HUOM! Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!
24/7 chattituki!
100% tuotetakuu!
Ei piilokuluja!
Koodit toimitetaan heti!
Tuotekuvaus

HUOM! TÄMÄ TUOTE ON LADATTAVAA SISÄLTÖÄ TAI DLC, ALKUPERÄINEN PERUSPELIVAADITAAN TÄMÄN LAAJENNUSOSAN PELAAMISTA VARTEN.

Julkaisu pvm: August 14, 2018

Kieli: Multilanguage

Alusta: Battle.net

Alue: EU

WoW: Battle for Azeroth DLC on 7. Laajennusosa suosikki MMORPG -peliin World of Warcraftiin, heti 2016:n WoW: Legionin jälkeen. Uusi World of Warcraft laajennus vie pelin tasot 110:sta 120:een ja esittelee runsaasti uusia hyökkäyksiä, luolia, sotatantereita, tutkimattomia saaria, mantereita (Kul Tiras ja Zandalar), ja 3 uutta liittolaisrotua sekä Hordelle että Alliancelle kumpaisellekin.

Luo uskollisuutta

Azerothin täytyy maksaa kallis hinta pyrkiessään pysäyttämään Legionan etenemisen. Samalla kun Azerothin haavoja hoidetaan, Horden ja Alliancen välinen luottamus ottaa koville saada kuntoon. Kun konfliksi saa jälleen tulta siipiensä alle, on sinun yhdistettävä liittolaisesi ja johdettava joukkosi turvaamaan Azerothin tulevaisuus sodan melskeessä.

Palkkaa liittolaisryhmiä

Vaella Azerothin läpi yhtenä kuuden pelattavan rodun edustajana, mukana neljä rotua joita et ole kohdannut  aiemmin taistellessasi Legionia vastaan. Aloita tehtäväsi voittaaksesi heidän hyväksyntänsä ja saadaksesi käyttöösi neljä uutta rotua, ja lisää niistä voimaa omaan rotuusi taisteluiden edetessä. Luo täysin uusi hahmo ja voita ‘Heritage Armor -setti’ täyttämällä kaikki tason tehtävät.

Alliancen Kuningaskunta – Kul Tiras

Mahtavan Alliancen sankarina sinun on matkattava rannikon kuningaskuntaan Kul Tirasiin, joka on Jaina Proudmooren koti. Matkaan sekoittuu uskomatonta mustaa magiaa ja pettämistä kun kohtaat vallanhimoiset merirosvot, mystisen merimies papin, kuolettavia taikoja loitsevat noidat ja paljon muuta. Seikkaile Drustvarin punaisen metsän ja lakeuksien halki, tutki uusi kivisiä Tiragarde Soundsin huippuja, ja luotsaa tiesi monimutkaisen Stormsong Valleyn kanaali systeemin läpi pyrkiessäsi voittamaan Kul Tirasin pahoin haavoittunut kuningaskunta puolellesi ja liittämään heidät joukkoihisi.

Horde Imperiumi – Zandalar

Rekrytoi muinainen Zandalarin imperiumi auttamaan Horde imperiumia sotaan valmistautumisessa! Tällä trollien täyttämällä maalla muinainen paha odottaa vapautustaan uudelleen maailmaan sinun taistellessa dinosauruksia, titaaneita ja hulluja vertapalvovia trolleja vastaan. Löydä vanha Azerothin kaupunki Zuldazar, paljasta Nazmirin yksinäisten aavojen soiden salat ja tutki Vol’dunin vaarallisia aavikoita.

Hanki sotasaalista tutkimattomita saarilta

Lähde tutkimaan ennen tuntemattomia Azerothin saaria. Ottele kolmenryhmissä toisia pelaajia, vihollisiasi, vastaan. Jokainen uusille apajille tunkeutuja halajaa ahneesti saarten arvokkaita resursseja. Tulet kohtaamaan jatkuvasti muuttuvia haasteita kahlatessasi sodan halki Tutki jäätyneitä maisemia Northrendin liepeillä, avaa hylätyn Gilneanin linnan portteja ja paljon muuta.

Hyökkää suoraan vihollislinjoille

Syöksy etulinjoihin ja ota osaa laajamittaisiin 20:n pelaajan yhteistyömatseihin. Sodassa oikea strateginen sijainti on avainasemassa. Rakenna omat joukkosi ja johda omiasi yrittäessäsi nitistää vihollisen joukot hurjissa taistoissa vihollisen yrittäessä kukistaa sinut viimeiseen saakka tässä uudessa pelaaja vs pelaaja ympäristö (PvE) –moodissa. Inspiraationa pohjalla toimiii klassiset Warcraft RTS taistelut.

Lisää panssareita Herculean voimalla

Ole Heart of Azerothin taitaja— legendaarinen kalulariipus tuo statusta, mahtava Magni Bronzebeard jätti riipuksen sinun haltuusi. Syvällä Azeritessa sinua odottaa arvokas resurssi, joka tuli uudelleen esiin Legionan taisteluiden tuoksinnan jälkipyykeissä. Resurssin avulla saat lisää arvokkaita ominaisuuksia ja voimaa, ja voit näin customoida hahmosi entistä paremmaksi.

Astu One World Dividediin

Koe non-stop konflikti aivan World of Warcraft –saagan keskiössä. Pelaa 6:n ennennäkemättömän alueen läpi ja kohtaa aiemmin tuntemattomia johtajia, uudenlaisia hyökkäyksiä, vaativia arvoituksia ja paljon muuta päättäessäsi kumpi muokkaa tulevaisuudessa Azerothin tulevaisuutta, Aliance vai Horde.

 • Täysin uudet tasot – Kadonneen titaanien aarteen löytö tuo ulottuvillesi uusia salaisuuksia, pysäytä Blood God’s Evilin eteneminen ja paljon muuta matkallasi 120:lle tasolle.
 • Uusia hyökkäyksiä& luolia – Taistele aivan uusien luolastojen läpi, mukana mm. Lainsuojattomien kaupunki Freehold ja Atal’Dazarin kultainen kaupunki!
 • Hahmon parannukset – Ota käyttöösi jo olemassa oleva tai aivan uusi hahmo ja vie se suoraan 110 tasolle, ja ala valmistautua liittämään omasi ja liittolaistesi joukot yheteen tulevia taisteluita varten.
 • Yhteisöjä – Etsi ja löydä samanlaiset intressit omaavia pelaajia yhteistyökumppaneiksesi peliyhteisöstä ja ota osaa koko kuningaskunnan laajuiseen sosiaaliseen yhteisöön!

Laitevaatimukset

WORLD OF WARCRAFT: BATTLE FOR AZEROTH PC DLC:LLE:n minimi laitevaatimukset PC:lle

CPU: Intel Core i5-760 or AMD FX-8100 or later.

OS: Windows® 7 / Windows® 8 / Windows® 10 64 bit.

VIDEO CARD: NVIDIA® GeForce® GT 560 2GB or AMD™ Radeon™ HD 7850 2GB or Intel® HD Graphics 530 (45W)

FREE DISK SPACE: 70 GB.

Requires World of Warcraft and Legion.

Laitevaatimukset

Kuinka ostan World of Warcraft: Battle for Azeroth DLC PC?

World of Warcraft: Battle for Azeroth DLC PC:lle :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • World of Warcraft: Battle for Azeroth DLC PC:lle :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x
 • Valittu juuri sinua varten

 • product-image

  Xbox Live Gold 12 kk

  € 46,49
 • product-image

  Xbox Live Gold 3 kk

  € 16,95