HUOM! Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!
24/7 chattituki!
100% tuotetakuu!
Ei piilokuluja!
Koodit toimitetaan heti!
Tuotekuvaus

Maailman kuuluu Kojima Productions esittelee nyt uuden mestariteoksensa Metal Gear Solid franchisen Metal Gear Solid V: Ground Zeroesin. Metal Gear Solid V: Ground Zeroes on ensimmäinen osa ‘Metal Gear Solid V Experience:ä ja alkusanat toiselle osalle, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain:lle.

MGSV: GZ antaa faneille mahdollisuuden maistaa maailman luokan visuaalista ilmettä ja pelattavuutta ennen itse pääpelin julkaisua. Peli antaa myös uusille Kojima Productions pelaajille hyvää esimakua ja vetaaranitkin se saa innostimaan uudelleen ja pääsemään jyvälle tulevan pelin radikaaleista jipoista.

Kriitikoiden ylistämä Metal Gear Solid franchise on viihdyttänyt fanneja jo vuosikymmeniä ja  mullistanut siinä samalla koko peliteollisuuden. Kojima Productions nousee jälleen kerran loistoonsa FOX Engine- pelimoottorin kautta, grafiikka on uskomatonta ja upea esittely tulevasta veiläkin laajemmasta Metal Gear Solid universumista. Tätä tosipelurit ovat odottaneet. METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES – tarjolla nyt Livekortti.fi:ssä, aina reiluun hintaan.

Paljonko METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES maksaa?

METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES - Steamin hinta riippuu ostopaikasta.

Muista, että halvimmat METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES:it voivat tuoda ongelmia, sillä monet myyjät myyvät varastettuja ja ei-legitiimejä koodeja.

Meidän METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES koodit ovat 100% laillisia (ks. UKK osiomme) ja samalla ne ovat markkinoiden edullisimmasta päästä. Hintamme ovat alhaiset, sillä ostamme tuotteet suurissa tukkuerissä, joten voimme myydä METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES koodit huippuedullisesti.

Voit olla Varma, että meiltä ostetut koodit toimivat aina. Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia ilmenee, asiakaspalvelumme Live chatti palvelee 24/7.

Pelaa METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES :ia

FOX ENGINE:n VOIMA – Ground Zeroes esittää Kojima Productionin upean FOX Enginen, todellisen uudensukupolven pelimoottorin, joka mullistaa Metal Gear Solid pelikokemuksen.

JOHDANTO UUTEEN MAAILMAAN – Tämä ensimmäinen Metal Gear Solid osa tarjoaa esimakua tulevasta. Ground Zeroes antaa täydellisen pelaamisen vapauden: missioiden suoritustapa riipuu täysin pelaajasta.

SAAT OLLA VIEKAS – Kuvittele klassinen Metal Gear peli, mutta ilman rajoitteita. Pelaajat voivat käyttää älyään startegiseen ajatteluun missioita suorittessaa tai mennä mukaan aseet tanassa. Jokaisella tavalla on puolensa.

MONIA MISSIOITA JA TEHTÄVIÄ –Ground Zeroesissa on päätarina ja useita sivujuonia taktisesta toiminnasta ilmahyökkäyksiin ja “salaisiin” tehtäviin, jotka taatusti yllättävät.

UUDISTUNUT RAJAPINTA – Ground Zeroen käyttäjät hyötyvät puhtaasta in-game HUD:sta, joka käyttää minimaalisesti  ruututilaa ja auttaa siten luomaan entistä intensiivisemmän pelikokemuksen.

Kuinka ostan METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES:in?

Ostaminen Livekortti.fi:stä on helppoa …1. 2, 3! Valitse tuote, anna meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

*Jos maksat PayPallin kautta, käytä samaa meiliosoitetta kuin sinulla on PayPal tililläsi*

Koodi toimitetaan muutamassa sekunnissa sähköpostiisi, lisäksi koodi näkyy ruudullasi. (Jos koodia ei ala kuulua, muista tsekata roskapostilaatikkosi!)

LAITEVAATIMUKSET

OS: Windows 7 x64, Windows 8 x64 (64-bit OS Required)

Prosessori: Core i7-4790 (3.60GHz) tai parempi *Quad-Core tai parempi

Muisti: 4 GB RAM

Grafiikka: NVIDIA GeForce GTX 760 (DirectX 11 grafiikkakortti vaaditaan)

DirectX: Version 11

Vapaata tallennustilaa: 4 GB

Äänikortti: DirectX 9.0c yhteensopiva (Surround Sound 5.1)

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Metal Gear Solid V: Ground Zeroes PC?

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes PC :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Metal Gear Solid V: Ground Zeroes PC :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x
 • Valittu juuri sinua varten

 • product-image

  Xbox Live Gold 12 kk

  € 45,49
 • product-image

  Xbox Live Gold 3 kk

  € 16,95