HUOM! Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!
24/7 chattituki!
100% tuotetakuu!
Ei piilokuluja!
Koodit toimitetaan heti!
Tuotekuvaus

Kieli: Multilanguage

Alusta: PSN

Alue: EU

Liity sukupolvemme kuuluisimpien toiminta-seikkailusankareiden joukkoon heidän matkallaan legandaarisiksi Tomb Raidereiksi!

Millaiset vaarat vaanivat Lara Croftia Shadow of the Tomb Raiderissa?

Shadow of the Tomb Raiderissa Lara Croftin täytyy matkustaa kuuluisaan Paititin kaupunkiin pysäyttäykseen jo käynnistynyt Maya intiaanien ennustama apokalypsin.  Kunnon Tomb Raider henkeen matka päämäärään on täynnä vaaroja ja jännitystä. Laran on matkattava haastavien maastojen läpi Mesoamerica ja Etelä Amerikan ja samalla hätistää rajuja hyökkääjiä kimpustaan. Pimeän joukkojen puolisotilaalliset nimeltään Trinity ovat jatkuvasta Laran kimpussa.

Uusia tapoja tutkia villiä maastoa

Nitistääkseen lukemattomat viholliset Laran on hyödynnettävä viidokon sankkaa kasvillisuutta piiloutuakseen vihollisilta, hänen täytyy asetella aseet strategisesti ja käyttää erilaisia hyökkäys ja valloitustekniikoita. Poistuminen vihollisen näkökentästä antaa Laralle mahdollisuuden vältellä taisteluita, säilyttää terveytensä ja parantaa näin selviytymismahdollisuuksiaan.

Shadow of the Tomb Raider Croft Edition tarjoaa pelaajalle mahdollisuuden tutkia palkitsevia puoliavoimia keskuksia uusien haasteiden, resurssien ja lisätehtävien toivossa. Toisin kuin vanhemmissa Tomb Raider peleissä yleensä, Shadow of the Tomb Raiderissa pelaajat voivat ottaa osaa vaihtokauppoihin haaliessaan aseita ja materiaaleja. Erilaisten traversal- tekniikoiden lisäämisen avulla Shadow of the Tomb Raider laajentaa Laran toimintamahdollisuuksia pelin sisällä. Nyt Lara voi mm. juosta seinillä, laskeutua sutjakkaasti, liitää ja uida sekä sukeltaa vapaasti veden alaisissa luolissa.

Bonus materiaalia tarjolla Croft Edition:ssa

Älä missaa uutta, mielenkiintoista sisältöä, joka on saatavissa vain Croft Edition of Shadow of the Tomb Raiderissa. Pelaajalla on käytössään paljon uusia aseita ja asusteita. Mukana on myös pelin alkuperäinen soundtrack sekä Season Pass bonushaasteisiin ja monimuotoisia juonen sivutehtäviin, joiden julkistaminen alkaa marraskuussa 2018.

Tämän kaikkien aikojen yhden merkittävimmän pelifranchisen suhteen hankintasi ei voi mennä vikaan. Tämä versio täyttää kaikki mahdolliset pelaajan toiveet ja erikoisjutut, joita he Tomb Raider –sarjassa ovat oppineet rakastamaan – tarjolla on jännittäviä ja haastavia arvoituksia, unohdettuja hautoja ja toimintaa& taistelua korkein panoksin, ja kaikki liittyvät saumattomasti mukaansatempaavaan tarinaan.

Playstation Plus

Osta PlayStation Plus jäsenyys meiltä ja pelaa SHADOW OF THE TOMB RAIDER CROFT EDITION PS4:lle online-tilassa ystäviesi ja muiden SHADOW OF THE TOMB RAIDER CROFT EDITION PS4:lle ympäri maailmaa tulevien pelaajien kanssa. Ota osaa kisoihin, saa uusia kavereita, vastaanota vain PlayStationPlus jäsenille suunnattuja erikoistarjouksia ja paljon, paljon muuta!

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Shadow of the Tomb Raider Croft Edition PS4?

Shadow of the Tomb Raider Croft Edition PS4:lle :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Shadow of the Tomb Raider Croft Edition PS4:lle :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x