HUOM! Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!
24/7 chattituki!
100% tuotetakuu!
Ei piilokuluja!
Koodit toimitetaan heti!
Tuotekuvaus

Kieli: Multilanguage

Alusta: Uplay

Alue: EU

Far Cryn viimeisin versio tarjoaa sinulle täysin uuden vapauden navigoida ja kuljeskella rauhallisessa mutta samalla niin kieroutuneessa kuvitteellisessa Hope Countyssa Montanassa uutena, aloittelevana sheriffinä. Pian aloitettuaan sheriffi sotkeutuu syvälle Project at Eden’s Gateen (tuomiopäivän kultti), joka yrittää saada koko maan valtaansa.

Ensimmäistä kertaa Far Cry sijoittuu Pohjois-Amerikan maaperälle ja sinä olet sheriffi. Sinulle selviää pian, että kultin jäsenet ovat valitettavasti kiihdyttäneet fanaattisen tuomiokultin alkuperäistä suunnitelmaa ottaa maa haltuun vuodessa. He yrittävät ottaa maan haltuun väkivaltaisesti mahdollisimman nopeasti.

Far Cry 5 antaa sinun tutkia maailmaa kauttaaltaan, joka kolkasta. Avoimen maailman peliversiossa Montanassa voit pelata joko yksin taikka yhteistyössä muiden pelaajien kanssa. Eristyksissä ulkomaailmasta ja piirityksen alla sinun tulee Hope Countyn alkuperäisten asukkaiden kanssa yhdistää voimanne ja vastustaa kultin tuomaa pahaa!

Eden´s Gaten projekti

Vapauta Hope County kahden hengen yhteistyöllä taikka pelaamalla yksin. Rekrytoi paikallisia hurjimuksia pysäyttääksesi Eden’s Gate projektin eteneminen. Anna tuomionpäivän kultille ja sen jäsenille ansionsa mukaan. Mutta ole samalla varovainen, sillä heidän johtajansa Joseph Seedsin ja tämän seuraajien kostonhalulla ei ole rajaa.

Valitse seikkailusi

Rakenna hahmosi alusta saakka ja valitse oma seikkailusi Fry Cryn laajimmassa customoitavissa olevassa pelissä ikinä! Ota hallintaasi legandaariset ATVt, lentokoneet, muskeliautot ja paljon muuta voidaksesi ottaa yhteen kulttia vastaan jättimäisissä taisteluissa.

Uusi rekrytointi systeemi

Far Cry 5 tuo mukanaan myös uusia rekrytointi malleja, joiden avulla voit palkata paikallisia taistelemaan rinnallasi. Tämän uuden rykrytointimallin ansiosta toiminta muisttuttaa pitkälti “Guns for Hire” systeemiä, joka oli mukana Far Cry 4:ssa, ja “Buddy” systeemiä, joka oli käytössä jo Far Cry 2:ssa.

Kesytä villejä eläimiä!

Voit kouluttaa myös villieläimiä “Fangs for Hire” systeemin kautta, joka esiteltiin ensi kerran Far Cry Primalissa. Kesytettyäsi eläimen se auttaa sinua taisteluissa rinnallasi ja tottelee käskyjäsi.

Uuden sukupolven hyökkäystaktiikat

Laajenna pelikokemustasi uusien hyökkäystaktiikoiden kautta. Käytä silmäsi, vain katsomalla vihollista voit kohdentaa itsesi ja tulevan hyökkäyksesi heihin. Kehitä uusia hyökkäystaktiikoitasi huippuunsa ja auta tiimikavereitasikin jäljittämään ja kiinnittämään vihollisia pelkällä katseella.

Far Cry 5 Arcade

Peli sisältää ilmaisen karttaeditorin, joka tunnetaan nimellä Far Cry 5 Arcade. Tämä uusi karttaeditori antaa sinun luoda& jakaa uusia, pieniä karttoja, joissa pelataan yksin, kaksin taisuuremmissa joukoissa. Voit luoda karttoja, joissa on mukana Far Cry 5:n tarvikkeita sekä tarvikkeita Watch Dogs, Far Cry 4, Far Cry PrimalAssassin’s Creed: UnityjaAssassin’s Creed IV: Black Flag peleistä.

Laitevaatimukset

FAR CRY 5:n minimi laitevaatimukset PC:lle

Supported OS.
Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only)

Processor.
Intel Core i3-550 | AMD Phenom II X4 955 or equivalent.

RAM. 4GB.

Video Card.
NVIDIA GeForce GTX 460 (1GB VRAM) | AMD Radeon HD 5770 (1GB VRAM) or equivalent.

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Far Cry 5 PC?

Far Cry 5 PC:lle :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Far Cry 5 PC:lle :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x

Voor jouw geselecteerde aanbiedingen:

 • € 18,95 P/S
  product-image
  edition-image

  Windows 10 Pro (32-64-bit OEM)!

  Personal Offers

  Microsoft Windows 10 Pro 32 & 64 bit

  Windows 10 Professional on Microsoftin uusin käyttöjärjestelmä, joka sisältää paljon uusia, innovatiivisia toimintoja helpottamaan työtäsi.

  Windows 10 Pro Edition sisältää kotiversion toiminnot, kuten uuden start menun, Cortanan (Wiindowsin virtuaaliasistentin), Battery Saverin, TPM Supportin (tuo lisää turvallisuutta) ja Windows Hellon (uusi biometriaan perustuva turvatoiminto). Mukana tulee myös Virtual Desktop – mahdollisuus ja Snap Assist –toiminto, joka auttaa sinua siirtymään jouhevasti pöytäkonemoodista tablettimoodiin ja Microsoft Edgeen.

  Kaikkien näiden kätevien Win 10 toimintojen lisäksi Pro Edition tuo sinulle myös paljon muita toimintoja, mm.: Join a Domain, BitLocker (tehokas salaustyökalu), Group Policy Management, Remote Desktop ja Client Hyper-V sisäänrakennettuna Windowsiin. Assigned Access 8.1:n avulla voit sulkea muiden käyttäjien tilit tai estää heitä käyttämästä tiettyjä appseja. Enterprise Mode Internet Explorer-, Windows Store for Business-, Trusted Boot- ja Windows Update for Business– toiminnot ovat myös mukana Pro versiossa.

  Windows 10 Pro Edition sopii pöytätietokoneille, kannettaville, 2-in-1:ille ja suuremmille tableteille.

   

  Tilaa Microsoft Windows 10 Pro 32 & 64 bit

  Meiltä tilaat nopeammin kuin sammutat koneesi…1.2,3 ja valmista tuli! Valitse tuote, anna meiliosoitteesi ja maksa! Niin helppoa!

  Koodi tulee heti maksettuasi ruudullesi, lähetämme sen myös sähköpostiisi. Jos koodia ei ala kuulua, tsekkaa roskapostilaatikkosi. Asiakaspalvelumme on avoinna Live chatin kautta 24/7.

   

 • € 5,95 P/S
  product-image
  edition-image

  Call of Duty: Infinite Warfare Day One Edition PC!

  Personal Offers

  Taistele brutaalissa sodassa, jossa ovat mukana kaikki aurinkokuntamme jäsenet. Hanki nyt oamksesi Call of Duty: Infinite Warfaressa. Tamä uusin Call of Duty –pelisarjan osa on vihdoinkin saatavilla! Ostaminen onnistuu nopeiten Livekortti.fi:stä. Ostaminen on helppoa: valitse tuote, anna meilisi, valitse maksutapa ja maksa. Tuotteen saat heti maksettuasi ruudullesi ja sähköpostiisi. Tee peliostokset nyt helposti ja nopeasti suoraan kotisohvaltasi käsin, ei enää kaupoissa jonottelua ja postipakettien odottelua. Osta meiltä ja pääset pelaamaan muutamassa minuutissa! Vai haluatko jonkin aiemman Call of Duty pelisarjan osion? Meiltä löytyy myös Call of Duty: Ghosts ja Call of Duty Black Ops II
   

  Call of Duty Infinite Warfare

  The Call of Duty pelisarja on saavuttanut aivan uusia ulottuvuuksia Call of Duty: Infinite Warfaren myötä! Tässä suositun ammuntapelisarjan uusimmasssa osassa taistelet ennennäkemättömän upeilla taistelutantereilla Maapallolla ja ulkoavaruudessa. Hahmosi on Kapteeni Reyes, erikoissotilas yhdessä harvoista Maapallolla vielä olevista taistelualuksista. Tehtävänäsi on kukistaa viholliset ja pelastaa maapallo. Call of Duty: Warfare Infinityssä on kolme uniikkia pelimoodia: campaign, moninpeli ja zombit.
   

  Osta Call of Duty Infinite Warfare PC:lle

  Call of Duty Warfare Infiniten ostaminen meiltä on tehty todella helpoksi. Osta meiltä ja olet pelaamassa viiden minuutin sisään.  Valitse vain tuote, anna meilisi, valitse maksutapa ja maksa. Pelikoodin saat heti maksettuasi ruudullesi sekä sähköpostiisi. Tsekkaa myös Call of Duty Infinite Warfare: Legacy Edition, Legacy- paketti sisältää uuden Call of Duty Warfaren lisäksi myös Call of Duty Modern Warfaren remastereroituna HD versiona!
   
  Minimi laitevaatimukset
  Prosessori: Core i3-530 2.9GHz tai Phenom II X4 810.
  Grafiikka: GeForce GTX 470 tai Radeon HD 6970.
  RAM: 6 GB.
  Käyttöjärjestelmä: Windows 7/8/10 (64-bit)
  DirectX 11.
  HDD tilaa: 60 GB.
   

 • € 5,95 P/S
  product-image
  edition-image

  Deus Ex: Mankind Divided PC!

  Personal Offers

  Taistele tiesi saaren kylien, temppeleiden, jokien ja satamien läpi! DEUS EX: MANKIND DIVIDED tarjolla nyt Livekortti.fi:ssä, aina reiluun hintaan.

  Paljonko DEUS EX: MANKIND DIVIDED maksaa?

  DEUS EX: MANKIND DIVIDED  hinta riippuu ostopaikasta.

  Muista, että halvimmat DEUS EX: MANKIND DIVIDED voivat tuoda ongelmia, sillä monet myyjät myyvät varastettuja ja ei-legitiimejä koodeja.

  Meidän DEUS EX: MANKIND DIVIDED koodit ovat 100% laillisia (ks. UKK osiomme) ja samalla ne ovat markkinoiden edullisimmasta päästä. Hintamme ovat alhaiset, sillä ostamme tuotteet suurissa tukkuerissä, joten voimme myydä DEUS EX: MANKIND DIVIDED koodit huippuedullisesti.

  Voit olla Varma, että meiltä ostetut koodit toimivat aina. Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia ilmenee, asiakaspalvelumme Live chatti palvelee 24/7.

  Kuinka ostan DEUS EX: MANKIND DIVIDED?

  Ostaminen Livekortti.fi:stä on helppoa …1. 2, 3! Valitse tuote, anna meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

  *Jos maksat PayPallin kautta, käytä samaa meiliosoitetta kuin sinulla on PayPal tililläsi*

  Koodi toimitetaan muutamassa sekunnissa sähköpostiisi, lisäksi koodi näkyy ruudullasi. (Jos koodia ei ala kuulua, muista tsekata roskapostilaatikkosi!

  LAITEVAATIMUKSET

  CPU: Intel Core i3-2100 or AMD equivalent

  CPU SPEED: Info

  RAM: 8 GB

  OS: Windows 7.1SP1 or above (64-bit Operating System Required)

  VIDEO CARD: AMD Radeon HD 7870 (2GB) or NVIDIA GeForce GTX 660 (2GB)

  FREE DISK SPACE: 45 GB

  Note: Ostettuasi koodin saat sen heti sähköpostiisi ja se näkyy myös ruudullasi. Kaikki koodimme ovat aitoja ja alkuperäisiä tuotteen kehittäjän luomia digitaalisia, ladattavia koodeja. Koodit eivät vanhene.

 • € 21,95 P/S
  product-image
  edition-image

  Far Cry 5 - Season Pass PC DLC!

  Personal Offers

  Taal: Multilanguage 

  Platform: Uplay 

  Regio: EMEA

  Let op: DIT IS EEN DOWNLOADBARE PACK OF DLC, ORGINELE GAME IS NODIG OM DEZE UITBREIDING TE SPELEN

  We hebben een van de meest goedkope FAR CRY 5 - SEASON PASS voor PC DLC codes op de markt. Onze prijzen zijn zo laag omdat we de digitale codes in bulk kopen voor een verlaagd tarief dat we vervolgens doorgeven aan jullie, onze klanten. Naast het feit dat we zo goedkoop zijn, kun je er ook zeker van zijn dat onze codes 100% legaal zijn aangezien ze gekocht zijn van officiële leveranciers.

  Zodra je hem hebt aangeschaft zullen we jou de FAR CRY 5 - SEASON PASS voor PC DLC digitale code direct en rechtstreeks sturen naar het door jou opgegeven emailadres.

  Onze Live Chat (24/7) en uitstekende klantenservice zijn altijd beschikbaar indien je nog enige vragen of problemen hebt met onze FAR CRY 5 - SEASON PASS voor PC DLC code.

  Ons simpele 3-stappen bestelsysteem bevat geen irritante formulieren of enquêtes die je hoeft in de vullen. Slechts je email adres en een geldige betaalmethode is nodig, wat het kopen van FAR CRY 5 - SEASON PASS voor PC DLC van livekaarten.nl zo snel en simpel maakt.