Star Wars Battlefront 2 PC
  • Ei piilokuluja!

  • Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!

  • 100% tuotetakuu!

  • 24/7 chattituki!

  • Koodit toimitetaan heti!

Star Wars Battlefront 2 PC

51

Myyty!

Star Wars Battlefront 2 PC

42,95

/kpl

€ 59,99

  • Ei piilokuluja!

  • Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!

  • 100% tuotetakuu!

  • 24/7 chattituki!

  • Koodit toimitetaan heti!

42,95

/kpl

€ 59,99

Numero

€ 48,95

New

+€ 0,00

Hinta yhteensä:

€ 42,95

Klikkaamalla TILAA nappulaa, hyväksyt käyttäjäehdot.

Kuvaus Star Wars Battlefront 2 PC

Star Wars Battlefront 2 PC

Alkuperäinen trilogia ja uusi aikakausi kohtaavat tässä laajennetussa moninpelissä galaktisella tasolla. Pelaa ikonisilla sankareilla, joista kukin tuo omat erikoiskykynsä taisteluihin – tai kokeile tunteita kuohuttavaa yksinpeliä.

Luo uusia reittejä Iden Versiona, Inferno Squadin komentajana— tämä Imperiumin erikoisryhmä on yhtä kuolettava niin maalla kuin ilmassa. Kohtaa nyt Star Warsin upeimmat hahmot tarinassa, joka kattaa 30 vuoden ajan kostoa, petturuutta ja voittoja.

Ota osaa jopa 40 pelaajan massiiviseen moninpeliin autenttisissa ympäristöissä. Koe huumaava onlinepeli, kokeile pilotti maa- ja avaruusajoneuvoja ja pelaa ikonisilla hahmoilla, joiden erikoiskyvyt voivat muuttaa taistelun suunnan hetkessä.

Pelaa Star Warsin pelätyimpien rikollisten hahmoilla - tai heitä vastaan. Tai ole yksi arvostetuimmista sankaresta, vaikkapa Kylo Ren, Rey, Darth Maul tai Yoda. Uniikit ja kehitettävissä olevat kyvyt takaavat sen, että kukin hahmo tuo peliin oman persoonallisuutensa ja taisteluvoimansa.

STAR WARS Battlefront II on peli, jota on ODOTETTU! Ja jatkossa et maksa lisäosista, sillä EA on ilmoittanut KAIKEN tulevan DLC matskun olevan ilmaista!!!

Livekortti.fi tarjoaa sinulle mahdollisuudeen hankkia vuoden odotetuin peli nyt ennakkoon todella edullisesti! HUOM! Tämä meiltä saatavissa oleva ennakkotilaus ei tuo sinulle lisäetuja tai ennakkopelaamismahdollisuutta Beta-versiolla. STAR WARS Battlefront II julkaistaan 17. Marraskuuta 2017.

Taistele tiesi saaren kylien, temppeleiden, jokien ja satamien läpi! PRE-ORDER: STAR WARS BATTLEFRONT 2 PC (17/11) tarjolla nyt Livekortti.fi:ssä, aina reiluun hintaan.

Paljonko PRE-ORDER: STAR WARS BATTLEFRONT 2 PC (17/11) maksaa?

PRE-ORDER: STAR WARS BATTLEFRONT 2 PC (17/11)  hinta riippuu ostopaikasta.

Muista, että halvimmat PRE-ORDER: STAR WARS BATTLEFRONT 2 PC (17/11) voivat tuoda ongelmia, sillä monet myyjät myyvät varastettuja ja ei-legitiimejä koodeja.

Meidän PRE-ORDER: STAR WARS BATTLEFRONT 2 PC (17/11) koodit ovat 100% laillisia (ks. UKK osiomme) ja samalla ne ovat markkinoiden edullisimmasta päästä. Hintamme ovat alhaiset, sillä ostamme tuotteet suurissa tukkuerissä, joten voimme myydä PRE-ORDER: STAR WARS BATTLEFRONT 2 PC (17/11) koodit huippuedullisesti.

Voit olla Varma, että meiltä ostetut koodit toimivat aina. Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia ilmenee, asiakaspalvelumme Live chatti palvelee 24/7.

Kuinka ostan PRE-ORDER: STAR WARS BATTLEFRONT 2 PC (17/11)?

Ostaminen Livekortti.fi:stä on helppoa …1. 2, 3! Valitse tuote, anna meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

*Jos maksat PayPallin kautta, käytä samaa meiliosoitetta kuin sinulla on PayPal tililläsi*

Koodi toimitetaan muutamassa sekunnissa sähköpostiisi, lisäksi koodi näkyy ruudullasi. (Jos koodia ei ala kuulua, muista tsekata roskapostilaatikkosi!

SYSTEM REQUIREMENTS

OS: Windows 2000, XP or Vista.

Processor: Intel Pentium 4 1.5 GHz or Athlon XP 1500+

Memory: 256 MB.

Graphics: 64MB 3d Graphics card with Vertex Shader and Pixel Shader (VS/PS) Capability.

DirectX®: 9.0c.

Hard Drive: 4.3 GB.

Sound: 100% DirectX 9.0c compatible Sound Card.

Muut katsoivat myös:

Kaikki tällä sivulla mainitut tavaramerkit ja rekisteröidyt tavaramerkit ovat niiden oikeiden omistajien omaisuutta.
Tuotenimet ja kuvat, joita käytämme tällä sivustolla ovat ainoastaan tunnistamista varten ja ne kuuluvat livekortti.fi:lle, kopioimista pidetään varkautena.