HUOM! Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!
24/7 chattituki!
100% tuotetakuu!
Ei piilokuluja!
Koodit toimitetaan heti!
Tuotekuvaus

Peli on tehty kunnon sarjan aloitukseksi, eikä pohjana ole käytetty vanhaa. Sudden Strike 4 vie sinut kolmen laajamittaisen kampanjan myötä Toisen Maailmansodan taistelutantereille. Komennat joko brittien, jenkkien, saksalaisten tai neuvostoliiton armeijaa, johdettavanasi on yli 100 erillistä joukko-osastoa, mm. saksalaisten pommitajat Heinkel He111, neuvostoliiton T-34 tankit, brittien Hawker Typhoon taistelukoneet ja kuuluisat saksalaisten Panzerkampfwagen VI Tigerit. Ensikertaa Sudden Strike -sarjan historiassa voit nyt valita mieleisesi yhdeksästä komentajasta, mm. George Pattonin tai Bernard Montgomeryn, jokaisella on omanlaisensa ote taisteluihin ja omat erikoiskykynsä.

Testaa taktiset kykysi yli 20:ssä haastavassa yksinpeli skenaariossa, vaikeassa taistelu-moodissa ja kilpailuhenkisessä moninpelimoodissa. Uusi systeemi palkitsee taidokkaan ja taktisen pelaajan, antaen pelaajalle taitopisteitä ja bonusmatskua, mm. historiallisia filminpätkiä aikakaudelta.

Sudden Strike 4 tarjoaa lukemattomia tapoja nitistää vastustajasi. Löydä tankkien heikot kohdat, viritä väijytyksiä, valtaa rakennuksia jalkaväen voimin, päihitä vihollisesi viisaalla asemoinnilla tai aloita laajamittainen ilmahyökkäys – jokaisen mission lähestymistapa on sinusta kiinni!

Toiminnot

Sudden Strike 4 tarjoaa realistista ja reaaliaikaista strategiapeliä historiallisissa maisemissa, joissa taktiikka voittaa.

Kolme kampanjaa ja yli 20 missiota, joissa taktiset kykysi testataan äärimmilleen ja ratkaistaan samalla Toisen Maailmansodan tärkeimmät taistot.

Yhtenä yhdeksästä komentajasta johdat joukkojasi taistelukentillä maailman suurimmassa sotilaallisessa konfliktissa.

Johda yli 100:a autenttista joukko-osastoa  – mm. Königstiger tankkeja, Katyusha raketinlaukaisimia ja Hawker Typhoon hävittäjiä.

‘Pause and play’ systeemi antaa sinun pysäyttää taistelu antaaksesi yksityiskohtaisia käskyjä ja siirrelläksesi joukkojasi.

Haasta vastustajien komentajat kilpailuhenkisessä moninpelimoodissa.

aistele tiesi saaren kylien, temppeleiden, jokien ja satamien läpi! SUDDEN STRIKE 4 tarjolla nyt Livekortti.fi:ssä, aina reiluun hintaan.

Paljonko SUDDEN STRIKE 4 maksaa?

SUDDEN STRIKE 4 hinta riippuu ostopaikasta.

Muista, että halvimmat SUDDEN STRIKE 4 voivat tuoda ongelmia, sillä monet myyjät myyvät varastettuja ja ei-legitiimejä koodeja.

Meidän SUDDEN STRIKE 4 koodit ovat 100% laillisia (ks. UKK osiomme) ja samalla ne ovat markkinoiden edullisimmasta päästä. Hintamme ovat alhaiset, sillä ostamme tuotteet suurissa tukkuerissä, joten voimme myydä SUDDEN STRIKE 4 koodit huippuedullisesti.

Voit olla Varma, että meiltä ostetut koodit toimivat aina. Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia ilmenee, asiakaspalvelumme Live chatti palvelee 24/7.

Kuinka ostan SUDDEN STRIKE 4?

Ostaminen Livekortti.fi:stä on helppoa …1. 2, 3! Valitse tuote, anna meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

*Jos maksat PayPallin kautta, käytä samaa meiliosoitetta kuin sinulla on PayPal tililläsi*

Koodi toimitetaan muutamassa sekunnissa sähköpostiisi, lisäksi koodi näkyy ruudullasi. (Jos koodia ei ala kuulua, muista tsekata roskapostilaatikkosi!

LAITEVAATIMUKSET

OS: Windows 7, 8, 10.

Processor: AMD or Intel, 3 GHz Dual-Core or 2.6 GHz Quad-Core.

Memory: 6 GB RAM.

Graphics: AMD Radeon HD 7850, NVIDIA GeForce 660 series.

Storage: 12 GB available space.  

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Sudden Strike 4 PC?

Sudden Strike 4 PC :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Sudden Strike 4 PC :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x
 • Valittu juuri sinua varten

 • product-image

  Xbox Live Gold 12 kk

  € 45,95
 • product-image

  Xbox Live Gold 3 kk

  € 16,95