HUOM! Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!
24/7 chattituki!
100% tuotetakuu!
Ei piilokuluja!
Koodit toimitetaan heti!
Tuotekuvaus

Julkaisu pvm: November 2, 2018

Kieli: Multilanguage

Alusta: Steam

Alue: EU

Tästä pelistä nauttii yli miljoona jalkapallofania ympäri maailman. Football Managerin 16:sta.tulossa oleva versio – Football Manager 2019 (FM19) by SEGA, antaa SINULLE mahdollisuuden hallita omaa suosikki klubiasi tai vaihtoehtoisesti voit rakentaa oman klubisi alusta loppuun. Voit tehdä naapuruston joukkueesta taidolla maailmanlaajuisen voittajan. Mukana on uusia parannuksia ja toimintoja, jotka vievät sinut lähemmäksi aitoa jalkapalloklubin maailmaa kuin koskaan aiemmin. Maailman suosituin jalkapallomanageroint peli on nyt todenmukaisempi kuin koskaan.

Mitä uutta Football Manager 2019 :ssa sitten on?

Football Manager 2019 tuo sinut lähemmäksi aitoa, rakastettua peliä kuin koskaan aiemmin ajattelit edes olevan mahdollista. Parannetut toiminnot ja pelimekaniikka antaa sinulle mahdollisuuden kontrolloida tiimiäsi paremmin kuin ennen, entistä autenttisemmalla ja raikkaammalla tavalla. Tarinan kerronta tapahtuu ainutkertaisen syvällisellä tasolla. Tässä muutamia parannuksia ja lisäyksiä, jotka tekevät FM19 pelistä kaikkien aikojen parhaan online- simulaatiopelin!

Treeni on täysin uudistettu

Treenaus on kokenut Football Manager 2019:ssa kaikkein suurimmat muutokset koko sarjan historiassa. Massiivinen treeniosio on mahdollista jakaa nyt kolmeen osaan yhdelle päivälle, joten voit customoida treeniohjelman entistä paremmin ja sopeuttaa sen vastaamaan joukkueesi erityistarpeita sekä mukauttaa ohjelman kauden kulun mukaan. Toinen suuri uudistus keskittyy aikaan ennen kauden alkua, mikä on nyt erillinen osa treenauskalenteria. Kiitos FM19 :n syvemmälle tarinalle ja treenauksen yksityiskohdille, sinulla on nyt entistä laajemmat mahdollisuudet optimoida ennen varsinaista kautta tapahtuvaa harjoittelua. Ota uudesta mahdollisuudesta nyt kaikki irti ja varmista siten menestyksesi tulevalla kaudella.

Täysin uudistunut käyttäjäportaali

Football Managerin käyttöportaali on yksi asia, jota FM pelaajat eniten odottavat ja himoavat saavansa tutustua siihen uuden pelin julkaisun myötä. Uuden Football Manager 19:sta portaaliin ei todellakaan tulla pettymään!

Näkyvin muutos Football Manager 19:sta ja sitä edeltäneiden FM pelien välillä on selkeästi raikkaampi portaali. Kokeneet pelaajat huomaavat muutokset varmasti lähes jokaisella screenillä –  ei vain siksi, että ne näyttävät paremmilta, vaan myös siksi, että jokainen pelin elementti on nyt helpommin käytettävissä ja löydettävissä.

Käyttäjäportaali on kokenut erityisen paljon parannuksia etenkin suosituimmissa pelimoodeissa: harjoittelu ja taktiikka. Molemmissa on nahtävissä pieniä, mutta sitäkin merkittävämpiä muutoksia (joista suurin osa on saanut alkunsa FM18:n pelaajien palautteista), muutokset palvelevat kaikkia käyttäjiä – niin ensikertalaisia kuin konkareitakin.

Var ja Match – parannukset

Matchday on päivä, jota varten kaikki managerit työskentelevät viikkoja ollakseen parhaimmillaan. Se, mitä matchpäivänä tapahtuu määrittelee  pitkälti jalkapallomanagerin menestyksen. Football Manager 2019:ssa olevat parannukset tekevät match –kokemuksesta sarjan kaikkien aikojen mieleenpainuvimman.

FM19 :n on sisällytetty kaksi uutta osiota, joissa on käytetty videoteknologiaa, seli juurikin sitä amaa teknologiaa, jota käytetään myös oikean maailman peleissä. Ensimmäinen näistä lisäyksistä on VAR (Video Assistant Referees), joita käytetään reaalimaailmassakin tuomarin apuna. VAR –apuja on kahdenlaisia. Ensimmäisessä erotuomari kommunikoi Video Assistant Refereen kanssa korvakuulokkeen kautta. Toisessa tavassa erotuomari katsoo tilanteen itse TV ruudulta kentän laidalla ja arvioi sitten näkemänsä perusteella uudelleen tuomionsa. Näkemäsi VAR –tyyppi pelissä riippuu täysin siitä kumpaa tyyppiä samaisessa tilanteessa käytetään oikeassa maailmassa.

Uusi managerin esittely

Football Manager 2019 tuo nyt esille syvemmät ja yksityiskohtaisemmat kuvaukset managerin kokemuksesta ja osaamisen avainalueista. Lisäksi mukana on runsaasti ruudun kautta tapahtuvaa opetusta, joka on hyödyksi etenkin aloitteleville managereille, sillä opetuksen kautta he saavat käsityksen erilaisista vastuistaan. Myös kokeneille pelaajille opetuksesta löytyy taatusti hyödyllisiä tiedonjyväsiä.

Parannettujen taktiikka- ja treeniosioiden myötä opetusohjelmiin on sisällytetty kappaleita, joiden avulla voit parantaa potentiaaliasi managerina huippuunsa. Aloittaessasi uuden pelin FM19 :ssa sinulla on mahdollisuus mainita iempi aosaamisesi ja kokemuksesi FM – sarjassa, mainitsemiesi tietojen perusteella FM19 päättää automaattisesti tarvitsetko alussa opetusta vaiko et.

Bundesliga -yhteistyö

Odotus on vihdoinkin päättynyt, täysin lisenssoitu Bundesliga, Saksan jalkapalloliiga, on nyt vihdoinkin saatavana Football Manager 2019, odotus palkittiin 10 pitkän vuoden jälkeen! Tamä tarkoittaa sitä, että FM 2019 :ssa sekä Bundesliga että Bundesliga 2 on nyt saatavana täydellisinä, mukana on: club kits, logot, merkit, pelaajien kasvokuvat ja saavutetut palkinnot kustakin liigasta. Tämä kaikki luo entistä aidompaa pelitunnelmaa.

Tässä vain muutamia parannuksia, jotka tekevät uudesta Football Manager 2019 :sta yhden kaikkien aikojen parhaista markkinoilla olevista pelisimulaatioista. Voidaksesi kokea itse kaikki mainitut parannukset hanki oma pelisi jo tänään!

Astu nyt todellisten konkareiden, vaikkapa Mourinhon, Scholarin, Zidanen saappaisiin managerina ja ala hallita suosikki klubisi menestystä ohjaten heidät itsesi ohella legendaariseen menestykseen Football Manager 2019 :ssa.

Laitevaatimukset

Football Manager 2019 PC:n minimi laitevaatimukset PC:lle

CPU: Intel Pentium 4, Intel Core or AMD Athlon – 2.2 GHz +

CPU SPEED: Info

RAM: 2 GB

OS: Windows 7 (SP1), 8/8.1, 10 (1803/April 2018 Update) – 64-bit or 32-bit

VIDEO CARD: Intel GMA X4500, NVIDIA GeForce 9600M GT or AMD/ATI Mobility Radeon HD 3650 – 256MB VRAM

FREE DISK SPACE: 7 GB

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Football Manager 2019 PC?

Football Manager 2019 PC:lle :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Football Manager 2019 PC:lle :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x

Voor jouw geselecteerde aanbiedingen:

 • € 18,95 P/S
  product-image
  edition-image

  Windows 10 Pro (32-64-bit OEM)!

  Personal Offers

  Microsoft Windows 10 Pro 32 & 64 bit

  Windows 10 Professional on Microsoftin uusin käyttöjärjestelmä, joka sisältää paljon uusia, innovatiivisia toimintoja helpottamaan työtäsi.

  Windows 10 Pro Edition sisältää kotiversion toiminnot, kuten uuden start menun, Cortanan (Wiindowsin virtuaaliasistentin), Battery Saverin, TPM Supportin (tuo lisää turvallisuutta) ja Windows Hellon (uusi biometriaan perustuva turvatoiminto). Mukana tulee myös Virtual Desktop – mahdollisuus ja Snap Assist –toiminto, joka auttaa sinua siirtymään jouhevasti pöytäkonemoodista tablettimoodiin ja Microsoft Edgeen.

  Kaikkien näiden kätevien Win 10 toimintojen lisäksi Pro Edition tuo sinulle myös paljon muita toimintoja, mm.: Join a Domain, BitLocker (tehokas salaustyökalu), Group Policy Management, Remote Desktop ja Client Hyper-V sisäänrakennettuna Windowsiin. Assigned Access 8.1:n avulla voit sulkea muiden käyttäjien tilit tai estää heitä käyttämästä tiettyjä appseja. Enterprise Mode Internet Explorer-, Windows Store for Business-, Trusted Boot- ja Windows Update for Business– toiminnot ovat myös mukana Pro versiossa.

  Windows 10 Pro Edition sopii pöytätietokoneille, kannettaville, 2-in-1:ille ja suuremmille tableteille.

   

  Tilaa Microsoft Windows 10 Pro 32 & 64 bit

  Meiltä tilaat nopeammin kuin sammutat koneesi…1.2,3 ja valmista tuli! Valitse tuote, anna meiliosoitteesi ja maksa! Niin helppoa!

  Koodi tulee heti maksettuasi ruudullesi, lähetämme sen myös sähköpostiisi. Jos koodia ei ala kuulua, tsekkaa roskapostilaatikkosi. Asiakaspalvelumme on avoinna Live chatin kautta 24/7.

   

 • € 13,95 P/S
  product-image
  edition-image

  Windows 10 Home (64-bit OEM)!

  Personal Offers

  Go to Livekaarten.nl if you're looking for digital codes and you will find almost everything you need for Playstation, Xbox and PC. We sell software packages that you can purchase easily with digital code for both Macs and PCs. A prime example of our products is the Microsoft Windows 10 Home (64-bit OEM). 

  Microsoft Windows 10 Home (64-bit OEM)

  Windows 10 is the best windows yet! This latest version of windows will go smoothly with all your devices. The transition from your old Windows to the Windows 10 will be easy since this version combines all the features from past versions and adds new exciting improvements. A cool new feature is "InstaGo" which lets you go straight away on the last file you were working on upon booting up your device!  

  Ordering Microsoft Windows 10 Home (64-bit OEM)

  Get it faster than you can open your computer with our 3-step ordering system! First choose the product you want to purchase, then choose which payment method, and lastly... make the payment! It's so fast and easy! You'll have your code in seconds on your screen and sent to your e-mail address at the same time.

  Requirements:

  Required Processor:
  1 GHz processor or faster

  Required Memory:
  1 GB RAM for 32-bit; 2 GB for 64-bit

  Required Hard Disk Space:
  Up to 20 GB available hard disk space

  Required video card:
  800 x 600 screen resolution or higher. DirectX® 9 graphics processor with WDDM driver

 • € 39,49 P/S
  product-image
  edition-image

  Microsoft Office Pro Plus 2016 - 1 user PC!

  Personal Offers

  Note: Ostettuasi koodin saat sen heti sähköpostiisi ja se näkyy myös ruudullasi. Kaikki koodimme ovat aitoja ja alkuperäisiä tuotteen kehittäjän luomia digitaalisia, ladattavia koodeja. Koodit eivät vanhene.

  Taistele tiesi saaren kylien, temppeleiden, jokien ja satamien läpi! MICROSOFT OFFICE PRO PLUS 2016 - 1 USER PC tarjolla nyt Livekortti.fi:ssä, aina reiluun hintaan.

  HUOM! Asennus alkaa englanniksi, mutta voit valita haluamasi kielen ladattuasi Microsoftin ilmaisen kielipaketin (language pack). Lisätietoa edellämainitusta saat tehtyäsi ostoksesi.

  Paljonko MICROSOFT OFFICE PRO PLUS 2016 - 1 USER PC maksaa?

  MICROSOFT OFFICE PRO PLUS 2016 - 1 USER PC  hinta riippuu ostopaikasta.

  Muista, että halvimmat MICROSOFT OFFICE PRO PLUS 2016 - 1 USER PC voivat tuoda ongelmia, sillä monet myyjät myyvät varastettuja ja ei-legitiimejä koodeja.

  Meidän MICROSOFT OFFICE PRO PLUS 2016 - 1 USER PC koodit ovat 100% laillisia (ks. UKK osiomme) ja samalla ne ovat markkinoiden edullisimmasta päästä. Hintamme ovat alhaiset, sillä ostamme tuotteet suurissa tukkuerissä, joten voimme myydä MICROSOFT OFFICE PRO PLUS 2016 - 1 USER PC koodit huippuedullisesti.

  Voit olla Varma, että meiltä ostetut koodit toimivat aina. Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia ilmenee, asiakaspalvelumme Live chatti palvelee 24/7.

  Kuinka ostan MICROSOFT OFFICE PRO PLUS 2016 - 1 USER PC?

  Ostaminen Livekortti.fi:stä on helppoa …1. 2, 3! Valitse tuote, anna meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

  *Jos maksat PayPallin kautta, käytä samaa meiliosoitetta kuin sinulla on PayPal tililläsi*

  Koodi toimitetaan muutamassa sekunnissa sähköpostiisi, lisäksi koodi näkyy ruudullasi. (Jos koodia ei ala kuulua, muista tsekata roskapostilaatikkosi!

 • € 9,95 P/S
  product-image
  edition-image

  Windows 7 pro OEM key!

  Personal Offers

  Wij leveren voornamelijk producten waarmee jij digitaal jouw games, game-onderdelen en abonnementen kunt aanschaffen. Maar wij verkopen ook software pakketten voor jouw Mac, PC of dergelijke, waarmee je jouw systeem kunt upgraden. Je kunt op deze pagina lezen over Windows 7 en de digitale activatie code aanschaffen. Zo kun jij eenvoudig het Windows 7 besturingssysteem installeren op jouw computer, tablet of telefoon. Wil je ook eens het Windows 10 pakket bekijken? Klik dan hier. Bekijk ons gehele aanbod aan software door hier te klikken.

  Over Windows 7 Professional 

  Windows 7 is een besturingssysteem van ontwikkelaar Microsoft. Windows 7 focust zich, in tegenstelling tot het voorgaande besturingssysteem, op het verbeteren van bestaande functies. Een heleboel programma’s die voorheen werden meegeleverd zijn ondergebracht in het softwarepakket Windows Essentials, die gratis te downloaden is. (o.a. Windows Movie Maker en Windows Mail). Een aantal nieuwe functies zijn ook toegevoegd. Zo is er betere ondersteuning voor de multitouch optie, betere handschrift herkenning en DirectAccess. Ook heeft de taakbalk een flinke upgrade gekregen. Het is overzichtelijker dan ooit en handig in gebruik.

  Windows 7 Professional  kopen 

  Wil je het softwarepakket Windows 7 of een van de andere software pakketten meteen afrekenen? Kies dan eerst het gewenste product. Vul dan alle benodigde gegevens in, en selecteer een betaalmethode. Reken de betaling af en je zult jouw digitale activatie code via de mail ontvangen, en hij is ook meteen op je scherm te zien. Bewaar deze digitale code goed, en activeer ‘m via de Microsoft website zodra jij je nieuwe software wilt installeren.

   

 • € 8,95 P/S
  product-image
  edition-image

  Windows 8.1 Pro!

  Personal Offers

  Windows 8.1 heeft nieuwe manieren waarop jij je PC kunt personaliseren en bevat een golf aan vanontzagwekkende nieuwe apps en diensten. Werk op de manier die je gewend bent, maar doe tegelijkertijd meer door gebruik  te maken van apps. Bing smart search geeft je resultaten van je PC, je apps en het web. De resultaten zijn in duidelijke grafische weergave, zodat je vanaf je zoekresultaten kan gaan waar je wilt. Open de Windows Store meteen vanaf je Start scherm om meteen door apps voor koken, foto’s sport, nieuws etc. te bladeren en te downloaden.

  Voor werk én vrije tijd zijn Windos 8 tablets of PC’s krachtig, stijlvol en handig om overal mee te nemen. Als je nu een Windows 8 tablet of PC koopt kan je hem helemaal gratis updaten naar Windows 8.1!

  Windows 8.1 Pro is voor kleine en middelgrootte bedrijven. Het biedt verbeterde functies zodat je gemakkelijk kan verbinden met het netwerk van je bedrijf, on the go toegang krijgt tot je documenten, data encrypt  en nog veel meer. www.livekaarten.nl is gegarandeerd dé plek waar je je kopie van Windowns 8.1 voor de beste prijs kunt krijgen!

  Zoek één keer. Ga overal heen

  Bing Smart search geeft je resultaten van je PC, je apps en het web. De resultaten worden getoond in een duidelijk, grafisch zicht zodat je  vanaf je zoekresultaat overal heen kan gaan. Speel een liedje af, open een app, bel een vriend. Klik er simpelweg op en doe het!

  Meer apps om van te houden

  De Windows Store heeft een nieuwe look, die het makkelijker maakt om nieuwe apps te ontdekken en te downloaden. Het biedt nieuwe apps voor te koken, foto’s, sporten, nieuw en nog veel meer – en de meeste zijn ook nog eens gratis! Sorteer door middel van prijs, rating en categorie; vind oude favoriete of populaire nieuw apps.

  Ingebouwde Cloud-opslag

  Skydrive is een gratis online opslagruimte die ingebouwd is in Windows 8.1. Bewaar documenten, foto’s en andere bestanden automatisch op Skydrive en je hebt er wanneer je maar wilt toegang tot. Je kan zowel lokale documenten als Skydrive documenten in één plaats beheren met de Skydrive app.

 • € 6,95 P/S
  product-image
  edition-image

  Minecraft Windows 10 Edition PC!

  Personal Offers

   

  Minecraft: Windows 10 Edition

   

  Tutki summassa luotuja maailmoja ja rakenna ihmeellisiä asioita yksinkertaisista asumuksista upeisiin linnoihin. Pelaa luomis-moodilla ehtymättömin resurssein taikka kokeile selviytymis-moodia ja sukella seikkailuun, jossa sinun pitää rakentaa aseita pitääksesi vaarat loitolla.

  • Luo, tutki ja selviydy yksin tai kavereidesi kanssa – pelaaminen onnistuu nyt mobiililaitteilla ja Windows 10:llä.
  • Realms! Pelaa jopa 10 kaverisi kanssa yhdessä million ja missä haluat, anywhere. Kokeile ilmaista appsia 30 päivän ajan ja tutustu http://minecraft.net/realms.
  • Xbox Live tuettu, ml. saavutukset.
  • Pelialustalla voi pelata yhdessä jopa viiden pelaajan kanssa Pocket Edition ja Windows 10
  • Anna käskyjä ja ja katso kuinka homma toimii – voit antaa pois tarvikkeita, järjestää hyökkäyksiä, muuttaa kellonaikaa ja paljon muuta.