HUOM! Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!
24/7 chattituki!
100% tuotetakuu!
Ei piilokuluja!
Koodit toimitetaan heti!
Tuotekuvaus

Julkaisu pvm: November 14, 2018

Kieli: Multilanguage

Alusta: Bethesda.net

Alue: EU

Uusin lisäys Fallout –sarjaan on valloittanut pelaajat ympäri maailman myrskyn lailla. Peli sisältää monia jännittäviä lisäyksiä, jotka sekä uudelleen määrittelevät että nostavat uuteen kukoistukseen tämän klassisen pelisarjan. Tätä peliä et todellakaan halua missata. Fallout 76:n tapahtumat sijoittuvat Länsi Virginiaan vuoteen 2102, joka on aikaisin vuosiluku koko sarjan historiassa.

Ihastuttavan rikas uusi maailma

Maisemat ovat paljon nuorekkaammat ja elävämmät huolimatta siitä, että ydin katastrofista ei ole kulunut vielä kauaakaan. Maailma ei ole ehtinyt vielä rappeutua raunioiksi ajan saatossa, kuten sarjan muissa osissa on pitkälti päässyt tapahtumaan. Runsas väripaletti on aivan kuin tuntemamme 50- lukulainen jenkkien retromaailma – mutta nyt entistä kylläisempänä.

Et ole enää yksin

Pelaajat tulevat pelin maailmaan Vault 76:stä, jossa he huomaavat etteivät ole yksin, sillä ihmishahmoiset, aiemmin tietokoneen ohjaamat hahmot (human non-player characters, NPCs) on nyt korvattu oikeiden pelaajien ohjaamilla hahmoilla. Lisäksi maailma on huomattavasti entistä laajempi. 4 kertaa suurempi kuin Fallout, joten kartalla riittää nyt runsaasti tilaa tusinoillekin pelaajia yhtáikaa, kanssakäyminen sujuu vaivatta ja luontevasti. Autatko sinä apua tarvitsevia, ja he tekevät saman vuorostaan sinulle? Vai haluatko hallita muita omien etujesi nimissä ja tuhota heidät taisteluissa? Peli mahdollistaa myös yhteistyövaihtoehdon, voit luoda tiimin 1-3 kaverisi kanssa ja lähteä seikkailemaan villiin maailman kohdaten sen hurjimmat uhat yhdessä ystäviesi rinnalla.

Todista selviytymistaitosi

Tukikohdan rakennusmekaniikka, joka nähtiin ensikertaa Fallout 4:ssa on mukana myös tässä pelissä. Tosin nyt entistä laajemmassa mittakaavassa - nyt voit rakentaa ja kehittää tukikohtaasi mielin määrin. Paranna puolustusta ja iske muiden pelaajien tukikohtiin. Voit myös pakata oman tukikohtasi kokoon ja siirtä sen tarvittaessa toiseen paikkaan. Lisäksi pelimaailmasta löytyy sieltä täältä ydinsiiloja, joiden avulla voit panna liikkeelle valtavan tuhon valitsemallesi alueelle kunhan saat siilon koodin selvitettyä. Kaikki tämä, perus kaupunkien ja asutuskekusten, jouhevan tarinan, kihelmöiván seikkailun ja hurjien hirviöiden ohella luo upeat puitteet jännittävällä seikkailulle loputtomine mahdollisuuksineen. Länsi Virginian autenttiset maamerkit ja maisemat luovat pelille mahtavan taustan.

Laitevaatimukset

FALLOUT 76:n minimi laitevaatimukset PC:lle

CPU: Intel Core i5-2500K 3.3GHz or AMD FX-8320

CPU SPEED: Info

RAM: 8 GB

OS: Windows 7 or later 64-bit

VIDEO CARD: 2GB GPU, NVIDIA GeForce GTX 960 / AMD Radeon R9 380

FREE DISK SPACE: 50 GB

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Fallout 76 PC?

Fallout 76 PC:lle :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Fallout 76 PC:lle :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x
 • Valittu juuri sinua varten

 • product-image

  Xbox Live Gold 12 kk

  € 46,49
 • product-image

  Xbox Live Gold 3 kk

  € 16,95