HUOM! Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!
24/7 chattituki!
100% tuotetakuu!
Ei piilokuluja!
Koodit toimitetaan heti!
Tuotekuvaus

Kieli: Multilanguage

Alusta: Uplay

Alue: EU

Far Cryn viimeisin versio tarjoaa sinulle täysin uuden vapauden navigoida ja kuljeskella rauhallisessa mutta samalla niin kieroutuneessa kuvitteellisessa Hope Countyssa Montanassa uutena, aloittelevana sheriffinä. Pian aloitettuaan sheriffi sotkeutuu syvälle Project at Eden’s Gateen (tuomiopäivän kultti), joka yrittää saada koko maan valtaansa.

Ensimmäistä kertaa Far Cry sijoittuu Pohjois-Amerikan maaperälle ja sinä olet sheriffi. Sinulle selviää pian, että kultin jäsenet ovat valitettavasti kiihdyttäneet fanaattisen tuomiokultin alkuperäistä suunnitelmaa ottaa maa haltuun vuodessa. He yrittävät ottaa maan haltuun väkivaltaisesti mahdollisimman nopeasti.

Far Cry 5 antaa sinun tutkia maailmaa kauttaaltaan, joka kolkasta. Avoimen maailman peliversiossa Montanassa voit pelata joko yksin taikka yhteistyössä muiden pelaajien kanssa. Eristyksissä ulkomaailmasta ja piirityksen alla sinun tulee Hope Countyn alkuperäisten asukkaiden kanssa yhdistää voimanne ja vastustaa kultin tuomaa pahaa!

Eden´s Gaten projekti

Vapauta Hope County kahden hengen yhteistyöllä taikka pelaamalla yksin. Rekrytoi paikallisia hurjimuksia pysäyttääksesi Eden’s Gate projektin eteneminen. Anna tuomionpäivän kultille ja sen jäsenille ansionsa mukaan. Mutta ole samalla varovainen, sillä heidän johtajansa Joseph Seedsin ja tämän seuraajien kostonhalulla ei ole rajaa.

Valitse seikkailusi

Rakenna hahmosi alusta saakka ja valitse oma seikkailusi Fry Cryn laajimmassa customoitavissa olevassa pelissä ikinä! Ota hallintaasi legandaariset ATVt, lentokoneet, muskeliautot ja paljon muuta voidaksesi ottaa yhteen kulttia vastaan jättimäisissä taisteluissa.

Uusi rekrytointi systeemi

Far Cry 5 tuo mukanaan myös uusia rekrytointi malleja, joiden avulla voit palkata paikallisia taistelemaan rinnallasi. Tämän uuden rykrytointimallin ansiosta toiminta muisttuttaa pitkälti “Guns for Hire” systeemiä, joka oli mukana Far Cry 4:ssa, ja “Buddy” systeemiä, joka oli käytössä jo Far Cry 2:ssa.

Kesytä villejä eläimiä!

Voit kouluttaa myös villieläimiä “Fangs for Hire” systeemin kautta, joka esiteltiin ensi kerran Far Cry Primalissa. Kesytettyäsi eläimen se auttaa sinua taisteluissa rinnallasi ja tottelee käskyjäsi.

Uuden sukupolven hyökkäystaktiikat

Laajenna pelikokemustasi uusien hyökkäystaktiikoiden kautta. Käytä silmäsi, vain katsomalla vihollista voit kohdentaa itsesi ja tulevan hyökkäyksesi heihin. Kehitä uusia hyökkäystaktiikoitasi huippuunsa ja auta tiimikavereitasikin jäljittämään ja kiinnittämään vihollisia pelkällä katseella.

Far Cry 5 Arcade

Peli sisältää ilmaisen karttaeditorin, joka tunnetaan nimellä Far Cry 5 Arcade. Tämä uusi karttaeditori antaa sinun luoda& jakaa uusia, pieniä karttoja, joissa pelataan yksin, kaksin taisuuremmissa joukoissa. Voit luoda karttoja, joissa on mukana Far Cry 5:n tarvikkeita sekä tarvikkeita Watch Dogs, Far Cry 4, Far Cry PrimalAssassin’s Creed: UnityjaAssassin’s Creed IV: Black Flag peleistä.

Laitevaatimukset

FAR CRY 5:n minimi laitevaatimukset PC:lle

Supported OS.
Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only)

Processor.
Intel Core i3-550 | AMD Phenom II X4 955 or equivalent.

RAM. 4GB.

Video Card.
NVIDIA GeForce GTX 460 (1GB VRAM) | AMD Radeon HD 5770 (1GB VRAM) or equivalent.

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Far Cry 5 PC?

Far Cry 5 PC:lle :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Far Cry 5 PC:lle :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x
 • Valittu juuri sinua varten

 • product-image

  Xbox Live Gold 12 kk

  € 46,95
 • product-image

  Xbox Live Gold 3 kk

  € 16,95