohkeita selviytyjiä, uuden tarinan ja erilaisia pelimoodeja, joista valita. Mukana on viisi laajaa haastetta, joita voit pelata joko yksin tai yhdessä kavereiden kanssa. Mukana on myös moninpeli moodi, joka kannattaa tsekata. Statistiikat, rankingit ja palkintosysteemi kannustavat pelaamaan yhdessä.

Jos haluat mukavan selviytymispelin ja haluat nappailla zombeja alas, niin siinä tapauksessa Left 4 Dead Bundle PC on aivan selvä valinta.

Laitevaatimukset

LEFT 4 DEAD BUNDLE:n minimi laitevaatimukset PC:lle

CPU: Pentium 4 3.0GHz.

CPU SPEED: Pentium 4 3.0GHz.

RAM: 1 GB.

OS: Windows 7 32/64-bit / Vista 32/64 / XP.

VIDEO CARD: 128 MB, Shader model 2.0, ATI 9600, NVidia 6600 or better.

TOTAL VIDEO RAM: 128 MB.

3D: Yes.

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Left 4 Dead Bundle PC?

Left 4 Dead Bundle PC:lle :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Left 4 Dead Bundle PC:lle :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x