HUOM! Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!
24/7 chattituki!
100% tuotetakuu!
Ei piilokuluja!
Koodit toimitetaan heti!
Tuotekuvaus

Alusta: PC

Alue: WorldWide

Kieli: Multilanguage

Mukana kaikki Windows 10 Home toiminnot plus optimoidut toiminnot parantamaan käytettävyyttä yritysympäristössä, mm. salaus, virtuaalikoneiden luonti, kaukokirjautuminen, ja paljon muuta, näistä koostuu parannettu Microsoftin Windows 10 Pro käyttöjärjestelmä.

Mielenrauhaa

Turvaa nyt tiedostosi BitLockerilla ja saa lisäsuojaa ulkoisille muistilaitteillesi BitLocker to Go:n avulla. Oppimisen, käytös analyysin ja laajan optiikan avulla Windows Defender Antivirus suojaa laitteesi myös uusilta ja hienostuneilta vaaroilta. Tämän lisäksi automaattiset päivitykset takaavat kokonaisvaltaisen suojauksen aina kellon ympäri olemassaolevia ja uusia uhkia vastaan.

Pelkäätkö, että henkilökohtaiset ja luottamukselliset tietosi joutuvat vaaraan, mikäli laitteesi varastetaan tai se katoaa? Bitlockerin ansiosta ei ole syytä huoleen, sillä se sulkee automaattisesti koko systeemisi, jos ilmoitat laitteistosi varastetuksi tai kadonneeksi.

Tarvitsetko lisäsuojaa? Meiltä löydät Internetin turvaohjelmistot , jotka ovat markkinoiden parhaita ja edullisimpia koodeja!

Kauko-ohjaus

Pääset nyt turvallisesti käsiksi appseihisi, tiedostoihisi ja kansioihisi tabletiltasi ja PC:ltä käytännössä katsoen mistä vaan. Tee kaikki internetyhteyden päästä Windows 10 Pro:n kaukotyöpöydän kautta. Voit aloittaa dokumentin työstämisen toimistollasi, jatkaa editointia vaikkapa kahvilassa puhelimeltasi käsin, ja viimeistellä version lopuksi koti PC:ltäsi illemmalla. Remote Desktop pitää huolen, että pysyt kiinni dead lineissa!

Luomista tässä hetkessä

Windows Inkin ansiosta et hukkaa hyvää ideaa enää koskaan. Klikkaa vain digitaalista kynääsi tai hoida homma login- sivusi tai tehtäväpalkkisi kautta, pääset nopeasti käyttämään Windows Ink Workspacea, joka yhdistää tehokkaasti Windows Inkin ja Microsoft Officen, tai muut vastaavat appsit, ja saat kirjattua ideasi ylös vaivatta. Piirrä, kirjoita, laita muistiin.

Iskikö luovuusvimma? Tsekkaa siinä tapauksessa parhaat ja halvat Graafisen suunnittelun ohjelmistomme!

Yritystason turvaa

Windows Hello kirjauttaa sinut sisään Windows laitteille 2-3 kertaa nopeammin kuin salasanakirjaus. Sormenjälki- ja kasvojentunnistus antaa suoran pääsyn Windows laitteillesi, voit aina pitää myös salasanan kaiken varalta. Windows Hello antaa sinulle yritystason tavan pitää Windows laitteesi turvassa.

Tee montaa työtä yhtáikaa ammattimaisesti

Windows 10 pron monityöskentely toiminnot toimivat saumattomasti Microsoft Office ohjelmien kanssa. Voit asetella screenisi miten tahdot, työstää useita Office dokumentteja samanaikaisest yhdellä ruudulla, avata yht´aikaa jopa neljä appsia tai documenttia, ja optimoida näin työtilasi. Muokkaa appsien ja dokumenttien kokoja joustavasti yhdellä liikkeellä.

Meillä on markkinoiden edullisimmat Microsoft Office koodit!

Optimoi selaimesi

Microsoft Edge on turvallinen ja nopea, Windows 10 optimoitu nettiselain. Edge on luotu vartavasten modernia nettiä varten, lisäksi se on yhteensopiva pääsivustojen ja appsien kanssa. Microsoft Edgen avulla voit kirjoittaa suoraan nettisivuille ja lähettää merkintäsi myös muille. Mukana on myös lukumoodi, jolla eliminoit häiriöt ja työskentelet tehokkaammin. Uusi, parannettu osoitepalkki auttaa sinua loytämään etsimäsi nopeammin.

Henkilökohtainen digitaaliassistentti

Cortana on henkilökohtainen digiassistentti, jota olet aina kaivannut. Hän voi muistuttaa sinua tärkeistä dead lineista ja tapaamisista, ehdottaa mahdollisesti tarvitsemiasi tiedostoja ja dokumentteja tulevaan kokoukseesi ja pitää huolen, että ryhmäkalenterisi on aina ajantasalla. Voit avata, muokata ja luoda tiedostoja pelkän äänesi avulla. Cortana toimii vaivatta Windows 10 pro appsien kanssa, mm. Ink muistutukset, Microsoft To-Do tapahtumat ja Sticky Notet.

Haluatko katsoa vielä muita tarjolla olevia käyttöjärjestelmiä? Tsekkaa koko valikoimamme PC käyttöjärjestelmät jo tänään ja löydä Euroopan parhaat ja halvimmat koodit!

Vastuuvapauslauseke

OEM Builder License – Microsoftin Distribution –sopimus System Buildereille toteaa, että tämä Windows 10 Pro ohjelmisto (kysessä tässä tapauksessa) ei ole tarkoitettu loppukäyttäjien käyttöön kuin siinä tapauksessa, että loppukäyttäjä toimii system builderina omille PC:eilleen. “System builder” voi olla kuka tahansa loppukäyttäjä, joka kokoaa ja/ tai asentaa ohjelmistoja joko uusille tai vanhoille koneilleen.

Asentaessasi tämän OEM lisenssikoodin varmista, että ajat ensin täydellisen asennusten puhdistuksen, eli poistat kaikki aiemmat Windowsin versiot koneeltasi. Vasta sitten voit asentaa tämän tuotteen PC:lle. Jos et menettele näiden ohjeiden mukaan, jatkossa tulee virheitä mm. päivitysten kanssa.

COA – COA, lyhennys termistä “Certificate of Authenticity” (aitoussertifikaatti) on tarra, joka löytyy tietokonesysteemistä, siinä on mainittuna 25-merkkinen lisenssiavain, jolla saa käyttöön Windows 10 Pron (kyseessä tässä tapauksessa). COA vahvistaa käyttöjärjestelmäm legitiimisyyden, eli kyseessä on tällöin aito tuote.

Tilatessasi tämän tuotteen meiltä, saat lisenssiavaimen, jolla voit aktivoida oman Windows 10 Pro koodisi käyttöösi. Saat lisenssi avaimen heti tilattuasi ja maksettuasi ostoksesi.

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Windows 10 Pro OEM (CoA)?

Windows 10 Pro OEM (CoA) PC:lle :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Windows 10 Pro OEM (CoA) PC:lle :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x
 • Valittu juuri sinua varten

 • product-image

  Xbox Live Gold 12 kk

  € 45,25
 • product-image

  Xbox Live Gold 3 kk

  € 16,95