HUOM! Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!
24/7 chattituki!
100% tuotetakuu!
Ei piilokuluja!
Koodit toimitetaan heti!
Tuotekuvaus

Alusta: Battle.net

Alue: EU

Kieli: Multilanguage

‘World of Warcraft’ ts. ‘WoW’ on Blizzard Entertainmentin luoma ja kriitikoiden ylistämä massiivinen RPG moninpeli, kun taas ‘World of Warcraft: Legion on sen 6. huippusuosittu laajennusosa.

Uudet seikkailut odottavat WoW Legionissa, pääset käyttämään historiallisia aseita ja tekemään yhteistyötä hurjan demonian metsästäjä Illidarin kanssa. Azerothin kohtala on sinun ja liittolaistesi käsissä. Vain sinun kielletty liittosi demonin metsästäjän kanssa voi pysäyttää Legionan kiivaan Illidan the Betrayerin jäännösten etsinnän – jäännökset olisivat viimeinen osa rituaalia, jolla voitaisi herättää uudelleen henkiin hirvittävä Dark Titan Sargeras.

Rakastatko World of Warcraftia? Katso koko mahtipontinen valikoimamme World of Warcraft pelejä ja peliaikakortteja, WoW koodimme ovat aina Euroopan edullimmasta päästä.

Uusia myyttisiä aseita

Varustaudu aseilla, joissa on valtavaa voimaa – näitä laajalti customoituja aseita voi kantaa ja käyttää vain sinun tasoisesi soturi. Kun hahmosi voimat vahvistuvat, voit kiillottaaa aseesi nujertamaan entistä paremmin Legioonajoukot.

Luo tiimi Illidanin kuolemattominen kanssa

Opi tekemään yhteistyötä helvetillisten Illidarin Demoninmetsästäjien kanssa– he ovat World of Warcraftin uusimmat sankarihahmot. Anna koston käydä oikeudesta, aiheuta sekasortoa, vaani vihollisiasi spektranäöllä ja muutu hirviömäiseksi avattareksesi järjestääksesi tuhoisia hyökkäyksiä.

Tutki kaikkia alueita

Matkaa Brokeniin löytääksesi Luomisen Pilarit – voimalliset muinaiset esineet, joiden avulla Azeroth rakennettiin. Kun voimasi kasvavat, tutki kaikkia tarjolla olevia uusia alueita, matkaa myös raunioituneeseen, kauan sitten kadotettuun, kääpiöiden valtakuntaan. Vieraile Emerald Nightmaressa ja sukella Helheimiin taistelleksesi Vrykulin kirotta hallitsijaa Helyaa vastaan!

Ota vastarinta ohjaksiisi!

Johda joukkojasi Order Hallista käsin. Kokoa uusia joukkoja, suunnittele strategioita kumppaneidesi kera ja lähetä luottosoturisi erikoistehtäviin.

Nouse tasolle 100 heti

Ole taisteluvalmis, nosta uusi tai olemassa oleva sankarihahmosi välittömästi tasolle 100, ja etsi sitten samantyyppisiä sankareita taistellaksesi paholaismaisia joukkoja vastaan.

Uusi kunniasysteemi

Kukista vihollisjoukot areenoilla ja taistelutantereilla edetäksesi uudessa kunniasysteemissä. Tienaa kallisarvoisa palkkioita& titteleitä ja saa uusia kykyjä ja loitsuja, jotka mahdollistavat uudenlaisia taktiikoita.

Taistele tiesi tasolle 110

Kokeile laajaa Challenge Moodi-valikoimaa, luolia, hyökkäyksiä ja taistelutantereita, ja paljon muuta - nosta itsesi tasolle 110. Ei väliä millaista seikkailua etsit, WoW Legion tarjoaa rajattomasti mahdollisuuksia!

Rakastatko PC pelejä? Meiltä löydät Euroopan parhaat ja edullisimmat PC pelit  ja PC DLC:t! Minkä tahansa tyylinen pelaaja oletkin, Livekortti.fi:stä löytyy taatusti sinulle mieluinen peli.

Laitevaatimukset

WORLD OF WARCRAFT LEGION:n minimi laitevaatimukset PC:lle

CPU: Intel Core 2 Duo E8500 or AMD Phenom II X3 720.

RAM: 2 GB RAM.

OS: Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 with latest service pack.

VIDEO CARD: NVIDIA GeForce GT 440 or AMD Radeon HD 5670 or Intel HD Graphics 5000.

Laitevaatimukset

Kuinka ostan World of Warcraft Legion?

World of Warcraft Legion PC:lle :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • World of Warcraft Legion PC:lle :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x
 • Valittu juuri sinua varten

 • product-image

  Xbox Live Gold 12 kk

  € 45,95
 • product-image

  Xbox Live Gold 3 kk

  € 18,49