Vastuuvapauslauseke

Flawless Shopping BV antaa sinulle pääsyn sivulle www.livekorti.fi (nettisivusto) ja kutsuu sinut tekemään ostoksia tarjonnan puitteissa.

Flawless Shopping BV pidättää oikeuden muuttaa nettisivun sisältöä tai poistaa sisältöä milloin tahansa ilmoittamatta siitä sinulle erikeseen.

Rajallinen vastuu

Flawless Shopping BV pyrkii päivittämään nettisivun sisältö mahdollisimman usein aina tarpeen tullessa. Nettisivun ylläpidon suhteen pyritään äärimmäiseen huolellisuuteen, mutta on silti mahdollista, että sivulla voi joskus olla virheellistä, puutteellista tai väärää informaatiota.

Emme mene takuuteen nettisivun oikeellisuudesta taikka ota sisällön oikeellisuudesta vastuuta. Sisältö voi muuttua milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta Flawless Shopping BV toimesta.

Etenkin hinnat ja tuoteinformaatio voivat joskus sisältää virheitä ohjelmointi- ja väärinkirjoitussyistä. Et voi vaatia korvausta Flawless Shopping BV:ltä edellä mainittuihin syihin vedoten. Nettisivu sisältää linkkejä kolmansien osapuolten sivustoille, joiden sisällöstä Flawless Shopping BV ei koskaan ota vastuuta.

Tekijänoikeudet

Flawless Shopping BV pidättää itsellään kaikki tekijänoikeudet.

Kopiointi, levitys ja mikä tahansa muu materiaaliemme käyttö on kielletty ilman Flawless Shopping BV:n kirjallista lupaa, poikkeuksena vain lain sallimat käyttötavat (esim. Oikeus lainata kirjoitusta), aina mikäli kyseisen materiaalin kohdalla ei toisin mainita.

Muuta

Tämä vastuuvapauslauseke voi muuttua ajoittain. Tämä vastuuvapauslauseke on tuotettu ICTRecht Disclaimer generaattorin kautta (http://ictrecht.nl/disclaimergenerator/)