HUOM! Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!
24/7 chattituki!
100% tuotetakuu!
Ei piilokuluja!
Koodit toimitetaan heti!
Tuotekuvaus

Kieli: Multilanguage

Alusta: Origin

Alue: WORLDWIDE

Meiltä löydät THE SIMS 3 PC:lle aina edullisesti. Hintamme ovat halvat, sillä ostamme digitaaliset koodit suurissa tukkuerissä ja annamme ostoissa syntyneet säästöt suoraan sinun hyväksesi Arvoisa Asiakkaamme. Edullisuuden lisäksi voit olla varma, että koodimme ovat aina 100% legitiimejä, sillä ne on hankittua virallisilta tukkukauppiailta.

Lähetämme THE SIMS 3 PC:lle digitaalisen koodin sinulle heti ostoksesi jälkeen, suoraan sähköpostiisi. (pre-order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä.)

Live Chattimme (24/7) ja toimiva asiakaspalvelumme ovat aina palveluksessasi, jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia THE SIMS 3 PC:lle koodiin liittyen.

Helppokäyttöinen, 3-vaiheinen ostosysteemimme on suoraviivainen, eikä sisällä ylimääräistä kaavakkeiden täyttöä. Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa, eli THE SIMS 3 PC:lle ostaminen livekortti.fi:stä on todella nopeaa ja helppoa.

Laitevaatimukset

THE SIMS 3:n minimi laitevaatimukset PC:lle

OS: XP SP2 / Vista SP1 / Windows 7

CPU: For XP 2.0 GHz P4 prosessori tai vastaava Windows Vistalle ja Windows 7 2.4:lle GHz P4 prosessori tai vastaava

RAM: 1 GB RAM  XP:lle/ Windows Vistalle ja Windows 7:lle 1.5 GB RAM*

DISC DRIVE: DVD drive

Kovalevy: Min 7.1GB vapaata kovalevytilaa + min 1 GB lisätilaa customoitavaa sisältöä ja pelien tallentamista varten.

Video: 128 MB Videokortti, joka tukee Pixel Shader 2.0

* NVIDIA ION™ koneilla peli vaatii min 2 GB RAM.

Tuetut videokortit: Nvidia GeForce 6 sarja tai parempi, kaikki NVidia G, GT, GTS, ja GTX videokortit. ATI Radeon™ sarjan kortti 9500 series tai parempi, ja kaikki ATI X, X1, j HD videokortit; Intel® Graphics Media Accelerator (GMA): GMA 3-Series, GMA 4-Series

HUOM!! GeForce 6100 ja 7100 kortteja EI TUETA.

Pelaajan valinta (gamers choice), HUOM! Tämä tuote ei sisällä ladattavaa lisämateriaalia tai -toimintoja.

Laitevaatimukset

Kuinka ostan The Sims 3 PC?

The Sims 3 PC:lle :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • The Sims 3 PC:lle :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x

Voor jouw geselecteerde aanbiedingen:

 • € 4,95 P/S
  product-image
  edition-image

  The Sims 3: Pets PC DLC!

  Personal Offers

  Joskus eläin on parasta seuraa. Simsisi rakastavat uusia eläimiään  ja kaikkea, mitä ne osaavat tehdä. Voit opettaa niille temppuja, se on vasta kuitenkin alkua. Eläimet voivat olla Simsien mukana pitkin päivää tarjoten jatkuvaa, ennalta arvaamatonta viihdykettä.

  Sanotaan, ettei koti ole koti ennen kuin sinulla on lemmikki. Anna Simeillesi rakkauden lahja, antaessasi heille ystävällinen, leikkisä ja joskus ongelmia tuova lemmikki kotiin.

  Vaihtelevaa seuraa

  Unohda lemmikkipatsaat; nämä eläimet ovat aktiivisia ja hauskoja. Customoi lemmikksi ulkonäkö, olivatpa ne sitten kissoja, koiria tai vaikka hevosia.

  Ota ohjat käsiisi

  Sinun ei tarvitse vain katsella sivusta; ohjaa eläimiäsi! Tutki luontoa, kaiva maata, jahtaa leluja… pidä hauskaa söpöläistesi kanssa.

  Uniikit luonteenpiirteet

  Ei ole kahta samanlaista lemmikkiä. Kouluta lemmikistäsi vekkuli, mutta fiksu. Ystävällinen, mutta suojelevainen. Sekoita ja yhdistele, kunnes löydät haluamasi.

  Opeta taitoja

  Simsien lemmikit ovat fiksuja: Opeta ne metsästämään, etsimään, juoksemaan kilpaa … jopa noutamaan sinulle seuraa!

  Matkakumppaneita

  Sims lemmikksi voivat matkustaa mukanasi, minne ikinä menetkin. Vie Musti puistoon, Katti kirjastoon ja ratsasta Tähdellä maneesissa.

  Kuinka tilaan THE SIMS 3 PETS:n?

  THE SIMS 3 PETS:n tilaaminen on todella helppoa! Saat pelin omaksesi parissa minuutissa. Jos haluat tilata THE SIMS 3 PETS:n, anna vain sähkäpostiosoitteesi ja valitse maksutapa. Saat koodin heti maksettuasi sähköpostiisi, lisäksi se näkyy välittömästi myös ruudullasi. Niin helppoa! THE SIMS 3 PETS, hanki oma THE SIMS 3 PETS nyt meiltä!

  Laitevaatimukset

  OS: XP SP2 / Vista SP1 / Windows 7

  Prosessori: XP:lle 2.0 GHz P4 tai vastaava; Windows Vistalle ja Windows 7:lle 2.4 GHz P4 tai vastaava

  Muisti: For XP 1 GB RAM / Windows Vista ja Windows 7 1.5 GB RAM*

  Grafiikka: 128 MB Videokortti Pixel Shader 2.0 tuettu.

  Kovalevy: Min 500 MB ** vapaata kovalevytilaa + min 1 GB lisätilaa custimoitavaa sisältöä ja pelien tallentamista varten.

  * NVIDIA ION™ koneilla peli vaati min 2.0 GB RAM.

  ** 9.6 GB kovalevytilaa The Sims 3:n asennusta varten.

  Tuetut videokortit: Nvidia GeForce series: FX5900 tai parempi, ja kaikki NVidia G, GT, GTS, ja GTX videokortit. ATI Radeon™ series card 9500 series tai parempi, X300, X600, X700, X800, X850, X1300, X1600, X1800, X1900, X1950, 2400, 2600, 2900, 3450, 3650, 3850, 3870, 4850, 4870, 4890 series tai parempi; Intel® Graphics Media Accelerator (GMA): GMA 3-Series, GMA 4-Series

  HUOM!!! Ei tue GeForce 6100 ja 7100 kortteja. The NVIDIA GeForce FX seriesiä ei tueta Vistan kanssa.

 • € 4,95 P/S
  product-image
  edition-image

  The Sims 3: Ambitions PC DLC!

  Personal Offers

  Oletko kyllästynyt katselemaan Simsien menoa töihin ja heidän käsien heilutusta tärkeiden kokousten aikana? Lataa The Sims 3: Ambitions PC:llesi, ja saat varaa mistä valita ammattisi ja voit lisäksi päättää täysin Simsisi toimet työpaikalla. Älä enää katsele passiivisena sivusta Simiesi työskentelyä.

  Uusiin ammatteihin kuuluvat mm. rohkea palomies, tarkka yksityisetsivä ja … kummitusten metsästäjä. No joo… niinpä. Kummitusten kaappaja homma on sinua varten, jos aina olet mielessäsi aina  hyräillyt “ghosts bustersia”…

  Valittuasi ammattisi, saat useita ammattiisi liittyviä tehtäviä. Palomiesten pitää pitää työtarvikkeensa kunnossa ja olla aina valmiina sammuttamaan tulipaloja, kun taas tatuoija tekee taiteellisia kuvia muille Simseille, aina ruusuistalohikäärmeisiin ja sydämiin, joissa lukee “I love you, Mum.” Edetessäsi urallasi, kehität taitojasi ja Simsi elämä muuttuu.

  Hyvät ammattivalinnat johtavat parempaan palkkaan ja tuovat rikkauksia Sim perheellesi. Huonot valinnat syöksevät Simsi elämän puille paljaille. Jatka kahvin kiikuttamista pomollesi tai heitä hänet niskalenkillä rähmälleen keskellä toimistoa. Sinä teet päätökset Sims 3: Ambitionsnissa.

  Toiminnot:

  • Ensi kertaa päätät Simisi tekemisistä työpaikalla.
  • Ole sankari palomiehenä, yksityisetsivä, lääkäri, kummitusten metsästäjä ja paljon muuta.
  • Valitse Simisi urakehitys – Työskenteleekö hän hyvän vai pahan puolella, onko hän luova, tuleeko hänestä menestyvä bisnesmoguli vaiko lusmuilija?
  • Simisi työkuviot vaikuttavat koko kaupunkiin ja muihin Simeihin. Muokkaa arkkitehtinä kaupunkisi ilmettä tai stylistinä stailaa naapureitasi.
  • Nauti uusista kyvyistä ja aktiviteeteistä. Nauti keksimisestä, veistämisestä, tatuoimisesta ja käytä kykyjäsi hankkiaksesi lisää Simoleoneita.

  Kuinka tilaan The Sims 3 Ambitionin?

  The Sims 3 Ambitionin tilaaminen on todella helppoa! Saat pelin omaksesi parissa minuutissa. Jos haluat tilata The Sims 3 Ambitionin, anna vain sähkäpostiosoitteesi ja valitse maksutapa. Saat koodin heti maksettuasi sähköpostiisi, lisäksi se näkyy välittömästi myös ruudullasi. Niin helppoa! The Sims 3 Ambitions, hanki oma The Sims 3 Ambitions nyt meiltä!

  Laitevaatimukset

  *Vaatii The Sims™ 3 –pelin toimiakseen *

  OS: Windows XP SP2, Windows Vista SP1 tai Windows 7

  CPU: (XP) 2.0 GHz P4 prosessori tai vastaava; (Vista and Windows 7) 2.4 GHz P4 prosessori tai vastaava.

  RAM: (XP) 1 GB RAM; (Vista ja Windows 7) 1.5 GB RAM

  Kovalevy: Min 3.5 GB* vapaata kovalevytilaa + min 1 GB lisätilaa custimoitavaa sisältöä ja pelien tallentamista varten.

  Video: DirectX 9.0c yhteensopiva videokortti, jossa 128 MB viideo RAM:ia ja tukee Pixel Shader 2.0

  *9.6 GB, jos lataat The Sims 3:n

  Tuetut videokortit: Nvidia GeForce series: FX5900 tai parempi; ATI Radeon™ series: ATI Radeon 9500 series tai parempi; Intel® Graphics Media Accelerator (GMA): GMA 3-Series, GMA 4-Series.

  HUOM!!!l Ei tue GeForce 6100 ja 7100 videokortteja.

 • € 5,95 P/S
  product-image
  edition-image

  The Sims 3: Seasons PC DLC!

  Personal Offers

  Anna Simisi uida meressä kuumana kesäpäivänä, poimi omenia syksyllä, testata lumilautailijan kykyjään half pipessä tai toivottaa kevät ja värikkäät kukkaset tervetulleiksi. Jokainen vuodenaika tuo uusia aktiviteettejä, kuten jalkapalloa, festivaaleja. Kevät festareilta löytyy mm. pussauskoppi ja Halloweenin aikaan talot on koristeltu kammottaviksi. Pukeudu vuodenajan mukaan, pue päällesi tyylikäs sadetakkki, lumikengät ja sateen sattuessa ota sateenvarjo käteen. Mukana on uusia ruoksia, sisustuselementtejä ja sääefektejä, anna Simsisi nauttia vuodenaikojen kirjosta täysin siemauksin.

  TOIMINNOT:

  • Pukeudu sään mukaan: Vaatetusta on tarjolla vuodenajan mukaan. Talvikenkiä, sadetakkeja, Halloween-asuja, märkäpukuja, sateenvarjoja ja paljon muuta!
  • Ilahduta Simejäsi uusilla aktiviteeteilla: Rakentakaa intiimi iglu, tehkää lyhtyjä, suorittakaa vesihyppyjä, sytyttäkää nuotio, Simeillä riittää tekemista vuoden ympäri.
  • Ota osaa hauskoihin festivaaleihin: Simsit pääsevät mukaan lumisotaan talvipäivillä, heidän kasvot maalataan kesäfestareilla ja kevään tullessa he pääsevät tanssahtelemaan sydämensä kyllyydestä. Syksyllä omenafestivaali saa veden kielelle.
  • Koe sään vaihteluiden tuoma ilo ja haasteet: Uudet sääefektit ja Simsien reaktiot tuovat upeaa vaihtelua! Simsit voivat ruskettua, heihin voi osua salama tai he voivat vilustua.
  • Tuo ulkoilma sisätiloihin: Simisisi voivat oppia piirakkareseptejä ja sisustamisen taitoa. Tarjolla on vaikka mitä uutta kaikiin vuoden aikoihin. Hanki kunnon rusketus ja sisusta tunnelmaa kotiisi Joulun alla.
  • Toivota vieraat tervetulleiksi: Sää ei ole ainut juttu mitä taivaalla tapahtuu! Tutustu avaruusolioihin ja käytä heidän UFO alustaan naapurin sieppaamiseksi, vallataksesi tyhjä tontti tai matkataksesi tähtiin.

  *Sääominaisuudet toimivat kaikkialla, paitsi The Sims 3 World Adventuresissa.

  Kuinka tilaan The Sims Seasons:n?

  The Sims Seasonsin tilaaminen on todella helppoa! Saat pelin omaksesi parissa minuutissa. Jos haluat tilata The Sims Seasonsin, anna vain sähkäpostiosoitteesi ja valitse maksutapa. Saat koodin heti maksettuasi sähköpostiisi, lisäksi se näkyy välittömästi myös ruudullasi. Niin helppoa! The Sims Seasons, hanki oma The Sims Seasons nyt meiltä!

  Laitevaatimukset

  OS: XP SP2 / Vista SP1 / Windows 7

  Prosessori: XP:lle 2.0 GHz P4 tai vastaava; Windows Vistalle ja Windows 7:lle 2.4 GHz P4 tai vastaava

  Muisti: For XP 1 GB RAM / Windows Vista ja Windows 7 1.5 GB RAM*

  Grafiikka: 128 MB Videokortti Pixel Shader 2.0 tuettu.

  Kovalevy: Min 500 MB ** vapaata kovalevytilaa + min 1 GB lisätilaa custimoitavaa sisältöä ja pelien tallentamista varten.

  * NVIDIA ION™ koneilla peli vaati min 2.0 GB RAM.

  ** 9.6 GB kovalevytilaa The Sims 3:n asennusta varten.

  Tuetut videokortit: Nvidia GeForce series: FX5900 tai parempi, ja kaikki NVidia G, GT, GTS, ja GTX videokortit. ATI Radeon™ series card 9500 series tai parempi, X300, X600, X700, X800, X850, X1300, X1600, X1800, X1900, X1950, 2400, 2600, 2900, 3450, 3650, 3850, 3870, 4850, 4870, 4890 series tai parempi; Intel® Graphics Media Accelerator (GMA): GMA 3-Series, GMA 4-Series

  HUOM!!! Ei tue GeForce 6100 ja 7100 kortteja. The NVIDIA GeForce FX seriesiä ei tueta Vistan kanssa.

 • € 18,95 P/S
  product-image
  edition-image

  Windows 10 Pro (32-64-bit OEM)!

  Personal Offers

  Microsoft Windows 10 Pro 32 & 64 bit

  Windows 10 Professional on Microsoftin uusin käyttöjärjestelmä, joka sisältää paljon uusia, innovatiivisia toimintoja helpottamaan työtäsi.

  Windows 10 Pro Edition sisältää kotiversion toiminnot, kuten uuden start menun, Cortanan (Wiindowsin virtuaaliasistentin), Battery Saverin, TPM Supportin (tuo lisää turvallisuutta) ja Windows Hellon (uusi biometriaan perustuva turvatoiminto). Mukana tulee myös Virtual Desktop – mahdollisuus ja Snap Assist –toiminto, joka auttaa sinua siirtymään jouhevasti pöytäkonemoodista tablettimoodiin ja Microsoft Edgeen.

  Kaikkien näiden kätevien Win 10 toimintojen lisäksi Pro Edition tuo sinulle myös paljon muita toimintoja, mm.: Join a Domain, BitLocker (tehokas salaustyökalu), Group Policy Management, Remote Desktop ja Client Hyper-V sisäänrakennettuna Windowsiin. Assigned Access 8.1:n avulla voit sulkea muiden käyttäjien tilit tai estää heitä käyttämästä tiettyjä appseja. Enterprise Mode Internet Explorer-, Windows Store for Business-, Trusted Boot- ja Windows Update for Business– toiminnot ovat myös mukana Pro versiossa.

  Windows 10 Pro Edition sopii pöytätietokoneille, kannettaville, 2-in-1:ille ja suuremmille tableteille.

   

  Tilaa Microsoft Windows 10 Pro 32 & 64 bit

  Meiltä tilaat nopeammin kuin sammutat koneesi…1.2,3 ja valmista tuli! Valitse tuote, anna meiliosoitteesi ja maksa! Niin helppoa!

  Koodi tulee heti maksettuasi ruudullesi, lähetämme sen myös sähköpostiisi. Jos koodia ei ala kuulua, tsekkaa roskapostilaatikkosi. Asiakaspalvelumme on avoinna Live chatin kautta 24/7.

   

 • € 13,95 P/S
  product-image
  edition-image

  Windows 10 Home (64-bit OEM)!

  Personal Offers

  Go to Livekaarten.nl if you're looking for digital codes and you will find almost everything you need for Playstation, Xbox and PC. We sell software packages that you can purchase easily with digital code for both Macs and PCs. A prime example of our products is the Microsoft Windows 10 Home (64-bit OEM). 

  Microsoft Windows 10 Home (64-bit OEM)

  Windows 10 is the best windows yet! This latest version of windows will go smoothly with all your devices. The transition from your old Windows to the Windows 10 will be easy since this version combines all the features from past versions and adds new exciting improvements. A cool new feature is "InstaGo" which lets you go straight away on the last file you were working on upon booting up your device!  

  Ordering Microsoft Windows 10 Home (64-bit OEM)

  Get it faster than you can open your computer with our 3-step ordering system! First choose the product you want to purchase, then choose which payment method, and lastly... make the payment! It's so fast and easy! You'll have your code in seconds on your screen and sent to your e-mail address at the same time.

  Requirements:

  Required Processor:
  1 GHz processor or faster

  Required Memory:
  1 GB RAM for 32-bit; 2 GB for 64-bit

  Required Hard Disk Space:
  Up to 20 GB available hard disk space

  Required video card:
  800 x 600 screen resolution or higher. DirectX® 9 graphics processor with WDDM driver