HUOM! Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!
24/7 chattituki!
100% tuotetakuu!
Ei piilokuluja!
Koodit toimitetaan heti!
Tuotekuvaus

Kieli: Multilanguage

Alusta: Steam

Alue: EU

Crash Bandicoot on täällä taas! Suosikki marsupilamisi on nyt entistä ehompi ja parempi & valmiina tanssimaan tiensä uusien seikkailujen läpi uudessa upeassa N. Sane Trilogyssä. Koe Crash Bandicoot hienompana kuin koskaan aiemmin ottaessasi osaa legendaarisiin haasteisiin ja matkatassasi halki eeppisten seikkailujen, jotka jakaantuvat kolmen klassisen Bandicoot pelin taruihin – Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back ja Crash Bandicoot: Warped. Nyt voit kokea uudelleen kaikki suosikki Crash Bandicoot hetkesi täysin remasteroituna HD suitsutuksena.

Sane Trilogyn päätoiminnot

 • 3 kokonaista peliä, 2 pelattavaa hahmoa & 100+ tasoa
 • Koe intensiivinen platformointi, seikkailut & eeppiset haasteet
 • Hengästyttävä uusi grafiikka & animaatiot
 • UUTTA – Aikatestit, Online Leaderboardit & Play as Coco –toiminto, nämä kaikki jokaisessa kolmessa pelissä

Crash Bandicoot

Dr. Neo Cortex suunnittelee maailman kaappausta luomalla geneettisesti muunneltuja eläimiä, jotka suorittaisivat kaikki maailman valloitukseen tarvittavat tehtavät hänen puolestaan. Luodakseen kätyreidensä armeijan, Cortex kidnappaa kaikki käsiinsä saamat eläimet. Crash Bandicootin epäonneksi hänen tyttöystävänsä on yksi Cortexin uhreista.

Tässä vaiheessa sinä astut kuvioihin ja peli voi alkaa. Sinun tulee ottaa Crash Bandicoot hallintaasi ja veidä hänet 30 tason läpi, tarjolla on karvat pystyyn nostavaa jännitystä, toimintaa ja menoa kolmella eri Australian saarella. Laita Crash juoksemaan, hyppimään ja kierimään, päämääränäsi on pelastaa hänen tyttöystävänsä, vangitut eläimet ja lopulta tuhota koko Dr. Cortexin suunnitelma.

Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back

Ilkeä Dr. Neo Cortex on täällä taas! Hän on tullut takaisin tehdäkseen vaihteeksi jotain hyvää, vai onko kyseessä sittenkin vain peitetarina hänen uudelle suunnitelmalleen vallata maailma? Tässä toisessa Crash Bandicoot –franchisen osassa Cortex kääntyy Crashin puoleen ja pyytä tätä apurikseen pelastamaan maailman. Crashin pitää olla nyt todella huolellinen, jottei hän joudu houkutelluksi Cortexin uuteen, kamalaan kokeeseen. Voiko Crash voittaa pelin Cortexia vastaan jälleen kerran vai saako Cortex Crashista uuden näytekappaleen hulluun eläintarhaansa? Uusia animaatioita, suurempi ja vapaasti tutkittava 3D maailma, suuri joukko mielenkiintoisia hahmoja – ota Crashin hahmo hallintaasi hänen seikkaillessaan painovoimattoman tilan kautta, ratsastaessaan jääkarhulla rodeota ja luistelessa tiensä Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back seikkailun halki.

Crash Bandicoot Warped

Kolmas ja viimeinen pelin osa, joka sisältyi myös uuteen N. Sane Trilogyyn -pakettiin, on Crash Bandicoot Warped. Peli on täysin uudenlainen aikamatkailuun sijoittuva peli. Mukana on aivan uudenlaisia pelaamismahdollisuuksia. Nyt voit mm. sukeltaa, ratsastaa vauva dinosaurus Rexillä, ajaa moottoripyörällä ja kuljeskella vapaasti ilmojen halki lentokoneella. Pelaa Cocon roolissa ja ravaa tiikerin selässä Kiinan muurilla tai tee hurjia temppuja vesijeteillä. Tässä mainittuna vain muutamia uusista, jännittavistä mahdollisuuksia. Laita kykysi koetukselle uudella Super-charge Body Slamilla, Double Jumpilla, Super Slidilla, Lazer-Guided Bazookalla ja Death-Tornado Spinnillä. Mukana on myös uusia vihollisia, mm Uka Uka, N. Tropy, Dingodile, Big Boss ja tietysti mukaan ovat palanneet myös muutamat fanien suosikkeja, kuten Tiny ja N. Gin.

Enemmän toimintaa, lisää pulmia, lisää salaisuuksia, enemmän salaisia tasoja ja taatusti lisää hauskaa – Crash Bandicoot Warped on monen mielestä yksi parhaista peleistä!

Laitevaatimukset

CRASH BANDICOOT™ N. SANE TRILOGY:n minimi laitevaatimukset PC:lle

OS: Windows 7 64-bit.

CPU: Intel Core i5-750 2.66GHz or AMD Phenom II X4 965 3.4 GHz.

RAM: 8 GB System Memory.

GPU RAM: 2 GB Video Memory.

GPU: GeForce GTX 660 or Radeon HD 7850.

HDD: TBA (Estimated 30GB Available Hard Drive Space)

API: DirectX 11.

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Crash Bandicoot™ N. Sane Trilogy PC?

Crash Bandicoot™ N. Sane Trilogy PC:lle :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Crash Bandicoot™ N. Sane Trilogy PC:lle :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x
 • Valittu juuri sinua varten

 • product-image

  Xbox Live Gold 12 kk

  € 46,49
 • product-image

  Xbox Live Gold 3 kk

  € 16,95