Middle-earth: Shadow of War Xbox One/PC
  • Ei piilokuluja!

  • Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!

  • 100% tuotetakuu!

  • 24/7 chattituki!

  • Koodit toimitetaan heti!

Middle-earth: Shadow of War Xbox One/PC

76

Myyty!

Middle-earth: Shadow of War Xbox One/PC

29,95

/kpl

€ 69,99

  • Ei piilokuluja!

  • Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!

  • 100% tuotetakuu!

  • 24/7 chattituki!

  • Koodit toimitetaan heti!

29,95

/kpl

€ 69,99

Numero

€ 29,95

New

+€ 0,00

Hinta yhteensä:

€ 29,95

Klikkaamalla TILAA nappulaa, hyväksyt käyttäjäehdot.

Kuvaus Middle-earth: Shadow of War Xbox One/PC

Middle-earth: Shadow of War Xbox One/PC

Tuotekuvaus: Middle-earth: Shadow of War Xbox One:lle ja Windows:lle

Middle-earth: Shadow of War on kauan odotettu jatko-osa supersuositelle Xbox ja Windows pelille - Middle-earth: Shadow of Mordor ille. Tarina on uusi ja todella kiehtova. Nyt Celebrimbor ja Talion joutuvat menemään vihollislinjojen taakse kokoamaan armeijaa kääntääkseen Mordorin Sauronia – Pimeän Herraa, vastaan!

Tarina sijoittuu Sormusten Herran ja Hobittien maailmaan. Middle-earth: Shadow of War tarjoaa entistä yksilöllisöidymmän, laajemman ja rikkaamman pelikokemuksen. Pelin maailma on täynnä eeppisiä vastustajia ja sankareita, ikonisia paikkoja ja tuunausmahdollisuuksia. Mukana myös useita uusia hahmoja.

Middle-earth: Shadow of Warin pelaaja kohtaa pahimmat ja tappavimmat viholliset metsästäessään Sormusta, matkalla tulevat vastaan mm. Sauron ja tämän Nazgul, taistelu Keskimaasta on nyt valtava. Avoimen mailman Xbox One toiminta/ seikkailupeli käyttää laajasti palkittua Nemesis Systemiä, joka tuo pelin eloon upealla tavalla. Pelin maisemat ja viholliset riippuvat nyt pelaajan toimista, valmistaudu siis luomaan oma maailmasi.

Nemesis Systeemin laajennuksen ansiosta Shadow of War esittelee uuden tavan luoda maailma, jossa kosto, lojaaliuus ja petturuuus määräävät. Nemesis Systeemi laajenee ja esittelee nyt uuden Nemesis Fortressesin, joka mahdollistaa pelaajan oman mailman luonnin ja uudenlaiset strategiat, nyt voit kukistaa tukikohtia Örkki armeijalla.

Middle-Earth: Shadow of War ennakkotilauksen ajankohta ja hinta

Warner Bros.’ Middle-Earth: Shadow of War on nyt tilattavissa ennakkoon, peli saapuu markkinoille 10. Lokakuuta 2017.

Edulliset digitaaliset Middle-Earth: Shadow of War Xbox One/Windows koodit saatavana nyt Livekortti.fi:stä.

Paljonko Middle-Earth: Shadow of War maksaa?

Warner Bros.’ Middle-Earth: Shadow of War  hinta riippuu ihan siitä mistä sen ostat.

Muistathan, että halvimman Middle-Earth: Shadow of War for Windows/Xbox One koodit voivat tuoda mukanaan ongelmia, koska moni nettikauppias myy varastettuja tai toimimattomia koodeja.

Meidän Middle-Earth: Shadow of War ladattavat koodit ovat aina 100% virallisia (ks. UKK), samalla kun ne ovat aina markkinoiden halvimpien joukossa. Middle-Earth: Shadow of War for Windows/Xbox One on aina todella edullinen, vertaa vaikka hintoja! Hintamme ovat alhaiset, koska ostamme tuotteet suurissa tukkuerissä virallisilta jälleenmyyjiltä.

Voit luottaa, että koodimme toimivat aina. Jos ongelmia ilmenee, ota yhteys asiakaspalveluumme, joka toimii chatin kautta 24t/ vrk.

Kuinka ostan Middle-Earth: Shadow Of War for Xbox One/Windowsin?

Middle-Earth: Shadow of War Xbox One/Windowsin ostaminen Livekortti.fi:stä on todella helppoa! Anna vain meilisi, valitse maksutapa ja maksa!

*Jos käytät PayPalia, anna tilauksesi yhteydessä sama meiliosoite kuin sinulla on kaytössä PayPal tililläsi *

Saat Xbox One ja Windows pelikoodisi sähköpostiisi sekä ruudullesi muumassa sekunnissa heti maksettuasi. (HUOM! Tsekkaa myös roskapostisi, jos koodia ei ala näkyä!)

Suositellut XBOX ONE pelit

Asiakkaat, jotka ostivat Middle-Earth: Shadow of War for Xbox One/Windowsin, olivat kiinnostuneita myös seuraavista Xbox One peleistä.

Muut katsoivat myös:

Kaikki tällä sivulla mainitut tavaramerkit ja rekisteröidyt tavaramerkit ovat niiden oikeiden omistajien omaisuutta.
Tuotenimet ja kuvat, joita käytämme tällä sivustolla ovat ainoastaan tunnistamista varten ja ne kuuluvat livekortti.fi:lle, kopioimista pidetään varkautena.