HUOM! Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!
24/7 chattituki!
100% tuotetakuu!
Ei piilokuluja!
Koodit toimitetaan heti!
Tuotekuvaus

Julkaisu pvm: November 2, 2018

Kieli: Multilanguage

Alusta: Steam

Alue: EU

Tästä pelistä nauttii yli miljoona jalkapallofania ympäri maailman. Football Managerin 16:sta.tulossa oleva versio – Football Manager 2019 (FM19) by SEGA, antaa SINULLE mahdollisuuden hallita omaa suosikki klubiasi tai vaihtoehtoisesti voit rakentaa oman klubisi alusta loppuun. Voit tehdä naapuruston joukkueesta taidolla maailmanlaajuisen voittajan. Mukana on uusia parannuksia ja toimintoja, jotka vievät sinut lähemmäksi aitoa jalkapalloklubin maailmaa kuin koskaan aiemmin. Maailman suosituin jalkapallomanageroint peli on nyt todenmukaisempi kuin koskaan.

Mitä uutta Football Manager 2019 :ssa sitten on?

Football Manager 2019 tuo sinut lähemmäksi aitoa, rakastettua peliä kuin koskaan aiemmin ajattelit edes olevan mahdollista. Parannetut toiminnot ja pelimekaniikka antaa sinulle mahdollisuuden kontrolloida tiimiäsi paremmin kuin ennen, entistä autenttisemmalla ja raikkaammalla tavalla. Tarinan kerronta tapahtuu ainutkertaisen syvällisellä tasolla. Tässä muutamia parannuksia ja lisäyksiä, jotka tekevät FM19 pelistä kaikkien aikojen parhaan online- simulaatiopelin!

Treeni on täysin uudistettu

Treenaus on kokenut Football Manager 2019:ssa kaikkein suurimmat muutokset koko sarjan historiassa. Massiivinen treeniosio on mahdollista jakaa nyt kolmeen osaan yhdelle päivälle, joten voit customoida treeniohjelman entistä paremmin ja sopeuttaa sen vastaamaan joukkueesi erityistarpeita sekä mukauttaa ohjelman kauden kulun mukaan. Toinen suuri uudistus keskittyy aikaan ennen kauden alkua, mikä on nyt erillinen osa treenauskalenteria. Kiitos FM19 :n syvemmälle tarinalle ja treenauksen yksityiskohdille, sinulla on nyt entistä laajemmat mahdollisuudet optimoida ennen varsinaista kautta tapahtuvaa harjoittelua. Ota uudesta mahdollisuudesta nyt kaikki irti ja varmista siten menestyksesi tulevalla kaudella.

Täysin uudistunut käyttäjäportaali

Football Managerin käyttöportaali on yksi asia, jota FM pelaajat eniten odottavat ja himoavat saavansa tutustua siihen uuden pelin julkaisun myötä. Uuden Football Manager 19:sta portaaliin ei todellakaan tulla pettymään!

Näkyvin muutos Football Manager 19:sta ja sitä edeltäneiden FM pelien välillä on selkeästi raikkaampi portaali. Kokeneet pelaajat huomaavat muutokset varmasti lähes jokaisella screenillä –  ei vain siksi, että ne näyttävät paremmilta, vaan myös siksi, että jokainen pelin elementti on nyt helpommin käytettävissä ja löydettävissä.

Käyttäjäportaali on kokenut erityisen paljon parannuksia etenkin suosituimmissa pelimoodeissa: harjoittelu ja taktiikka. Molemmissa on nahtävissä pieniä, mutta sitäkin merkittävämpiä muutoksia (joista suurin osa on saanut alkunsa FM18:n pelaajien palautteista), muutokset palvelevat kaikkia käyttäjiä – niin ensikertalaisia kuin konkareitakin.

Var ja Match – parannukset

Matchday on päivä, jota varten kaikki managerit työskentelevät viikkoja ollakseen parhaimmillaan. Se, mitä matchpäivänä tapahtuu määrittelee  pitkälti jalkapallomanagerin menestyksen. Football Manager 2019:ssa olevat parannukset tekevät match –kokemuksesta sarjan kaikkien aikojen mieleenpainuvimman.

FM19 :n on sisällytetty kaksi uutta osiota, joissa on käytetty videoteknologiaa, seli juurikin sitä amaa teknologiaa, jota käytetään myös oikean maailman peleissä. Ensimmäinen näistä lisäyksistä on VAR (Video Assistant Referees), joita käytetään reaalimaailmassakin tuomarin apuna. VAR –apuja on kahdenlaisia. Ensimmäisessä erotuomari kommunikoi Video Assistant Refereen kanssa korvakuulokkeen kautta. Toisessa tavassa erotuomari katsoo tilanteen itse TV ruudulta kentän laidalla ja arvioi sitten näkemänsä perusteella uudelleen tuomionsa. Näkemäsi VAR –tyyppi pelissä riippuu täysin siitä kumpaa tyyppiä samaisessa tilanteessa käytetään oikeassa maailmassa.

Uusi managerin esittely

Football Manager 2019 tuo nyt esille syvemmät ja yksityiskohtaisemmat kuvaukset managerin kokemuksesta ja osaamisen avainalueista. Lisäksi mukana on runsaasti ruudun kautta tapahtuvaa opetusta, joka on hyödyksi etenkin aloitteleville managereille, sillä opetuksen kautta he saavat käsityksen erilaisista vastuistaan. Myös kokeneille pelaajille opetuksesta löytyy taatusti hyödyllisiä tiedonjyväsiä.

Parannettujen taktiikka- ja treeniosioiden myötä opetusohjelmiin on sisällytetty kappaleita, joiden avulla voit parantaa potentiaaliasi managerina huippuunsa. Aloittaessasi uuden pelin FM19 :ssa sinulla on mahdollisuus mainita iempi aosaamisesi ja kokemuksesi FM – sarjassa, mainitsemiesi tietojen perusteella FM19 päättää automaattisesti tarvitsetko alussa opetusta vaiko et.

Bundesliga -yhteistyö

Odotus on vihdoinkin päättynyt, täysin lisenssoitu Bundesliga, Saksan jalkapalloliiga, on nyt vihdoinkin saatavana Football Manager 2019, odotus palkittiin 10 pitkän vuoden jälkeen! Tamä tarkoittaa sitä, että FM 2019 :ssa sekä Bundesliga että Bundesliga 2 on nyt saatavana täydellisinä, mukana on: club kits, logot, merkit, pelaajien kasvokuvat ja saavutetut palkinnot kustakin liigasta. Tämä kaikki luo entistä aidompaa pelitunnelmaa.

Tässä vain muutamia parannuksia, jotka tekevät uudesta Football Manager 2019 :sta yhden kaikkien aikojen parhaista markkinoilla olevista pelisimulaatioista. Voidaksesi kokea itse kaikki mainitut parannukset hanki oma pelisi jo tänään!

Astu nyt todellisten konkareiden, vaikkapa Mourinhon, Scholarin, Zidanen saappaisiin managerina ja ala hallita suosikki klubisi menestystä ohjaten heidät itsesi ohella legendaariseen menestykseen Football Manager 2019 :ssa.

Laitevaatimukset

Football Manager 2019 PC:n minimi laitevaatimukset PC:lle

CPU: Intel Pentium 4, Intel Core or AMD Athlon – 2.2 GHz +

CPU SPEED: Info

RAM: 2 GB

OS: Windows 7 (SP1), 8/8.1, 10 (1803/April 2018 Update) – 64-bit or 32-bit

VIDEO CARD: Intel GMA X4500, NVIDIA GeForce 9600M GT or AMD/ATI Mobility Radeon HD 3650 – 256MB VRAM

FREE DISK SPACE: 7 GB

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Football Manager 2019 PC?

Football Manager 2019 PC:lle :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Football Manager 2019 PC:lle :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x
 • Valittu juuri sinua varten

 • product-image

  Xbox Live Gold 12 kk

  € 46,95
 • product-image

  Xbox Live Gold 3 kk

  € 16,25