HUOM! Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!
24/7 chattituki!
100% tuotetakuu!
Ei piilokuluja!
Koodit toimitetaan heti!
Tuotekuvaus

Epätoivo huokuu unohdetun, paikalleen lahoavan farmitalon seinistä. Resident Evil 7 Biohazard on uusi alku selviytymiskauhupeleille, peli toimii nyt ensimmäisen persoonan näkymässä.

RE moottorilla varustettu peli nostaa grafiikan aivan uusiin ulottuvuuksiin. Valokuvantarkka grafiikka luo hurjan ja pelottavan tunnelman.

Capcom pelaa juurilleen todellisten kauhuselviytymispelien maailmaan. Resident Evil 7:ssä kauhu on ennen kokematonta. Pelaaja kokee tapahtumat nyt ensimmäisen persoonan perspektiivistä ja mukana on paljon uusia hahmoja.

Tavalliset S.T.A.R.S. ovat nyt mennyttä kalua. Resident Evil 7: Biohazard ottaa mallia kauhuklassikoista, kuten The Blair Witch Project ja The Hills Have Eyes, pysyttäytyen samalla omaleimaisessa seikkailu- ja pulmanratkaisukonseptissaan.

Ikoninen pelikokemus koostuu etsinnästä, tunnelmasta ja tiukista taisteluista. Sarjan ensimmäinen peli ilmestyi noin 20 vuotta sitten ja muovasi heti tämän päivän selviytymiskauhupelien maailmaa. Resident Evil 7 biohazard on hätkähdyttävän realistinen.

Oletko valmis kokemaan kauhun omakohtaisesti? Livekortti.fi on palveluksessasi! Varaa Resident Evil 7 Biohazard nyt omaksesi, peli ilmestyy 2017, 24. Tammikuuta.

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Resident Evil 7 - Biohazard PC?

Resident Evil 7 - Biohazard PC :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Resident Evil 7 - Biohazard PC :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x

Voor jouw geselecteerde aanbiedingen:

 • € 13,25 P/S
  product-image
  edition-image

  Resident Evil 7: Biohazard Gold Edition PC DLC!

  Personal Offers

  Note: Ostettuasi koodin saat sen heti sähköpostiisi ja se näkyy myös ruudullasi. Kaikki koodimme ovat aitoja ja alkuperäisiä tuotteen kehittäjän luomia digitaalisia, ladattavia koodeja. Koodit eivät vanhene.

  Taistele tiesi saaren kylien, temppeleiden, jokien ja satamien läpi! ESIDENT EVIL 7: BIOHAZARD GOLD EDITION PC DLC tarjolla nyt Livekortti.fi:ssä, aina reiluun hintaan.

  HUOM! TÄMÄ TUOTE ON LADATTAVAA SISÄLTÖÄ TAI DLC, ALKUPERÄINEN PERUSPELIVAADITAAN TÄMÄN LAAJENNUSOSAN PELAAMISTA VARTEN.

  Paljonko ESIDENT EVIL 7: BIOHAZARD GOLD EDITION PC DLC maksaa?

  ESIDENT EVIL 7: BIOHAZARD GOLD EDITION PC DLC  hinta riippuu ostopaikasta.

  Muista, että halvimmat ESIDENT EVIL 7: BIOHAZARD GOLD EDITION PC DLC voivat tuoda ongelmia, sillä monet myyjät myyvät varastettuja ja ei-legitiimejä koodeja.

  Meidän ESIDENT EVIL 7: BIOHAZARD GOLD EDITION PC DLC koodit ovat 100% laillisia (ks. UKK osiomme) ja samalla ne ovat markkinoiden edullisimmasta päästä. Hintamme ovat alhaiset, sillä ostamme tuotteet suurissa tukkuerissä, joten voimme myydä ESIDENT EVIL 7: BIOHAZARD GOLD EDITION PC DLC koodit huippuedullisesti.

  Voit olla Varma, että meiltä ostetut koodit toimivat aina. Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia ilmenee, asiakaspalvelumme Live chatti palvelee 24/7.

  Kuinka ostan ESIDENT EVIL 7: BIOHAZARD GOLD EDITION PC DLC?

  Ostaminen Livekortti.fi:stä on helppoa …1. 2, 3! Valitse tuote, anna meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

  *Jos maksat PayPallin kautta, käytä samaa meiliosoitetta kuin sinulla on PayPal tililläsi*

  Koodi toimitetaan muutamassa sekunnissa sähköpostiisi, lisäksi koodi näkyy ruudullasi. (Jos koodia ei ala kuulua, muista tsekata roskapostilaatikkosi!