HUOM! Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!
24/7 chattituki!
100% tuotetakuu!
Ei piilokuluja!
Koodit toimitetaan heti!
Tuotekuvaus

Tämä Xbox Live jäsenyys antaa omistajalleen 14 pv pääsyn Xbox Live parhaisiin toimintoihin, joihin sisältyy mm. kehittynyt online moninpeli. Jännittävät Xbox Live toiminnot olivat aiemmin ainoastaan Xbox Live Gold jäsenille, ovat nyt tarjolla myös tavallisen Xbox Live jäsenyyden haltijoille. Seuraavassa esittelemme muutamia upeita toimintoja:

Xbox Live yhteisö

Pidä yhteyttä peliyhteisöön, perheeseen ja kavereihin missä tahansa liikutkin Windows 10 PC:n, Xbox Onen, puhelimen tai tabletin kautta. Näet saavutuksesi ja mitä kaverisi pelaavat, voit lähettää viestejä, jakaa klipsejä peleistäsi, saat uutisia ja paljon muuta. Voit myös party chatata muiden pelaajien kanssa Windows 10 PC:n ja Xbox Onen välillä.

Pelaa useassa paikassa

Nauti suosikkipeliesi pelaamisesta missä ikinä liikutkin. Pääset helposti peliyhteisön ja kavereidesi pariin Windows 10 PC:n, Xbox Onen, puhelimen tai tabletin kautta. Missä sitten menetkin, saavutuksesi ja pelisi seuraavat sinua. Voit pelata samaan aikaan kun striimaat Xbox One pelejäsi Windows 10 PC:llä.

Xbox Play Anywhere

Pelaa Xbox Play Anywhere pelejä sekä Windows 10 PC:llä että Xbox Onella (Etsikö edullisia Windows 10 ohjelmistokoodia? Osta se meiltä livekortti.fi:stä). Voit jatkaa peliä siitä mihin jäit vaihtaessasi laitetta, PC:lla tai Xbox Onella. Xbox Play Anywhere kuljettaa pelien lisäosat, saavutukset ja tallennuksesi mukanasi minne tahansa menetkin.

Rakastatko Xbox Play Anywhere pelejä? Tsekkaa Xbox pelivalikoimamme ja löydä parhaat Xbox Play Anywhere pelidiilit. Ja jos haluat Xbox Play Anywhere pelin, jota valikoimassamme ei ole, voit hankkia edullisen Xbox lahjakortin ja ostaa sillä haluamasi Xbox Play Anywhere peli suoraan Xbox Storesta.

Paras Online moninpelikokemus

Rakenna tajunnan räjäyttäviä virtuaalimaailmoja perheesi, kavereidesi ja muiden pelaajien kanssa. Taistele jännittävissä otteluissa joko yhdessä tiiminä tai yksin muita vastaan, sinulta vaaditaan nopeita refleksejä ja vauhdikasta ajattelua. Xbox Live tarjoaa jokaiselle sopivaa moninpeliä.

Pelaaminen

Näytä saavutukseksesi liittämällä ne Gamerscore-tiliisi Xbox Onella, Windows 10:llä, tabletilla tai puhelimellasi. Tee kuvakaappauksia ja nauhoita suosikkipelihetkesi sisäänrakennetulla Game DVR- toiminnolla. Voit lisätä upeita kommentteja kuvakaappauksiisi ja videoihisi, ja jakaa parhaat hetkesi muiden pelaajien, kavereidesi ja perheesi kanssa. Tämän lisäksi voit näyttää pelivideosi suoraan Xbox One -konsolisi Twitch- toiminnon kautta koko maailmalle.

Luo oma pelaajaidentiteettisi customoimalla Gamertagisi ja suunnittelemalla oma Xbox-avattaresi, ja tuo koko persoonallisuutesi esiin pelaajaprofiilissasi.

Avattaret

Rakenna digitaalinen versio itsestäsi ja muokkaa sitä loputtomiin milloin ja missä vain. Laaja valikoima ihonvärejä, asuja, kehotyyppejä, rekvisiittaa ja tunteita - voit valita näyttäväsi joko itseltäsi tai joltakulta aivan muulta, vain mielikuvituksesi on rajana.

Customoitu kotisivu

Järjestele pelit, kaverit ja paljon muuta. Customoi ja personalisoi Xbox Live pelitilisi kotisivu ja näe sinulle tärkeät asiat ensin ja sinua miellyttävällä tavalla.

Uusi toimivuus

Vaihtaminen edestakaisin välilehtien välillä on nyt nopeampaa kuin koskaan. Nyt tarjolla on erilliset välilehdet ihmisille, saavutuksille, kuvakaappauksille, viesteille ja järjestelmälle. Uudet flyoutit helpottavat käytettävyyttä.

Kerää oma iskuryhmäsi

Kun etsit sopivaa Xbox Live ryhmää, voit tehdä räätälöidyn haun, jonka avulla voit valikoida pelaajat pelityylin, pelitavoitteiden ja heidän Windows 10/ Xbox One asetusten perusteella.

Pelaajien luomat turnaukset Arenalla

Arenalla voit Xbox Livessä rakentaa omia turnauksiasi. Luo turnaus turnaustyypin mukaan ja anna sille päivämäärä& aika. Arena Xbox Liven saat käyttöösi nopeasti ja helposti kirjautumalla käyttäjäksi.

PC-pelit Xbox Onella

Myydyimmät PC-pelit alkavat näkyä Xbox Live -tililläsi. Pidä silmällä, mitä ystäväsi pelaavat, katsele ja jaa videoklipsejä. Saat myös suoran pääsyn suosikkipeliesi Game Hubseihin.

Tutustu kaikkiin Xbox Live jäsenyyksiimme, pituuksissa riittää mistä valita.

HUOM – Tämä tuote EI ole Xbox Live Gold jäsenyys, vaan Xbox Live jäsenyys (alunperin tunnettu nimellä Xbox Live Silver). Tämä perus Xbox Live jäsenyys EI anna sinulle samoja etuja kuin Gold jäsenyys. Et voi aktivoida tätä tuotetta, eli Xbox Live jäsenyyttä, Microsoft tilillesi, jos sinulla on ollut tai on aktiivinen Xbox Live Gold jäsenyys tililläsi.

Kokonaisvaltaisen Xbox Live kokemuksen saamiseksi osta Xbox Live Gold jäsenyys jo tänään!

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Xbox Live 14pv jäsenyys?

Xbox Live 14pv jäsenyys :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Xbox Live 14pv jäsenyys :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x

Voor jouw geselecteerde aanbiedingen:

 • € 2,95 P/S
  product-image
  edition-image

  Xbox Game Pass 1 kk (Uusi tili)!

  Personal Offers

  HUOM: Ostettuasi koodin saat sen heti sähköpostiisi ja se näkyy myös ruudullasi. Kaikki koodimme ovat aitoja ja alkuperäisiä tuotteen kehittäjän luomia digitaalisia, ladattavia koodeja. Koodit eivät vanhene.

  XBOX GAME PASS 1 KK for Xbox One ja 360 Game Description

  Xbox Game Pass 1 kk ansiosta sinulla on aina uusia pelejä pelattavanasi. Pienellä kuukausimaksulla saat rajattoman pääsyn pelaamaan yli 100:a Xbox 360 ja Xbox One peliä Xbox konsolillasi.

  Lataa ja tutustu aina halajamiisi Xbox peleihin tai pelaa vanhoja suosikkejasi ilman yhteysongelmia. Koe Xbox pelien kaikki genret aina perhepeleistä seikkailuun ja toimintaan, sekä urheiluun ja kovan luokan ammuntaan.

  Rakastatko jotain Xbox One tai Xbox 360 peliä Xbox Storessa ja haluat sen omaksesi? Jos niin on, niin hanki Xbox Game Pass 1 kk ja säästä heti 20% ja saa lisäksi 10% alennuksen kaikista Xbox 360 ja Xbox One pelien lisäosistajotka ovat tarjolla Xbox Storen luettelossa. Uusia pelejä lisätään kuukausittain ja voit lopettaa jäsenyytesi millloin vain. Xbox Game Pass 1 kk on pääsylippusi loputtomaan pelaamiseen!

  Paljonko XBOX GAME PASS 1 KK digitaalinen koodi maksaa?

  Standardi hinta PUBLISHER’s XBOX GAME PASS 1 KK: lle riippuu ostopaikasta.

  Muistathan, että halvimmat XBOX GAME PASS 1 KK Xbox One ja 360:lle voivat aiheuttaa ongelmia, sillä ne voivat olla varastettuja tai illegitiimejä digitaalisia Xbox One ja 360 koodeja.

  Meidän XBOX GAME PASS 1 KK ladattavat koodimme ovat 100% legitiimejä (ks. UKK-osiomme), lisäksi ne ovat aina markkinoiden edullisimmasta päästä olevat XBOX GAME PASS 1 KK koodit. Hintamme ovat halvat, sillä ostamme tuotteet suurissa tukkuerissä, siksi XBOX GAME PASS 1 KK koodimme ovat aina edullisia.

  Voit olla Varma, että meiltä ostamasi koodit toimivat aina. Jos sinulla tulee ongelmia digitaalisen Xbox One ja 360 koodisi kanssa muistathan, että voit ottaa aina yhteyttä Live Chattiimme (24/7) ja saat hyvää.

  Kuinka ostan XBOX GAME PASS 1 KK Xbox One ja 360:lle?

  XBOX GAME PASS 1 KK ostaminen Xbox One ja 360:lle Livekortti.fi:stä on helppoa kuin kolmeen laskeminen: Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

  *Jos maksat PayPal:lla, varmistathan että tilauksen yhteydessä antamasi meiliosoite on sama kuin PayPal tiliisi liitetty sähköpostiosoite*

  Saat Xbox One ja 360 pelikoodisi muutamassa sekunnissa maksettuasi suoraan ruudullesi, lähetämme kopion myös sähköpostiisi. (VINKKI – Katso myös roskapostisi, jos koodia ei ala näkyä!)

  Haluatko parhaan mahdollisen XBOX GAME PASS 1 KK kokemuksen?

  Xbox Live Gold

  Osta Xbox Live Gold jäsenyys meiltä ja pelaa kavereidesi ja muiden XBOX GAME PASS 1 KK omistajien kanssa ympärimaailman. Ota osaa kisoihin, saa uusia ystäviä, vastaanota Xbox Live Gold jäsenille suunnattuja erikoistarjouksia ja paljon muuta!

  EA Access

  EA Access jäsenyydellä (EA Access 1 kk tai EA Access 12 kk) et vain saa pelejä käsiisi jo ennen niiden varsinaista julkaisua, vaan voit myös pelata niitä online-tilassa kavereidesi ja muiden XBOX GAME PASS 1 KK pelaajien kanssa ympäri mailman.

  Xbox lahjakortit

  Osta Xbox lahjakortteja hankkiaksesi pelin sisäistä rahaa, peliaikakortteja, Xbox jäsenyyksiä,Xbox Game Pass 1 kk + Xbox Live old 1 kk, Xbox pelejä, pelien laajennnuksia jne. virallisesta Xbox Storesta.

  Kuinka se toimii?

 • € 3,95 P/S
  product-image

  Xbox Game Pass 1 kk (Renewal)!

  Personal Offers

 • € 3,49 P/S
  product-image
  edition-image

  Assassins Creed: Unity Xbox One!

  Personal Offers

  Speel je graag Assassin’s Creed en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Op Livekaarten.nl kun je diverse games bestellen, waaronder Assassin’s Creed: Unity Xbox One. Dit product bestaat uit twee delen, namelijk Assassin’s Creed: Unity en Assassin’s Creed: Black Flag.

  Het verhaal van Assassin’s Creed: Unity

  Assassin’s Creed: Unity Xbox One bestaat onder andere uit de game Assassin’s Creed: Unity. Deze game speelt zich af in 1789 in Parijs. Tijdens de Franse Revolutie ontstaat er chaos en terreur in deze prachtige hoofdstad. De mensen staan op tegen de elite die ze onderdrukt. Jij speelt Arno, een jongeman die verschillende missies moet uitvoeren tijdens deze revolutie. Dankzij de nieuwe Anvil Engine is de controle en de vrijheid van je speler beter dan ooit tevoren.

  Het tweede deel in deze set is de game Assassin’s Creed: Black Flag. Deze game neemt je mee naar 1715, de periode waarin piraten heersen over het Caribische gebied. In deze tijd bestaan geen wetten, het draait om corruptie, wreedheid en hebzucht. De hoofdrolspeler is Edward Kenway, een kapitein die opgeleid is door sluipmoordenaars. In de Bahama’s verken je 50 unieke gebieden, die een rol speelden tijdens de explosieve Gouden Eeuw. Black Flag is dan ook de meest uigebreide Assassin’s Creed game.

  Assassin’s Creed: Unity Xbox One bestellen

  Deze set is alleen geschikt voor de Xbox One en dus niet voor andere Xbox consoles. Als je op Livekaarten.nl bestelt, dan ontvang je de codes van beide games op je scherm en via de mail. Je bestelt dit product door je gegevens in te vullen en door te betalen met de gewenste betaalmethode. Direct nadat je betaald hebt, verschijnen de codes op je beeldscherm en ze worden naar het opgegeven e-mailadres gestuurd. Hierdoor kun jij binnen enkele minuten al beginnen met gamen. Je kan bij ons ook andere Xbox Digital Game Codes bestellen.

 • € 0,95 P/S
  product-image
  edition-image

  Peggle 2 Xbox 360!

  Personal Offers

  Wij van Livekaarten.nl leveren diverse Xbox Digital Game Codes. Met deze game codes kun jij als gamer zo snel mogelijk gaan genieten van je nieuwe, aangeschafte game. Door de vele betaalmethodes is het niet meer nodig om met een credit card de betaling te voltooien. Nee, aan jou de volledige keuze. Blijf lekker thuis, open Livekaarten.nl in je browser en zoek iets leuks uit. Sneller en gemakkelijker kan bijna niet! Op deze pagina ben je bij de Xbox Digital Game Code Peggle 2 voor de Xbox 360 beland. Dit is een relaxend spelletje dat zichzelf niet te serieus neemt, en lekker gespeeld kan worden zonder ingewikkelde verhaallijnen te volgen. Wij verkopen zulke games ook, zoals The Elder Scrolls V: Skyrim en Tomb Raider.

  De gameplay van Peggle 2

  In deze hilarische game moet jij kleurrijke, uitdagende levels oplossen. Wees opgelet; de game is zeer verslavend! Dit 2e deel in de Peggle reeks neemt jou mee op een avontuur. Speel gratis en voor niets multiplayer Duel games tegen vrienden of onbekenden. Test jouw Peggle skills en versla vijanden door als eerste het veld met Peggles weg te spelen! Peggle 2 is een leuke, relaxende puzzel game waar je niet veel voor hoeft te doen. Speel een potje Peggle relaxend op de bank, of nodig een paar vrienden uit en heb de grootste lol!

   Peggle 2 kopen

  Om Peggle 2 te kopen, maak je een keuze uit onze betaalmethodes. Door onze digitale levering, zal je jouw game meteen in ontvangst nemen. Je kiest een Xbox Digital Game Code, vult de gegevens in en je betaald. Zodra dit is voltooid, zal jouw digitale code in je browser openen en naar je mailbox worden gestuurd. Jij kunt zelf de game activeren op je Xbox 360, maar je kunt ‘m ook cadeau doen natuurlijk.

   

 • € 6,49 P/S
  product-image

  Battlefield 1943 Xbox One!

  Personal Offers

  Taal: Multilanguage

  Platform: Xbox Live

  Regio: WORLDWIDE

  We hebben een van de meest goedkope BATTLEFIELD 1943 voor Xbox One codes op de markt. Onze prijzen zijn zo laag omdat we de digitale codes in bulk kopen voor een verlaagd tarief dat we vervolgens doorgeven aan jullie, onze klanten. Naast het feit dat we zo goedkoop zijn, kun je er ook zeker van zijn dat onze codes 100% legaal zijn aangezien ze gekocht zijn van officiële leveranciers.

  Zodra je hem hebt aangeschaft zullen we jou de BATTLEFIELD 1943 voor Xbox One digitale code direct en rechtstreeks sturen naar het door jou opgegeven emailadres. (pre-order producten zullen op de aangegeven releasedatum geleverd worden)

  Onze Live Chat (24/7) en uitstekende klantenservice zijn altijd beschikbaar indien je nog enige vragen of problemen hebt met onze BATTLEFIELD 1943 voor Xbox One code.

  Ons simpele 3-stappen bestelsysteem bevat geen irritante formulieren of enquêtes die je hoeft in de vullen. Slechts je email adres en een geldige betaalmethode is nodig, wat het kopen van BATTLEFIELD 1943 voor Xbox One van livekaarten.nl zo snel en simpel maakt.

  Xbox Live Gold

  Koop een Xbox Live Gold Lidmaatschap van ons en speel BATTLEFIELD 1943 voor Xbox One online met vrienden en mede BATTLEFIELD 1943 voor Xbox One gamers van over de hele wereld. Doe mee aan wedstrijden, maak nieuwe vrienden, krijg speciale aanbiedingen exclusief voor Xbox Live Gold leden en veel, veel meer!