HUOM! Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!
24/7 chattituki!
100% tuotetakuu!
Ei piilokuluja!
Koodit toimitetaan heti!
Tuotekuvaus

Julkaisu pvm: July 24, 2018

Kieli: Multilanguage

Alusta: Battle.net

Alue: EU

Tulevaisuudessa maailma on globaalin kriisin kourissa, kansainväliset eliittisankarien joukot yhdistävät voimansa ja muodostavat Overwatchin. Sotilaat, tiedemiehet, seikkailijat ja muut. Yhdessä Overwatch taistelee sotia sotien jälkeen ja saavuttaa rauhan maan päälle, joka oli tuhon partaalla. Overwatch lopetti kriisin ja auttoi ylläpitämään rauhaa maailmanlaajuisesti vuosikymmenten ajan ja sysäsi näin alkuun uuden aikakauden, jolloin löydöt, tutkimus ja innovaatiot kukoistivat. Mutta pitkän rauhan jakson jälkeen Overwatchin vaikutusvalta alkoi hiipua ja lopulta se sammui kokonaan. Overwatch on nyt mennyttä, mutta maailma tarvitsee edelleen sankareita!

SIX VS. SIX

Overwatch on suosittu ensimmäisen persoonan moninpeli. Overwatch vie pelaajat seikkailuun kahdessa kuuden hengen tiimissä, jokainen pelaaja voi valita rosterista oman sankarihahmonsa pelattavakseen. Tiimin jäsenenä työskentelet tiimisi jäsenten kanssa ottaen haltuusi kontrollipisteitä ja puolustat niitä koko pelikentän laajuudella aikalimiittien puitteissa. Voittojen mukana tulee etuja, pelaajat saavat mm. kosmeettisia palkintoja kuten hahmoskineja ja voittoposeerauksia. Pelaajista muodostetut tiimit haastavat muita tiimejä taisteluihin ympäri maailman. Mukana on mm. Anubiksen tempelin suojelua ja EMP:n saattamista turvallisesti King’s Rowin halki, Overwatch hoitaa aina hommansa.

UUDEN SUKUPOLVEN SANKARIT

Overwatchista löydät laajan, yli 20 :n hahmon vaihtelevan sankarivalikoiman. Mukana mm. naispuolinen sankaritar Tracer, jonka käytössä on laite nimeltään “chronal accelerator”, jolla voit hypätä ajassa eteenpäin,  ja jolla hän voi matkata hurjaa vauhtia. Mukana on myös Winston, geneettisesti uhan alainen gorilla! Jokaisen hahmon mukana tulee uniikki pelityyli, joka jakaa roolit tiimeissä kolmeen kategoriaan hahmon kykyjen mukaan. Mukana on tukuttain uusia, futuristisia aseita ja sarjakuvista tuttuja sankareiden superkykyjä. Overwatchin sankarihahmot luovat upean ensimmäisen persoonan moninpelin ja ammuntakokemuksen, josta taatusti nauttii jokainen pelaaja!

MODERNI KLASSIKKO

Overwatch on peli, josta varmasti tullaan puhumaan vuosia tästä eteenpäin. Se on luokiteltu yhdeksi maailman parhaista koskaan julkaistuista videopeleistä. Eeppiset tiimi vs. tiimi ensimmäisen persoonan moninpeli taistot  kauniisti tehdyssä futuristisessa maailmassa ja monipuoliset hahmot ovat viihdyttäviä, mitä muuta voisit vielä toivoa?

LEGENDAARINEN VERSIO

Kaikkien aikojen luultavasti paras Overwatch –versio sisältää niin paljon uutta sisältöä, että se tuntuu ihan käsittämättömältä! Mukana mm.:

 • 15x uutta skiniä, sis. Legendary-, Epic- ja Origin-skinit
 • Overwatch tapahtumat, kuten Lunar Revel, Summer Games ja Winter Wonderland ovat saatavina nyt joko ostamalla taikka löydettävissä loot boxeseista pelin kuluessa.
 • 50x uusia kosmeettisia tarvikkeita on nyt lisätty mukaan, sis. mm. 8 Legendary skiniä, 3 Epic skiniä ja uusia tanssi fiiliksiä Doomfistille, Moiralle ja Brigittelle
 • Loggaudu pelaamaan jonkun yleisen tapahtuman aikana ja saat lahjaksi erikois lootboxin, jossa on taatusti yksi Legendary –skini sisällä

Laitevaatimukset

OVERWATCH (LEGENDARY EDITION):n minimi laitevaatimukset PC:lle

Operating System : Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 64-bit

CPU Processor : Intel Core i3 or AMD Phenom X3 865

RAM Memory : 4GB RAM

Hard Drive Space Storage : 5 GB available hard disk space

Video Card GPU : Nvidia GeForce GTX 460, ATI Radeon HD 4850, or Intel HD Graphics 4400

Internet connection, Blizzard™ Battle.net™ desktop app, and registration required to play.

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Overwatch (Legendary Edition) PC?

Overwatch (Legendary Edition) PC :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Overwatch (Legendary Edition) PC :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x

Voor jouw geselecteerde aanbiedingen:

 • € 3,95 P/S
  product-image
  edition-image

  Saints Row 2 PC!

  Personal Offers

 • € 21,95 P/S
  product-image
  edition-image

  Serious Sam 3 PC!

  Personal Offers

 • € 6,25 P/S
  product-image
  edition-image

  Deus Ex: Mankind Divided PC!

  Personal Offers

  Taistele tiesi saaren kylien, temppeleiden, jokien ja satamien läpi! DEUS EX: MANKIND DIVIDED tarjolla nyt Livekortti.fi:ssä, aina reiluun hintaan.

  Paljonko DEUS EX: MANKIND DIVIDED maksaa?

  DEUS EX: MANKIND DIVIDED  hinta riippuu ostopaikasta.

  Muista, että halvimmat DEUS EX: MANKIND DIVIDED voivat tuoda ongelmia, sillä monet myyjät myyvät varastettuja ja ei-legitiimejä koodeja.

  Meidän DEUS EX: MANKIND DIVIDED koodit ovat 100% laillisia (ks. UKK osiomme) ja samalla ne ovat markkinoiden edullisimmasta päästä. Hintamme ovat alhaiset, sillä ostamme tuotteet suurissa tukkuerissä, joten voimme myydä DEUS EX: MANKIND DIVIDED koodit huippuedullisesti.

  Voit olla Varma, että meiltä ostetut koodit toimivat aina. Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia ilmenee, asiakaspalvelumme Live chatti palvelee 24/7.

  Kuinka ostan DEUS EX: MANKIND DIVIDED?

  Ostaminen Livekortti.fi:stä on helppoa …1. 2, 3! Valitse tuote, anna meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

  *Jos maksat PayPallin kautta, käytä samaa meiliosoitetta kuin sinulla on PayPal tililläsi*

  Koodi toimitetaan muutamassa sekunnissa sähköpostiisi, lisäksi koodi näkyy ruudullasi. (Jos koodia ei ala kuulua, muista tsekata roskapostilaatikkosi!

  LAITEVAATIMUKSET

  CPU: Intel Core i3-2100 or AMD equivalent

  CPU SPEED: Info

  RAM: 8 GB

  OS: Windows 7.1SP1 or above (64-bit Operating System Required)

  VIDEO CARD: AMD Radeon HD 7870 (2GB) or NVIDIA GeForce GTX 660 (2GB)

  FREE DISK SPACE: 45 GB

  Note: Ostettuasi koodin saat sen heti sähköpostiisi ja se näkyy myös ruudullasi. Kaikki koodimme ovat aitoja ja alkuperäisiä tuotteen kehittäjän luomia digitaalisia, ladattavia koodeja. Koodit eivät vanhene.

 • € 18,95 P/S
  product-image
  edition-image

  Windows 10 Pro (32-64-bit OEM)!

  Personal Offers

  Microsoft Windows 10 Pro 32 & 64 bit

  Windows 10 Professional on Microsoftin uusin käyttöjärjestelmä, joka sisältää paljon uusia, innovatiivisia toimintoja helpottamaan työtäsi.

  Windows 10 Pro Edition sisältää kotiversion toiminnot, kuten uuden start menun, Cortanan (Wiindowsin virtuaaliasistentin), Battery Saverin, TPM Supportin (tuo lisää turvallisuutta) ja Windows Hellon (uusi biometriaan perustuva turvatoiminto). Mukana tulee myös Virtual Desktop – mahdollisuus ja Snap Assist –toiminto, joka auttaa sinua siirtymään jouhevasti pöytäkonemoodista tablettimoodiin ja Microsoft Edgeen.

  Kaikkien näiden kätevien Win 10 toimintojen lisäksi Pro Edition tuo sinulle myös paljon muita toimintoja, mm.: Join a Domain, BitLocker (tehokas salaustyökalu), Group Policy Management, Remote Desktop ja Client Hyper-V sisäänrakennettuna Windowsiin. Assigned Access 8.1:n avulla voit sulkea muiden käyttäjien tilit tai estää heitä käyttämästä tiettyjä appseja. Enterprise Mode Internet Explorer-, Windows Store for Business-, Trusted Boot- ja Windows Update for Business– toiminnot ovat myös mukana Pro versiossa.

  Windows 10 Pro Edition sopii pöytätietokoneille, kannettaville, 2-in-1:ille ja suuremmille tableteille.

   

  Tilaa Microsoft Windows 10 Pro 32 & 64 bit

  Meiltä tilaat nopeammin kuin sammutat koneesi…1.2,3 ja valmista tuli! Valitse tuote, anna meiliosoitteesi ja maksa! Niin helppoa!

  Koodi tulee heti maksettuasi ruudullesi, lähetämme sen myös sähköpostiisi. Jos koodia ei ala kuulua, tsekkaa roskapostilaatikkosi. Asiakaspalvelumme on avoinna Live chatin kautta 24/7.

   

 • € 13,95 P/S
  product-image
  edition-image

  Windows 10 Home (64-bit OEM)!

  Personal Offers

  Go to Livekaarten.nl if you're looking for digital codes and you will find almost everything you need for Playstation, Xbox and PC. We sell software packages that you can purchase easily with digital code for both Macs and PCs. A prime example of our products is the Microsoft Windows 10 Home (64-bit OEM). 

  Microsoft Windows 10 Home (64-bit OEM)

  Windows 10 is the best windows yet! This latest version of windows will go smoothly with all your devices. The transition from your old Windows to the Windows 10 will be easy since this version combines all the features from past versions and adds new exciting improvements. A cool new feature is "InstaGo" which lets you go straight away on the last file you were working on upon booting up your device!  

  Ordering Microsoft Windows 10 Home (64-bit OEM)

  Get it faster than you can open your computer with our 3-step ordering system! First choose the product you want to purchase, then choose which payment method, and lastly... make the payment! It's so fast and easy! You'll have your code in seconds on your screen and sent to your e-mail address at the same time.

  Requirements:

  Required Processor:
  1 GHz processor or faster

  Required Memory:
  1 GB RAM for 32-bit; 2 GB for 64-bit

  Required Hard Disk Space:
  Up to 20 GB available hard disk space

  Required video card:
  800 x 600 screen resolution or higher. DirectX® 9 graphics processor with WDDM driver

 • € 39,49 P/S
  product-image
  edition-image

  Microsoft Office Pro Plus 2016 - 1 user PC!

  Personal Offers

  Note: Ostettuasi koodin saat sen heti sähköpostiisi ja se näkyy myös ruudullasi. Kaikki koodimme ovat aitoja ja alkuperäisiä tuotteen kehittäjän luomia digitaalisia, ladattavia koodeja. Koodit eivät vanhene.

  Taistele tiesi saaren kylien, temppeleiden, jokien ja satamien läpi! MICROSOFT OFFICE PRO PLUS 2016 - 1 USER PC tarjolla nyt Livekortti.fi:ssä, aina reiluun hintaan.

  HUOM! Asennus alkaa englanniksi, mutta voit valita haluamasi kielen ladattuasi Microsoftin ilmaisen kielipaketin (language pack). Lisätietoa edellämainitusta saat tehtyäsi ostoksesi.

  Paljonko MICROSOFT OFFICE PRO PLUS 2016 - 1 USER PC maksaa?

  MICROSOFT OFFICE PRO PLUS 2016 - 1 USER PC  hinta riippuu ostopaikasta.

  Muista, että halvimmat MICROSOFT OFFICE PRO PLUS 2016 - 1 USER PC voivat tuoda ongelmia, sillä monet myyjät myyvät varastettuja ja ei-legitiimejä koodeja.

  Meidän MICROSOFT OFFICE PRO PLUS 2016 - 1 USER PC koodit ovat 100% laillisia (ks. UKK osiomme) ja samalla ne ovat markkinoiden edullisimmasta päästä. Hintamme ovat alhaiset, sillä ostamme tuotteet suurissa tukkuerissä, joten voimme myydä MICROSOFT OFFICE PRO PLUS 2016 - 1 USER PC koodit huippuedullisesti.

  Voit olla Varma, että meiltä ostetut koodit toimivat aina. Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia ilmenee, asiakaspalvelumme Live chatti palvelee 24/7.

  Kuinka ostan MICROSOFT OFFICE PRO PLUS 2016 - 1 USER PC?

  Ostaminen Livekortti.fi:stä on helppoa …1. 2, 3! Valitse tuote, anna meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

  *Jos maksat PayPallin kautta, käytä samaa meiliosoitetta kuin sinulla on PayPal tililläsi*

  Koodi toimitetaan muutamassa sekunnissa sähköpostiisi, lisäksi koodi näkyy ruudullasi. (Jos koodia ei ala kuulua, muista tsekata roskapostilaatikkosi!