HUOM! Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!
24/7 chattituki!
100% tuotetakuu!
Ei piilokuluja!
Koodit toimitetaan heti!
Tuotekuvaus

HUOM!!! Saamasi koodi tulee olemaan JAPANILAISELLE versiolle. Seuraamalla aktivointiohjeita saat ohjelman toimimaan täysin ENGLANNIKSI!

Office Home and Business 365 2016 auttaa sinua saamaan enemmän aikaan. Uudet toiminnot näyttävät moderneilta ja mahdollistavat yhteistyön. Outlook-meili, kalenterit ja kontaktit ovat kaikki siististi järjestyksessä. Lisäksi voit tallentaa dokumenttisi pilveen OneDrivelle, jolloin ne ovat ulottuvillasi mistä vain.

Sisältää:

Täydellinen Office 2016 Outlook-versio, Word, Excel, PowerPoint ja OneNote

1:lle PC (Windows 7 tai uudempi, business- tai kotikäyttöön tarkoitettu)

Tallenna dokumenttisi pilveen ilmaisen OneDrive online storage avulla, joka on saatavana kaikille OneDrive käyttäjille.

Microsoft Home and Business Office 365 2016 auttaa sinua työskentelemään tehokkkammin, missä ja million vain. Tämä on uusi ja moderni versio vanhasta tutusta ohjelmistosta.  Mukana ovat kaikki klassiset aplikaatiot: Word, Excel, PowerPoint, Outlook  ja OneNote.

Luot nopeasti ammattimaisia dokumentteja täydellisellä designilla. Työkalut toimivat intuitiivisesti. Dokumentit ovat kätevän pilvipalvelun ansiosta saatavanasi missä vain. Pilvitallennus myös mahdollistaa sujuvan tiimityöskentelyn: jaa, esitä ja työskentele yhdessä.

Aktivointiohjeet:

 1. Kun olet tehnyt tilauksesi jaa saanut tuotteen, katso tuotekoodisi.
 2. Kun löydät tuotekoodin, mene osoitteesee https://officesetup.getmicrosoftkey.com/ ladataksesi ja asentaaksesi ohjelmiston.
 3. Syötä 25-merkkinen tuotekoodi sitä pyydettäessä.
 4. Kirjaudu sisään tai luo Microsoft tili.
 5. Valitse maa ja kieli.
 6. "My Account" kohdasta valitse tuote, jonka haluat asentaa.
 7. Klikkaa "Install" (asenna) nappulaa aloittaaksesi latauksen.
Laitevaatimukset

Kuinka ostan Microsoft Office 365 Home Premium 12 kk?

Microsoft Office 365 Home Premium 12 kk :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Microsoft Office 365 Home Premium 12 kk :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x

Voor jouw geselecteerde aanbiedingen:

 • € 13,95 P/S
  product-image
  edition-image

  Windows 10 Home (64-bit OEM)!

  Personal Offers

  Go to Livekaarten.nl if you're looking for digital codes and you will find almost everything you need for Playstation, Xbox and PC. We sell software packages that you can purchase easily with digital code for both Macs and PCs. A prime example of our products is the Microsoft Windows 10 Home (64-bit OEM). 

  Microsoft Windows 10 Home (64-bit OEM)

  Windows 10 is the best windows yet! This latest version of windows will go smoothly with all your devices. The transition from your old Windows to the Windows 10 will be easy since this version combines all the features from past versions and adds new exciting improvements. A cool new feature is "InstaGo" which lets you go straight away on the last file you were working on upon booting up your device!  

  Ordering Microsoft Windows 10 Home (64-bit OEM)

  Get it faster than you can open your computer with our 3-step ordering system! First choose the product you want to purchase, then choose which payment method, and lastly... make the payment! It's so fast and easy! You'll have your code in seconds on your screen and sent to your e-mail address at the same time.

  Requirements:

  Required Processor:
  1 GHz processor or faster

  Required Memory:
  1 GB RAM for 32-bit; 2 GB for 64-bit

  Required Hard Disk Space:
  Up to 20 GB available hard disk space

  Required video card:
  800 x 600 screen resolution or higher. DirectX® 9 graphics processor with WDDM driver

 • € 18,95 P/S
  product-image
  edition-image

  Windows 10 Pro (32-64-bit OEM)!

  Personal Offers

  Microsoft Windows 10 Pro 32 & 64 bit

  Windows 10 Professional on Microsoftin uusin käyttöjärjestelmä, joka sisältää paljon uusia, innovatiivisia toimintoja helpottamaan työtäsi.

  Windows 10 Pro Edition sisältää kotiversion toiminnot, kuten uuden start menun, Cortanan (Wiindowsin virtuaaliasistentin), Battery Saverin, TPM Supportin (tuo lisää turvallisuutta) ja Windows Hellon (uusi biometriaan perustuva turvatoiminto). Mukana tulee myös Virtual Desktop – mahdollisuus ja Snap Assist –toiminto, joka auttaa sinua siirtymään jouhevasti pöytäkonemoodista tablettimoodiin ja Microsoft Edgeen.

  Kaikkien näiden kätevien Win 10 toimintojen lisäksi Pro Edition tuo sinulle myös paljon muita toimintoja, mm.: Join a Domain, BitLocker (tehokas salaustyökalu), Group Policy Management, Remote Desktop ja Client Hyper-V sisäänrakennettuna Windowsiin. Assigned Access 8.1:n avulla voit sulkea muiden käyttäjien tilit tai estää heitä käyttämästä tiettyjä appseja. Enterprise Mode Internet Explorer-, Windows Store for Business-, Trusted Boot- ja Windows Update for Business– toiminnot ovat myös mukana Pro versiossa.

  Windows 10 Pro Edition sopii pöytätietokoneille, kannettaville, 2-in-1:ille ja suuremmille tableteille.

   

  Tilaa Microsoft Windows 10 Pro 32 & 64 bit

  Meiltä tilaat nopeammin kuin sammutat koneesi…1.2,3 ja valmista tuli! Valitse tuote, anna meiliosoitteesi ja maksa! Niin helppoa!

  Koodi tulee heti maksettuasi ruudullesi, lähetämme sen myös sähköpostiisi. Jos koodia ei ala kuulua, tsekkaa roskapostilaatikkosi. Asiakaspalvelumme on avoinna Live chatin kautta 24/7.