HUOM! Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!
24/7 chattituki!
100% tuotetakuu!
Ei piilokuluja!
Koodit toimitetaan heti!
Tuotekuvaus

Alusta: PC

Alue: WorldWide

Kieli: Multilanguage

Mukana kaikki Windows 10 Home toiminnot plus optimoidut toiminnot parantamaan käytettävyyttä yritysympäristössä, mm. salaus, virtuaalikoneiden luonti, kaukokirjautuminen, ja paljon muuta, näistä koostuu parannettu Microsoftin Windows 10 Pro käyttöjärjestelmä.

Mielenrauhaa

Turvaa nyt tiedostosi BitLockerilla ja saa lisäsuojaa ulkoisille muistilaitteillesi BitLocker to Go:n avulla. Oppimisen, käytös analyysin ja laajan optiikan avulla Windows Defender Antivirus suojaa laitteesi myös uusilta ja hienostuneilta vaaroilta. Tämän lisäksi automaattiset päivitykset takaavat kokonaisvaltaisen suojauksen aina kellon ympäri olemassaolevia ja uusia uhkia vastaan.

Pelkäätkö, että henkilökohtaiset ja luottamukselliset tietosi joutuvat vaaraan, mikäli laitteesi varastetaan tai se katoaa? Bitlockerin ansiosta ei ole syytä huoleen, sillä se sulkee automaattisesti koko systeemisi, jos ilmoitat laitteistosi varastetuksi tai kadonneeksi.

Tarvitsetko lisäsuojaa? Meiltä löydät Internetin turvaohjelmistot , jotka ovat markkinoiden parhaita ja edullisimpia koodeja!

Kauko-ohjaus

Pääset nyt turvallisesti käsiksi appseihisi, tiedostoihisi ja kansioihisi tabletiltasi ja PC:ltä käytännössä katsoen mistä vaan. Tee kaikki internetyhteyden päästä Windows 10 Pro:n kaukotyöpöydän kautta. Voit aloittaa dokumentin työstämisen toimistollasi, jatkaa editointia vaikkapa kahvilassa puhelimeltasi käsin, ja viimeistellä version lopuksi koti PC:ltäsi illemmalla. Remote Desktop pitää huolen, että pysyt kiinni dead lineissa!

Luomista tässä hetkessä

Windows Inkin ansiosta et hukkaa hyvää ideaa enää koskaan. Klikkaa vain digitaalista kynääsi tai hoida homma login- sivusi tai tehtäväpalkkisi kautta, pääset nopeasti käyttämään Windows Ink Workspacea, joka yhdistää tehokkaasti Windows Inkin ja Microsoft Officen, tai muut vastaavat appsit, ja saat kirjattua ideasi ylös vaivatta. Piirrä, kirjoita, laita muistiin.

Iskikö luovuusvimma? Tsekkaa siinä tapauksessa parhaat ja halvat Graafisen suunnittelun ohjelmistomme!

Yritystason turvaa

Windows Hello kirjauttaa sinut sisään Windows laitteille 2-3 kertaa nopeammin kuin salasanakirjaus. Sormenjälki- ja kasvojentunnistus antaa suoran pääsyn Windows laitteillesi, voit aina pitää myös salasanan kaiken varalta. Windows Hello antaa sinulle yritystason tavan pitää Windows laitteesi turvassa.

Tee montaa työtä yhtáikaa ammattimaisesti

Windows 10 pron monityöskentely toiminnot toimivat saumattomasti Microsoft Office ohjelmien kanssa. Voit asetella screenisi miten tahdot, työstää useita Office dokumentteja samanaikaisest yhdellä ruudulla, avata yht´aikaa jopa neljä appsia tai documenttia, ja optimoida näin työtilasi. Muokkaa appsien ja dokumenttien kokoja joustavasti yhdellä liikkeellä.

Meillä on markkinoiden edullisimmat Microsoft Office koodit!

Optimoi selaimesi

Microsoft Edge on turvallinen ja nopea, Windows 10 optimoitu nettiselain. Edge on luotu vartavasten modernia nettiä varten, lisäksi se on yhteensopiva pääsivustojen ja appsien kanssa. Microsoft Edgen avulla voit kirjoittaa suoraan nettisivuille ja lähettää merkintäsi myös muille. Mukana on myös lukumoodi, jolla eliminoit häiriöt ja työskentelet tehokkaammin. Uusi, parannettu osoitepalkki auttaa sinua loytämään etsimäsi nopeammin.

Henkilökohtainen digitaaliassistentti

Cortana on henkilökohtainen digiassistentti, jota olet aina kaivannut. Hän voi muistuttaa sinua tärkeistä dead lineista ja tapaamisista, ehdottaa mahdollisesti tarvitsemiasi tiedostoja ja dokumentteja tulevaan kokoukseesi ja pitää huolen, että ryhmäkalenterisi on aina ajantasalla. Voit avata, muokata ja luoda tiedostoja pelkän äänesi avulla. Cortana toimii vaivatta Windows 10 pro appsien kanssa, mm. Ink muistutukset, Microsoft To-Do tapahtumat ja Sticky Notet.

Haluatko katsoa vielä muita tarjolla olevia käyttöjärjestelmiä? Tsekkaa koko valikoimamme PC käyttöjärjestelmät jo tänään ja löydä Euroopan parhaat ja halvimmat koodit!

Vastuuvapauslauseke

OEM Builder License – Microsoftin Distribution –sopimus System Buildereille toteaa, että tämä Windows 10 Pro ohjelmisto (kysessä tässä tapauksessa) ei ole tarkoitettu loppukäyttäjien käyttöön kuin siinä tapauksessa, että loppukäyttäjä toimii system builderina omille PC:eilleen. “System builder” voi olla kuka tahansa loppukäyttäjä, joka kokoaa ja/ tai asentaa ohjelmistoja joko uusille tai vanhoille koneilleen.

Asentaessasi tämän OEM lisenssikoodin varmista, että ajat ensin täydellisen asennusten puhdistuksen, eli poistat kaikki aiemmat Windowsin versiot koneeltasi. Vasta sitten voit asentaa tämän tuotteen PC:lle. Jos et menettele näiden ohjeiden mukaan, jatkossa tulee virheitä mm. päivitysten kanssa.

COA – COA, lyhennys termistä “Certificate of Authenticity” (aitoussertifikaatti) on tarra, joka löytyy tietokonesysteemistä, siinä on mainittuna 25-merkkinen lisenssiavain, jolla saa käyttöön Windows 10 Pron (kyseessä tässä tapauksessa). COA vahvistaa käyttöjärjestelmäm legitiimisyyden, eli kyseessä on tällöin aito tuote.

Tilatessasi tämän tuotteen meiltä, saat lisenssiavaimen, jolla voit aktivoida oman Windows 10 Pro koodisi käyttöösi. Saat lisenssi avaimen heti tilattuasi ja maksettuasi ostoksesi.

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Windows 10 Pro OEM (CoA)?

Windows 10 Pro OEM (CoA) PC:lle :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Windows 10 Pro OEM (CoA) PC:lle :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x

Voor jouw geselecteerde aanbiedingen:

 • € 5,95 P/S
  product-image
  edition-image

  Deus Ex: Mankind Divided PC!

  Personal Offers

  Taistele tiesi saaren kylien, temppeleiden, jokien ja satamien läpi! DEUS EX: MANKIND DIVIDED tarjolla nyt Livekortti.fi:ssä, aina reiluun hintaan.

  Paljonko DEUS EX: MANKIND DIVIDED maksaa?

  DEUS EX: MANKIND DIVIDED  hinta riippuu ostopaikasta.

  Muista, että halvimmat DEUS EX: MANKIND DIVIDED voivat tuoda ongelmia, sillä monet myyjät myyvät varastettuja ja ei-legitiimejä koodeja.

  Meidän DEUS EX: MANKIND DIVIDED koodit ovat 100% laillisia (ks. UKK osiomme) ja samalla ne ovat markkinoiden edullisimmasta päästä. Hintamme ovat alhaiset, sillä ostamme tuotteet suurissa tukkuerissä, joten voimme myydä DEUS EX: MANKIND DIVIDED koodit huippuedullisesti.

  Voit olla Varma, että meiltä ostetut koodit toimivat aina. Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia ilmenee, asiakaspalvelumme Live chatti palvelee 24/7.

  Kuinka ostan DEUS EX: MANKIND DIVIDED?

  Ostaminen Livekortti.fi:stä on helppoa …1. 2, 3! Valitse tuote, anna meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

  *Jos maksat PayPallin kautta, käytä samaa meiliosoitetta kuin sinulla on PayPal tililläsi*

  Koodi toimitetaan muutamassa sekunnissa sähköpostiisi, lisäksi koodi näkyy ruudullasi. (Jos koodia ei ala kuulua, muista tsekata roskapostilaatikkosi!

  LAITEVAATIMUKSET

  CPU: Intel Core i3-2100 or AMD equivalent

  CPU SPEED: Info

  RAM: 8 GB

  OS: Windows 7.1SP1 or above (64-bit Operating System Required)

  VIDEO CARD: AMD Radeon HD 7870 (2GB) or NVIDIA GeForce GTX 660 (2GB)

  FREE DISK SPACE: 45 GB

  Note: Ostettuasi koodin saat sen heti sähköpostiisi ja se näkyy myös ruudullasi. Kaikki koodimme ovat aitoja ja alkuperäisiä tuotteen kehittäjän luomia digitaalisia, ladattavia koodeja. Koodit eivät vanhene.

 • € 2,95 P/S
  product-image
  edition-image

  Dirt 3 (Complete Edition) PC!

  Personal Offers

  DiRT 3 Complete Editionissa pääset ajamaan ikonisia autoja, jotka edustavat 50 vuotta  off-road moottoriurheilua kolmella mantereella – Michiganin metsistä Suomen kuuluisille hiekkateille ja aina Kenian kansallispuistoihin saakka. Kokeile myös upeaa Ken Blockin inspiroimaa Gymkhana moodia, joka on uskomaton freestyle- ajotapahtuma. Muita moodeja ovat Rallycross, Trailblazer ja Landrush. Pelimoottorina toimii Codemastersin palkittu EGO. DiRT 3 Complete Edition palauttaa entiset pelit mieleen. Voit pelata kaikkia moodeja nyt jaetulla ruudulla sekä erittäin kilpailuhenkisessä online-moninpelissä.

  DiRT 3 Complete Edition laajentaa DiRT 3:n sisältöä seuraavasti:

  • Monte Carlo Rally Pack – kahdeksan henkeäsalpaavaa rallia, joissa mukana dramaattisia nousuja, laskuja ja kurveja lumisilla vuoristoteillä. Kiidä Alppien yli ja valloita legendaarinen Col de Turini pass.
  • X Games Asia Track Pack – neljä uutta reittiä Shibuyan neonmaailmassa keskellä Tokiota. Upeat mutaiset rallicross radat kiertelevät pilviin kohoavien rakennusten alla.
  • Power and Glory Car Pack – viisi huippuautoa, mm. BMW M3 Rally, Lancia Delta S4, Ford Focus ST Rallycross, Scion tC ja Chevrolet Camaro SSX Concept.
  • Mud and Guts Car Pack – viisi autoa tarjolla yksinpeliin, jaetulle ruudulle ja online- moninpelitapahtumiin. Aja Lancia Stratos, Peugeot 205 T16 Evo 2, Citroën C4 Rallycross, Saturn Sky ja Ford Mustang GT.
  • Colin McRae Vision Charity Pack – saat käsiisi Ford Escort Mk II, 70-luvun klassikon.
  • Ken Block Special Pack – koe upeasti customoitu Ford Escort Mk II, avoimen luokan ralliauto hienolla Ken Block teemalla.
  • Mini Gymkhana Special Pack – saat kokeilla Mini Cooper S Gymkhanaa, customoitu ja viritetty Gymkhana on autojen huippu!

  Kuinka tilaan DiRT 3 Complete Editionin

  DiRT 3 Complete Editionin tilaaminen on tehty erittäin helpoksi. Saat pelin muutamassa minuutissa omaksesi. Anna vain melisi, valitse maksutapa ja maksa. Niin helppoa! Koodi näkyy heti maksettuasi ruudullasi, lisäksi se lähetetään meiliisi.

  Minimi

  OS: Win Xp 32

  CPU: Core 2 Duo E6700 2.66GHz / Athlon 64 X2 Dual Core 5600+

  RAM: 2 GB

  GPU: GeForce 8600 GT / Radeon HD 2600 Pro

  HDD: 15 GB

  Suositus

  OS: Win 7 32

  CPU: Core i7-860 Quad 2.80GHz / Phenom II X4 B50

  RAM: 3 GB

  GPU: GeForce GTX 280 / Radeon HD 4890

  HDD: 15 GB

 • € 5,95 P/S
  product-image
  edition-image

  Call of Duty: Infinite Warfare Day One Edition PC!

  Personal Offers

  Taistele brutaalissa sodassa, jossa ovat mukana kaikki aurinkokuntamme jäsenet. Hanki nyt oamksesi Call of Duty: Infinite Warfaressa. Tamä uusin Call of Duty –pelisarjan osa on vihdoinkin saatavilla! Ostaminen onnistuu nopeiten Livekortti.fi:stä. Ostaminen on helppoa: valitse tuote, anna meilisi, valitse maksutapa ja maksa. Tuotteen saat heti maksettuasi ruudullesi ja sähköpostiisi. Tee peliostokset nyt helposti ja nopeasti suoraan kotisohvaltasi käsin, ei enää kaupoissa jonottelua ja postipakettien odottelua. Osta meiltä ja pääset pelaamaan muutamassa minuutissa! Vai haluatko jonkin aiemman Call of Duty pelisarjan osion? Meiltä löytyy myös Call of Duty: Ghosts ja Call of Duty Black Ops II
   

  Call of Duty Infinite Warfare

  The Call of Duty pelisarja on saavuttanut aivan uusia ulottuvuuksia Call of Duty: Infinite Warfaren myötä! Tässä suositun ammuntapelisarjan uusimmasssa osassa taistelet ennennäkemättömän upeilla taistelutantereilla Maapallolla ja ulkoavaruudessa. Hahmosi on Kapteeni Reyes, erikoissotilas yhdessä harvoista Maapallolla vielä olevista taistelualuksista. Tehtävänäsi on kukistaa viholliset ja pelastaa maapallo. Call of Duty: Warfare Infinityssä on kolme uniikkia pelimoodia: campaign, moninpeli ja zombit.
   

  Osta Call of Duty Infinite Warfare PC:lle

  Call of Duty Warfare Infiniten ostaminen meiltä on tehty todella helpoksi. Osta meiltä ja olet pelaamassa viiden minuutin sisään.  Valitse vain tuote, anna meilisi, valitse maksutapa ja maksa. Pelikoodin saat heti maksettuasi ruudullesi sekä sähköpostiisi. Tsekkaa myös Call of Duty Infinite Warfare: Legacy Edition, Legacy- paketti sisältää uuden Call of Duty Warfaren lisäksi myös Call of Duty Modern Warfaren remastereroituna HD versiona!
   
  Minimi laitevaatimukset
  Prosessori: Core i3-530 2.9GHz tai Phenom II X4 810.
  Grafiikka: GeForce GTX 470 tai Radeon HD 6970.
  RAM: 6 GB.
  Käyttöjärjestelmä: Windows 7/8/10 (64-bit)
  DirectX 11.
  HDD tilaa: 60 GB.
   

 • € 4,95 P/S
  product-image
  edition-image

  Bioshock 2 PC!

  Personal Offers

  Bioshock 2:n tapahtumat sijoittuvat aikaan n. 10 vuotta alkuperäisen BioShockin tapahtumien jälkeen. Ympäristä kaikuu jälleen kerran vanhojen syntien vuoksi. Atlantin rannikkolla on taas vieraillut hirviö nappaamassa pikkutyttöjä vieden heidät Rapturen vedenalaiseen maailmaan. Pelaaja astuu Rapturen tunnetuimman asukkaan saappaisiin, eli Big Daddyn hahmoon ja vaeltaa läpi ränsistyneen mutta samalla niin kauniin kaupungin pelastaakseen tytöt. Löydä vastaukset kadonneiden tyttöjen mysteerille.

  Bioshock 2- Steam – tarjolla nyt Livekortti.fi:ssä, aina reiluun hintaan.

  Paljonko Bioshock 2- Steam maksaa?

  Bioshock 2 - Steamin hinta riippuu ostopaikasta.

  Muista, että halvimmat Bioshock 2- Steamit voivat tuoda ongelmia, sillä monet myyjät myyvät varastettuja ja ei-legitiimejä koodeja.

  Meidän Bioshock 2- Steam koodit ovat 100% laillisia (ks. UKK osiomme) ja samalla ne ovat markkinoiden edullisimmasta päästä. Hintamme ovat alhaiset, sillä ostamme tuotteet suurissa tukkuerissä, joten voimme myydä Bioshock 2- Steam koodit huippuedullisesti.

  Voit olla Varma, että meiltä ostetut koodit toimivat aina. Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia ilmenee, asiakaspalvelumme Live chatti palvelee 24/7.

  Pelaa Bioshock 2- Steamia

  BioShock 2 moninpeli on mielenkiintoista ja seuraa edeltäjänsä tarinaa. Tarina sijoittuu nyt rappeutuneen Rapturen kaupungin kujille. Pelaaja ottaa Plasmid –testaajan roolin Sinclair Solutions yhtiöillä, joka on Tonicin ja Plasmidin pääjakelija Rapturen vedenalaisessa kauppungissa. Pelaajan on käytettävä kaikkia BioShockin tarjoamia varusteita selviytyäkseen tarinavyyhden avautuessa. BioShock kokemus on nyt entistä parempi ja tarkempi, moninpeli toimii suorastaan upeasti.

  Kuinka ostan Bioshock 2- Steamin?

  Ostaminen Livekortti.fi:stä on helppoa …1. 2, 3! Valitse tuote, anna meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

  *Jos maksat PayPallin kautta, käytä samaa meiliosoitetta kuin sinulla on PayPal tililläsi*

  Koodi toimitetaan muutamassa sekunnissa sähköpostiisi, lisäksi koodi näkyy ruudullasi. (Jos koodia ei ala kuulua, muista tsekata roskapostilaatikkosi!)

  LAITEVAATIMUKSET

  MINIMI:

  OS: Windows XP, Vista, Windows 7

  Prosessori: AMD Athlon 64 Processor 3800+ 2.4Ghz tai parempi, Intel Pentium 4 530 3.0Ghz Processor tai parempi

  Muisti: 2GB

  Grafiikka: NVIDIA 7800GT 256MB grafiikakortti tai parempi, ATI Radeon X1900 256MB grafiikkakortti tai parempi

  DirectX®: DirectX 9.0c

  Kovalevy: 11GB

  Ääni: 100% DirectX 9.0C yhteensopiva tai onboard äänet

  SUOSITUS:

  Prosessori: AMD Athlon 64 X2 5200+ Dual Core 2.60Ghz, Intel Core 2 Duo E6420 Dual Core 2.13Ghz

  Muisti: 3GB

  Grafiikka: NVIDIA 8800GT 512MB grafiikkakortti tai parempi, ATI Radeon HD4830 512MB grafiikkakortti tai parempi

  MUUTA: Alkuasennus vaatii Internet yhteyden; ohjelmiston asennus vaaditaan, ml. Microsoft Visual C++2008 Runtime Libraries, Microsoft DirectX.

 • € 7,95 P/S
  product-image
  edition-image

  Bioshock PC

  PC Games

  BioShock on paras ammuntapeli, jota olet koskaan pelannut. Erilaisia aseita ja taktiikoita piisaa. Sinulla on hallussasi täydellinen asearsenaali revolvereista ja kranaateista aina kemiallisiin aseisiin. Lisäksi sinun pitää myös manipuloida geneettisesti DNA:tasi saadaksesi käyttöösi kaikkein vahvimman aseen – sinut itsesi.

  Pistettävät plasmat antavat sinulle epäinhimillisiä voimia. Voit mm. heittää sähköiskuja veden kannettavaksi tappaaksesi kerralla ison joukon vihollisia tai jäädyttää heidät paikoilleen.

  Peli ei ole koskaan samanlainen ja kukaan pelaaja ei voi pelata juuri samoin kuin toinen. Bioshock - Steam – tarjolla nyt Livekortti.fi:ssä, aina reiluun hintaan.

  Paljonko Bioshock - Steam maksaa?

  Bioshock - Steamin hinta riippuu ostopaikasta.

  Muista, että halvimmat Bioshock - Steamit voivat tuoda ongelmia, sillä monet myyjät myyvät varastettuja ja ei-legitiimejä koodeja.

  Meidän Bioshock - Steam koodit ovat 100% laillisia (ks. UKK osiomme) ja samalla ne ovat markkinoiden edullisimmasta päästä. Hintamme ovat alhaiset, sillä ostamme tuotteet suurissa tukkuerissä, joten voimme myydä Bioshock - Steam koodit huippuedullisesti.

  Voit olla Varma, että meiltä ostetut koodit toimivat aina. Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia ilmenee, asiakaspalvelumme Live chatti palvelee 24/7.

  Pelaa Bioshock - Steamia

  Muunna kroppaasi biologisesti: syökse tulta suoraan kehostasi ja vapauta tappaja-ampiaiset vihollistesi kimppuun suoraan suonistasi.

  Hakkeroi laitteita ja systeemejä, paranna aseitasi ja luo avain uusia aseita.

  Tee kaikesta aseita: ympäristöstäsi, kropastasi, tulesta, vedestä… jopa pahimmista vihollisistasi.

  Tutki uskomatonta ja uniikkia art deco tyylistä maailmaa, joka on haudattuna meren pohjaan.

  Kuinka ostan Bioshock - Steamin?

  Ostaminen Livekortti.fi:stä on helppoa …1. 2, 3! Valitse tuote, anna meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

  *Jos maksat PayPallin kautta, käytä samaa meiliosoitetta kuin sinulla on PayPal tililläsi*

  Koodi toimitetaan muutamassa sekunnissa sähköpostiisi, lisäksi koodi näkyy ruudullasi. (Jos koodia ei ala kuulua, muista tsekata roskapostilaatikkosi!)

  LAITEVAATIMUKSET

  MINIMI:

  OS: Windows XP (with Service Pack 2) tai Windows Vista

  CPU: Intel single-core Pentium 4 prosessori at 2.4GHz

  RAM: 1 GB

  Videokortti: Direct X 9.0c yhteensopiva videokortti 128MB RAM:lla ja Pixel Shader 3.0 (NVIDIA 6600 tai parempi /ATI X1300 tai parempi, poislukien ATI X1550)

  Kovalevytilaa: 8GB

  SUOSITUS:

  CPU: Intel Core 2 Duo prosessori

  RAM: 2GB

  Videokortti: DX 9 - Direct X 9.0c yhteensopiva videokortti 512 MB RAM:lla ja Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 GT tai parempi), DX 10 - NVIDIA GeForce 8600 tai parempi

  Äänikortti: SoundBlaster(r) X-Fi(tm) series (optimoitu Creative Labs EAX ADVANCED HD 4.0 tai EAX ADVANCED HD 5.0 yhteensopiville äänikorteille)