HUOM! Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!
24/7 chattituki!
100% tuotetakuu!
Ei piilokuluja!
Koodit toimitetaan heti!
Tuotekuvaus

Kieli: Multilanguage

Alusta: Origin

Alue: WORLDWIDE

**Tämä tuote on ennakkotilaus. Päivämäärä on pelin julkaisijan ilmoittama ja saattaa muuttua. Saat rahasi takaisin, mikäli tilauksesi toimitus myöhästyy, etkä halua odottaa pidempään.**

Need for Speed on yksi maailman myydyimmistä videopelifranchiseista. Nyt sarjaa tulee täydentämään Need for Speed Payback!

Peli sijoittuu Fortune Valleyn alamaailmaan. Sinä ja ryhmäsi hajositte petturuuden vuoksi, mutta olette jälleen yhdessä kaataaksenne The Housen, kartellin joka johtaa kaupungin kasinoita, rikollisia ja poliiseja. Korruptoituneessa uhkapelureidenparatiisissa panokset ovat korkeat ja The House voittaa aina.

Luo uniikkeja ajoneuvoja, jotka toimivat upeammin ja näyttävät paremmilta kuin koskaan aiemmin uusien customointimahdollisuuksien ansiosta. Vie ajokkisi äärirajoille ja pakene  hiuskarvan varassa eeppisten ja kuumien taistojen keskeltä. Need for Speed™ Payback tuo ulottuvillesi hurjia missioita, tuhoisia ajoneuvotaisteluita ja leuat loksauttavia hetkiä - adrenaliinia ja toimintaa tästä fantasiapelistä ei todellakaan puutu.

Erotu joukosta omaperäisen customoinnin avulla ja saat alennuksia pelin sisällä, bonuksia ja viisi erikoistoimitusta, jotta pääset alkuun.

Romuista superautoihin. Need for Speed Paybackissa autosi on koko pelin kiintopiste. Voit tuunata loputtomasti autosi suorituskykyä kaikissa viidessä autoluokassa (Race, Drift, Off-Road, Drag ja Runner) ja näin saavuttaa menestytä kisoissa, missioissa ja haasteissa.

Koe nyt upea toimintafantasia. Pelaa kaikilla kolmella hahmolla, joilla on yksi yhteinen päämäärä: Kosto. Tyler, Mac ja Jess liittoutuvat tiimiksi tasatakseen vihdoin tilit The House kanssa. Pelaa kasvavalla intensiteetillä, aja kilpaa vihollistesi kanssa kaupungin kaduilla, vuorilla, kanjoneissa ja aavikolla.

Tässä pelisse panokset ovat korkealla. Voitot ovat valtavia uudessa Risk vs Reward pelissä. Intensiivinen peli vie panokset äärimmäisyyksiin. Haasta kaverisi taikka vihollisesi Autologin suositusten perusteella tai ota osaa klassisiin kaksinkamppailuihin.

Need for Speed Payback tilattavissa nyt ennakkoon, julkaisupäivä on 10. Marraskuuta 2017.

Taistele tiesi saaren kylien, temppeleiden, jokien ja satamien läpi! NEED FOR SPEED: PAYBACK PC tarjolla nyt Livekortti.fi:ssä, aina reiluun hintaan.

Paljonko NEED FOR SPEED: PAYBACK PC maksaa?

NEED FOR SPEED: PAYBACK PC hinta riippuu ostopaikasta.

Muista, että halvimmat NEED FOR SPEED: PAYBACK PC voivat tuoda ongelmia, sillä monet myyjät myyvät varastettuja ja ei-legitiimejä koodeja.

Meidän NEED FOR SPEED: PAYBACK PC koodit ovat 100% laillisia (ks. UKK osiomme) ja samalla ne ovat markkinoiden edullisimmasta päästä. Hintamme ovat alhaiset, sillä ostamme tuotteet suurissa tukkuerissä, joten voimme myydä NEED FOR SPEED: PAYBACK PC koodit huippuedullisesti.

Voit olla Varma, että meiltä ostetut koodit toimivat aina. Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia ilmenee, asiakaspalvelumme Live chatti palvelee 24/7.

Kuinka ostan NEED FOR SPEED: PAYBACK PC?

Ostaminen Livekortti.fi:stä on helppoa …1. 2, 3! Valitse tuote, anna meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

*Jos maksat PayPallin kautta, käytä samaa meiliosoitetta kuin sinulla on PayPal tililläsi*

Koodi toimitetaan muutamassa sekunnissa sähköpostiisi, lisäksi koodi näkyy ruudullasi. (Jos koodia ei ala kuulua, muista tsekata roskapostilaatikkosi!

Laitevaatimukset

NEED FOR SPEED: PAYBACK:n minimi laitevaatimukset PC:lle

Windows 7 or later. 

Intel Core i5-4690 or equivalent with four hardware threads.

8GB RAM.

NVIDIA GeForce GTX 970 4GB, AMD Radeon R9 290 4GB, or equivalent DX11 compatible GPU with 4GB memory.

30 GB free space

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Need for Speed: Payback PC?

Need for Speed: Payback PC:lle :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Need for Speed: Payback PC:lle :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x
 • Valittu juuri sinua varten

 • product-image

  Xbox Live Gold 12 kk

  € 45,95
 • product-image

  Xbox Live Gold 3 kk

  € 16,95