HUOM! Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!
24/7 chattituki!
100% tuotetakuu!
Ei piilokuluja!
Koodit toimitetaan heti!
Tuotekuvaus

Alusta: Battle.net

Alue: EU

Kieli: Multilanguage

‘World of Warcraft’ ts. ‘WoW’ on Blizzard Entertainmentin luoma ja kriitikoiden ylistämä massiivinen RPG moninpeli, kun taas ‘World of Warcraft: Legion on sen 6. huippusuosittu laajennusosa.

Uudet seikkailut odottavat WoW Legionissa, pääset käyttämään historiallisia aseita ja tekemään yhteistyötä hurjan demonian metsästäjä Illidarin kanssa. Azerothin kohtala on sinun ja liittolaistesi käsissä. Vain sinun kielletty liittosi demonin metsästäjän kanssa voi pysäyttää Legionan kiivaan Illidan the Betrayerin jäännösten etsinnän – jäännökset olisivat viimeinen osa rituaalia, jolla voitaisi herättää uudelleen henkiin hirvittävä Dark Titan Sargeras.

Rakastatko World of Warcraftia? Katso koko mahtipontinen valikoimamme World of Warcraft pelejä ja peliaikakortteja, WoW koodimme ovat aina Euroopan edullimmasta päästä.

Uusia myyttisiä aseita

Varustaudu aseilla, joissa on valtavaa voimaa – näitä laajalti customoituja aseita voi kantaa ja käyttää vain sinun tasoisesi soturi. Kun hahmosi voimat vahvistuvat, voit kiillottaaa aseesi nujertamaan entistä paremmin Legioonajoukot.

Luo tiimi Illidanin kuolemattominen kanssa

Opi tekemään yhteistyötä helvetillisten Illidarin Demoninmetsästäjien kanssa– he ovat World of Warcraftin uusimmat sankarihahmot. Anna koston käydä oikeudesta, aiheuta sekasortoa, vaani vihollisiasi spektranäöllä ja muutu hirviömäiseksi avattareksesi järjestääksesi tuhoisia hyökkäyksiä.

Tutki kaikkia alueita

Matkaa Brokeniin löytääksesi Luomisen Pilarit – voimalliset muinaiset esineet, joiden avulla Azeroth rakennettiin. Kun voimasi kasvavat, tutki kaikkia tarjolla olevia uusia alueita, matkaa myös raunioituneeseen, kauan sitten kadotettuun, kääpiöiden valtakuntaan. Vieraile Emerald Nightmaressa ja sukella Helheimiin taistelleksesi Vrykulin kirotta hallitsijaa Helyaa vastaan!

Ota vastarinta ohjaksiisi!

Johda joukkojasi Order Hallista käsin. Kokoa uusia joukkoja, suunnittele strategioita kumppaneidesi kera ja lähetä luottosoturisi erikoistehtäviin.

Nouse tasolle 100 heti

Ole taisteluvalmis, nosta uusi tai olemassa oleva sankarihahmosi välittömästi tasolle 100, ja etsi sitten samantyyppisiä sankareita taistellaksesi paholaismaisia joukkoja vastaan.

Uusi kunniasysteemi

Kukista vihollisjoukot areenoilla ja taistelutantereilla edetäksesi uudessa kunniasysteemissä. Tienaa kallisarvoisa palkkioita& titteleitä ja saa uusia kykyjä ja loitsuja, jotka mahdollistavat uudenlaisia taktiikoita.

Taistele tiesi tasolle 110

Kokeile laajaa Challenge Moodi-valikoimaa, luolia, hyökkäyksiä ja taistelutantereita, ja paljon muuta - nosta itsesi tasolle 110. Ei väliä millaista seikkailua etsit, WoW Legion tarjoaa rajattomasti mahdollisuuksia!

Rakastatko PC pelejä? Meiltä löydät Euroopan parhaat ja edullisimmat PC pelit  ja PC DLC:t! Minkä tahansa tyylinen pelaaja oletkin, Livekortti.fi:stä löytyy taatusti sinulle mieluinen peli.

Laitevaatimukset

WORLD OF WARCRAFT LEGION:n minimi laitevaatimukset PC:lle

CPU: Intel Core 2 Duo E8500 or AMD Phenom II X3 720.

RAM: 2 GB RAM.

OS: Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 with latest service pack.

VIDEO CARD: NVIDIA GeForce GT 440 or AMD Radeon HD 5670 or Intel HD Graphics 5000.

Laitevaatimukset

Kuinka ostan World of Warcraft Legion?

World of Warcraft Legion PC:lle :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • World of Warcraft Legion PC:lle :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x

Voor jouw geselecteerde aanbiedingen:

 • € 10,95 P/S
  product-image

  WoW Battlechest EU + 30 days free!

  Tarjoukset

  World of Warcraft: Battle Chest - Battle.net

  HUOM!!!! Tämä tuote toimii VAIN JA AINOASTAAN tileillä, joille ei ole aktivoitu World of Warcraft -peliä. (Olet saattanut ottaa käyttöön TRIAL --version). Kullekin Battle.net tilille voi aktivoida vain yhden Battle chestin, eli varmistathan ettet ole aktivoinut yhtäkään tilillesi ennen tämän tuotteen ostoa. Tämä EI ole prepaid- tuote – tuotetta EI voi käyttää peliajan jatkamiseen.

  Aloita maailman ykkösonlinepelin pelaaminen nyt täydellisellä World of Warcraft- kokoelmalla. Paketti sisältää alkuperäisen Vuoden Pelin ja suuren suosion saaneet laajennusosat: The Burning Crusade ja Wrath of the Lich King! Luo uusia sankareta ja taistele tiesi aina 90 levelille saakka. Tutkia kaikkia kolmea laajaa World of Warcraft – universumin mannerta seikkailemalla yksin tai yhdessä.

  Luo sankarisi – Luo oma uniikki sankarisi. Valittavanasi on 13 eri rotua ja 10 eri luokaa. Ja nouse sitten valtaan eeppisellä matkallasi kukistaessasi pahoja mahteja ja saadessasi palkintoja.

  Muodosta vahvoja liittoja – Pelaa yksin tai kutsu kaverisi muodostamaan liittoja kanssasi neuvotellessasi sodan runteleman maan hallinnosta.

  Lähde eeppiselle matkalle – Ota osaa tuhansiin customoituihin seikkailuihin – seikkailuja tulee koko ajan lisää. Kohtaa  Illidan the Betrayer, hajota Lich Kingin kuolemattomat joukot ja paljon muuta.

  Ota osaa pelaaja vs. pelaaja taisteluihin – Ota osaa taisteluihin liittoutuneiden ja väkijoukkojen välillä. Nämä kaksi joukkoa taistelevat Azerothin hallinnasta. Areenoilta taistelutantereille, P vs.  P aluueet voivat olla hyvinkin laajoja avoimen mailman alueita. Voittaja saa aina palkkionsa.

  • World of Warcraft Battlechest sisältää:
  • World of Warcraft Classic
  • World of Warcraft the Burning Crusade - laajennusosan
  • World of Warcraft Wrath of the Lich King - laajennusosan
  • World of Warcraft Cataclysm - laajennusosan
  • World of Warcraft Mist of Pandaria
  • World of Warcraft Warlords of Draenor
  • 30 pv ilmaista peliaikaa.
 • € 26,95 P/S
  product-image
  edition-image

  World Of Warcraft - 60 pv (EU)!

  Personal Offers

  World Of Warcraft - 60 days (EU) Digitaalinen koodi

  Uudista peliaikasi nyt automaattisesti! Peliaika loppumassa? Jatka seikkailuasi World of Warcraft jäsenyyden uudistuksella, World Of Warcraft - 60 päivää saatavana nyt meiltä, maksuvaihtoehtoja on useita, asennus on helppoa. Jatka seikkailuasi! Jatka arvoitusten parissa ja taistele matkasi Azerothin halki! Rajaton World of Warcraft jäsenyys, ja älä huoli peliaikasi päättymisestä — voit pelata niin paljon kuin tahdot, miloin vain ja missä vain. Hahmosi odottavat sinua!

  Paljonko World of Warcraft 60 pv (EU) maksaa?

  WoW hinta riippuu ostopaikasta.

  Muista, että halvimmat Warcraft 60 päivän jäsenyydet voivat tuoda ongelmia, sillä monet myyjät myyvät varastettuja ja ei-legitiimejä jäsenyyksiä.

  Meidän Warcraft 60 pv koodimme ovat 100% laillisia (ks. UKK osiomme) ja samalla ne ovat markkinoiden edullisimmasta päästä olevat Warcraft 60 pv pakkauksia. Hintamme ovat alhaiset, sillä ostamme tuotteet suurissa tukkuerissä, joten voimme myydä Warcraft 60 päivän jäsenyydet huippuedullisesti.

  Voit olla varma, että meiltä ostetut koodit toimivat aina. Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia ilmenee, muista, että asiakaspalvelumme Live chatti on avoinna 24/7.

   

  Halpa World Of Warcraft - 60 pv jäsenyys – digitaalinen toimitus & lataus

  Nautit World of Warcraftista ja haluat jatkaa jäsenyyttäsi?

  Meidän World of Warcraft - 60 päivän jäsenyydellä voit nauttia pelaamisesta 2kk ja sinulla on käytössäsi kaikki World of Warcraftin toiminnot. Koska toimitamme koodit digitaalisesti ja suoraan sähköpostiisi, voit jatkaa pelaamista samantien ostoksesi jälkeen.

  World of Warcraft 60 p (EU)

  Et saa tarpeeksesi World of Warcraftista, mutta ilmainen 30:n päivän peliaikasi on kulunut loppuun? Livekortti.fi:stä voit hankkia peliajan pidennystä helposti ja nopeasti 60 päivällä. Astu takaisin taistelutantereelle tämän digitaalisen pelikoodin avulla. Jatka pelaamista jo olemadssa olevalla hahmolllasi tai aloita alusta uudella. Seikkailut odottavat sinua, jatka siis pelaamista jo samantien. HUOM!!! Tuote on tarkoitettu EU alueen pelaajille.

  Kukaan ei halua jäädä kelkasta. World of Warcraft jäsenyyden avulla pelaat juuri silloin kun sinua huvittaa, ilman sitoumuksia!

  World Of Warcraft - 60 päivää (EU)

  HUOM!!! Koodit on luotu tietylle MAALLE/ ALUEELLE ja voit ottaa ne käyttöön vain vastaavalle pelitilille. Valitsethan siis tilillesi sopivan koodin. Maksettuja koodeja EI VOI palauttaa/ vaihtaa.

  Tilaa World of Warcraft 60 pv (EU) Livekortti.fi:stä

  Tilaaminen Livekortti.fi:stä on helppoa ja nopeaa, jotta sinä pääset pelaamaan mahdollisimman nopeasti. Ostaaksesi 60 päivää peliaikaa anna vain sähköpostiosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa. Koodi näkyy ruudullasi heti maksun jälkeen, lisäksi se toimitetaan meiliisi. Koodi on helppo nataa myös lahjaksi, forwardoit vain saamasi meilin koodeineen kaverillesi... Tai pidät sen itselläsi!

 • € 6,95 P/S
  product-image
  edition-image

  Minecraft Windows 10 Edition PC!

  Personal Offers

   

  Minecraft: Windows 10 Edition

   

  Tutki summassa luotuja maailmoja ja rakenna ihmeellisiä asioita yksinkertaisista asumuksista upeisiin linnoihin. Pelaa luomis-moodilla ehtymättömin resurssein taikka kokeile selviytymis-moodia ja sukella seikkailuun, jossa sinun pitää rakentaa aseita pitääksesi vaarat loitolla.

  • Luo, tutki ja selviydy yksin tai kavereidesi kanssa – pelaaminen onnistuu nyt mobiililaitteilla ja Windows 10:llä.
  • Realms! Pelaa jopa 10 kaverisi kanssa yhdessä million ja missä haluat, anywhere. Kokeile ilmaista appsia 30 päivän ajan ja tutustu http://minecraft.net/realms.
  • Xbox Live tuettu, ml. saavutukset.
  • Pelialustalla voi pelata yhdessä jopa viiden pelaajan kanssa Pocket Edition ja Windows 10
  • Anna käskyjä ja ja katso kuinka homma toimii – voit antaa pois tarvikkeita, järjestää hyökkäyksiä, muuttaa kellonaikaa ja paljon muuta.
 • € 18,95 P/S
  product-image
  edition-image

  Windows 10 Pro (32-64-bit OEM)!

  Personal Offers

  Microsoft Windows 10 Pro 32 & 64 bit

  Windows 10 Professional on Microsoftin uusin käyttöjärjestelmä, joka sisältää paljon uusia, innovatiivisia toimintoja helpottamaan työtäsi.

  Windows 10 Pro Edition sisältää kotiversion toiminnot, kuten uuden start menun, Cortanan (Wiindowsin virtuaaliasistentin), Battery Saverin, TPM Supportin (tuo lisää turvallisuutta) ja Windows Hellon (uusi biometriaan perustuva turvatoiminto). Mukana tulee myös Virtual Desktop – mahdollisuus ja Snap Assist –toiminto, joka auttaa sinua siirtymään jouhevasti pöytäkonemoodista tablettimoodiin ja Microsoft Edgeen.

  Kaikkien näiden kätevien Win 10 toimintojen lisäksi Pro Edition tuo sinulle myös paljon muita toimintoja, mm.: Join a Domain, BitLocker (tehokas salaustyökalu), Group Policy Management, Remote Desktop ja Client Hyper-V sisäänrakennettuna Windowsiin. Assigned Access 8.1:n avulla voit sulkea muiden käyttäjien tilit tai estää heitä käyttämästä tiettyjä appseja. Enterprise Mode Internet Explorer-, Windows Store for Business-, Trusted Boot- ja Windows Update for Business– toiminnot ovat myös mukana Pro versiossa.

  Windows 10 Pro Edition sopii pöytätietokoneille, kannettaville, 2-in-1:ille ja suuremmille tableteille.

   

  Tilaa Microsoft Windows 10 Pro 32 & 64 bit

  Meiltä tilaat nopeammin kuin sammutat koneesi…1.2,3 ja valmista tuli! Valitse tuote, anna meiliosoitteesi ja maksa! Niin helppoa!

  Koodi tulee heti maksettuasi ruudullesi, lähetämme sen myös sähköpostiisi. Jos koodia ei ala kuulua, tsekkaa roskapostilaatikkosi. Asiakaspalvelumme on avoinna Live chatin kautta 24/7.

   

 • € 8,95 P/S
  product-image

  Warcraft 3: Reign of Chaos!

  Personal Offers