HUOM! Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!
24/7 chattituki!
100% tuotetakuu!
Ei piilokuluja!
Koodit toimitetaan heti!
Tuotekuvaus

Company of Heroes 2 antaa sinulle pääsyn kahteen moninpeliarmeijaan Itärajalla. Mukana ovat Neuvostoliiton puna-armeija sekä Saksan Wehrmacht- armeija. Mukana tulee toki myös yksinpeli, jonka kautta pääset tutustumaan muutamiin päätapahtumiin. Astu puna-armeijan komentajan saappaisiin etulijaan vapauttaaksesi Äiti Venäjä valloittajien kynsistä! Mukauta taktiikkasi huomioiden brutaalit sääolosuhteet ja näytä Neuvostoliiton mahti taistellesessasi tiesi Berliiniin.

PALKITTU FRANCHISE

Jatko kaikkien aikojen korkeimmalle arvostetulle strategiapelille palaa nyt inovatiivisen sotakokemuksen kera, joka nostaa strategiapelit taas kerran uudelle tasolle.

3.0 PELIMOOTTORI

Uusin teknologia parantaa grafiikan laatua ja tarkkuutta, samalla sotatapahtumat heräävät eloon aivan uudella tavalla TrueSight™ systeemin kautta. Ultrarealistinen ColdTech™, dynaaminen sää, pakottaa muuttamaan pelistrategiaa jatkuvasti.

TAKTINEN SOTAPELI

Kehitä ja käytä uusia johtajan kykyjäsi ja kokemustasi hetki hetkeltä brutaalimmaksi muuttuvassa sodassa. Uusi dynaaminen taistelutaktiikka mahdollistaa tämän.

TIUKKA ONLINE-TAISTELU

Moninpeli on juuri niin haastavaa, kilpailuhaluista ja yhteistyötä kuin fanit osaavatkin odottaa tältä laadukkaalta ja kriitikoiden rakastamalta franchiselta.

Kuinka tilaan Company of Heroes 2:n

Company of Heroes 2:n tilaaminen on tehty erittäin helpoksi. Saat pelin muutamassa minuutissa omaksesi. Anna vain melisi, valitse maksutapa ja maksa. Niin helppoa! Koodi näkyy heti maksettuasi ruudullasi, lisäksi se lähetetään meiliisi.

LAITEVAATIMUKSET

Minimi:

Muisti: 2GB RAM

Prosessori: 2Ghz Intel Core2 Duo tai vastaava

Grafiikka: 512MB Direct3D 10 pystyvä videokortti (GeForce 8800 GT tai Radeon HD 2900XT)

OS: 32bit Vista

Vapaata kovalevytilaa: 30GB

Suositus:

Muisti: 4GB RAM

Prosessori: 3Ghz Intel i5 quad core tai vastaava

Grafiikka: 1024 MB Direct3D 11 pystyvä videokortti (GeForce GTX 470 tai Radeon HD 5850)

OS: 64bit Windows 7 tai parempi

Vapaata kovalevytilaa: 30GB

 

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Company Of Heroes 2 PC?

Company Of Heroes 2 PC :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Company Of Heroes 2 PC :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x

Voor jouw geselecteerde aanbiedingen:

 • € 4,95 P/S
  product-image
  edition-image

  Company Of Heroes 2 - Victory at Stalingrad PC DLC!

  Personal Offers

 • € 7,95 P/S
  product-image
  edition-image

  Company of Heroes 2: The Western Front Armies - US Forces PC DLC!

  Personal Offers

 • € 6,95 P/S
  product-image
  edition-image

  Company of Heroes 2: Case Blue Mission Pack PC DLC!

  Personal Offers

  HUOM! TÄMÄ TUOTE ON LADATTAVAA SISÄLTÖÄ TAI DLC, ALKUPERÄINEN PERUSPELIVAADITAAN TÄMÄN LAAJENNUSOSAN PELAAMISTA VARTEN.

  Alusta: Steam

  Alue: WORLDWIDE

  Language: Multi-Language

  Meiltä löydät COMPANY OF HEROES 2: CASE BLUE MISSION PACK FOR PC DLC aina edullisesti. Hintamme ovat halvat, sillä ostamme digitaaliset koodit suurissa tukkuerissä ja annamme ostoissa syntyneet säästöt suoraan sinun hyväksesi Arvoisa Asiakkaamme. Edullisuuden lisäksi voit olla varma, että koodimme ovat aina 100% legitiimejä, sillä ne on hankittua virallisilta tukkukauppiailta.

  Lähetämme COMPANY OF HEROES 2: CASE BLUE MISSION PACK FOR PC DLC digitaalisen koodin sinulle heti ostoksesi jälkeen, suoraan sähköpostiisi.  

  Live Chattimme (24/7) ja toimiva asiakaspalvelumme ovat aina palveluksessasi, jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia COMPANY OF HEROES 2: CASE BLUE MISSION PACK FOR PC DLC koodiin liittyen.

  Helppokäyttöinen, 3-vaiheinen ostosysteemimme on suoraviivainen, eikä sisällä ylimääräistä kaavakkeiden täyttöä. Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa, eli COMPANY OF HEROES 2: CASE BLUE MISSION PACK FOR PC DLC ostaminen PLATFORM:lle livekortti.fi:stä on todella nopeaa ja helppoa.

   

 • € 7,49 P/S
  product-image

  Company of Heroes 2: The Western Front Armies - Oberkommando West PC DLC!

  Personal Offers

  HUOM! TÄMÄ TUOTE ON LADATTAVAA SISÄLTÖÄ TAI DLC, ALKUPERÄINEN PERUSPELIVAADITAAN TÄMÄN LAAJENNUSOSAN PELAAMISTA VARTEN.

  Kieli: Multi-Language

  Alusta: Steam

  Alue: WORLDWIDE

  Meiltä löydät COMPANY OF HEROES 2: THE WESTERN FRONT ARMIES - OBERKOMMANDO WEST PC DLC aina edullisesti. Hintamme ovat halvat, sillä ostamme digitaaliset koodit suurissa tukkuerissä ja annamme ostoissa syntyneet säästöt suoraan sinun hyväksesi Arvoisa Asiakkaamme. Edullisuuden lisäksi voit olla varma, että koodimme ovat aina 100% legitiimejä, sillä ne on hankittua virallisilta tukkukauppiailta.

  Lähetämme COMPANY OF HEROES 2: THE WESTERN FRONT ARMIES - OBERKOMMANDO WEST PC DLC digitaalisen koodin sinulle heti ostoksesi jälkeen, suoraan sähköpostiisi.  

  Live Chattimme (24/7) ja toimiva asiakaspalvelumme ovat aina palveluksessasi, jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia COMPANY OF HEROES 2: THE WESTERN FRONT ARMIES - OBERKOMMANDO WEST PC DLC koodiin liittyen.

  Helppokäyttöinen, 3-vaiheinen ostosysteemimme on suoraviivainen, eikä sisällä ylimääräistä kaavakkeiden täyttöä. Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa, eli COMPANY OF HEROES 2: THE WESTERN FRONT ARMIES - OBERKOMMANDO WEST PC DLC ostaminen PLATFORM:lle livekortti.fi:stä on todella nopeaa ja helppoa.