HUOM! Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!
24/7 chattituki!
100% tuotetakuu!
Ei piilokuluja!
Koodit toimitetaan heti!
Tuotekuvaus

MEDAL OF HONOR WARFIGHTER - ORIGIN

Brittien SAS. Saksan KSK. Venäjän Spetsnaz. USA:n Navy SEAL:t … ja kahdeksan muuta globaalia eliittiryhmää. Ensi kertaa Medal of Honorin historiassa saat pelata eliittisotilaana valitsemassasi maan kolkasta. Eliittijoukot taistelevat ympäri maailman konflikstialueilla, joiden inspiraationa ovat toimineet maailman oikeat selkkaukset. Medal of Honor Warfighter antaa agressiivista ja autenttista sotapeliä, saat tuta miltä tuntuu olla nykypäivän eliittisotilaan saappaissa. Selvitä globaaleja kiistoja oikeissa paikoissa, vastassasi ovat oikeat viholliset. Pelitapahtumat sijoittuvat reaalimaailman konfliktialueille niin yksinpelissä kuin uudessa kansainvälisessä moninpelissä, autenttisemmaksi sota ei enää voi tulla. Koe Medal of Honor Warfighter. MEDAL OF HONOR WARFIGHTER - ORIGIN – tarjolla nyt Livekortti.fi:ssä, aina reiluun hintaan.

Paljonko MEDAL OF HONOR WARFIGHTER - ORIGIN maksaa?

MEDAL OF HONOR WARFIGHTER – ORIGIN:in hinta riippuu ostopaikasta.

Muista, että halvimmat MEDAL OF HONOR WARFIGHTER – ORIGIN:t voivat tuoda ongelmia, sillä monet myyjät myyvät varastettuja ja ei-legitiimejä koodeja.

Meidän MEDAL OF HONOR WARFIGHTER - ORIGIN koodit ovat 100% laillisia (ks. UKK osiomme) ja samalla ne ovat markkinoiden edullisimmasta päästä. Hintamme ovat alhaiset, sillä ostamme tuotteet suurissa tukkuerissä, joten voimme myydä MEDAL OF HONOR WARFIGHTER - ORIGIN koodit huippuedullisesti.

Voit olla Varma, että meiltä ostetut koodit toimivat aina. Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia ilmenee, asiakaspalvelumme Live chatti palvelee 24/7.

Pelaa MEDAL OF HONOR WARFIGHTER – ORIGIN:ia

Pelasta panttivankeja Abu Sayyaf’s tukikohdasta Basilanissa, Filippiineillä. Hyökkää Al-Shabaabin “Pirate Towniin” Somalian rannikolla. Pelaajat pääsevät sisään eliittijoukkojen operaatioihin nitistämään pahaa. Medal of Honor Warfighter sijoittuu reaalimaailman kouhuntapisteisiin ja antaa pelaajien kokea mahdollisia tapahtuma skenaarioita.

Kuten jokainen Medal of Honor peli, sotilaan tarina syntyy kokemuksesta. Medal of Honor Warfighter kertoo tarinan USA:n elliittijoukoissa taistelleesta sotilaasta ja tämän kotiiin paluusta  ja siitä kun hän huomaa perheensä hajonneen pitkän poissaolon aikana. Kun tappava pommi räjähtää siviilien lähellä juuri palanneiden sotilaiden elämät kohtaavat. Palanneen sotilaan ja hänen tiimikavereidensa pitää tehdä kaikki voitava suojellakseen rakkaitaan vaaroilta.

Kuinka ostan buy MEDAL OF HONOR WARFIGHTER – ORIGIN:in?

Ostaminen Livekortti.fi:stä on helppoa …1. 2, 3! Valitse tuote, anna meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

*Jos maksat PayPallin kautta, käytä samaa meiliosoitetta kuin sinulla on PayPal tililläsi*

 

Koodi toimitetaan muutamassa sekunnissa sähköpostiisi, lisäksi koodi näkyy ruudullasi. (Jos koodia ei ala kuulua, muista tsekata roskapostilaatikkosi!)

LAITEVAATIMUKSET

OS: Windows 7

CPU: Intel Core 2 Quad 3GHz / AMD Phenom II X4 3GHz

RAM: Min 4 GB

Vapaata kovalevytilaa: Min 20GB

Grafiikkakortti: NVidia GTX 560 1024 MB VRAM tai parempi / ATI Radeon 6950 1024 MB VRAM

DirectX: DirectX 11 yhteensopiva

Grafiikkamuisti: 1024 MB tai parempi

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Medal of Honor: Warfighter PC?

Medal of Honor: Warfighter PC :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Medal of Honor: Warfighter PC :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x