HUOM! Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!
24/7 chattituki!
100% tuotetakuu!
Ei piilokuluja!
Koodit toimitetaan heti!
Tuotekuvaus

Alusta: Origins

Alue: WorldWide

Kieli: Multilanguage

Laajalti kehuttu tosielämän simulaatio on täällä taas 4. versiona - The Sims 4! Täynnä uusia toimintoja ja parannuksia, jotka saavat Sims- hahmot ja ympäristön tuntumaan entistäkin uniikimmalta, todellisemmalta ja houkuttelevammalta. The Sims 4 antaa Simiesi toimia customoidussa maailmassasi kuten ennenkin – anteliaina ja kaikkivoipina olentoina (Jumalien statuksella), he eivät kaihda tappaviakaan keinoja säilyttääkseen maailmansa koskemattomuuden!

Nauti ihmisten luomisesta ja kontrolloinnista virtuaalimaailmassa ilman sääntöjä. Anna luovuutesi näkyä customoitujen Simsien kautta, jokaisella on oma uniikki persoonansa ja ulkonäkönsä. Valitse hiustyylit, vaatteet ja anna heille toiveita sekä haaveita täytettäviksi.

Luo vaivatta täydellisiä koteja Simeillesi uuden Build Moden avulla valitsemalla suosikki sisustuksesi ja tyylisi. Auta Simsejäsi saavuttamaan urahaaveensa, luo suhteita ja anna heidän nauttia elämän parhaista ja viihdyttävimmistä hetkistä. Löydä kauniita maailmoja kaikkine rikkauksineen ja tutki naapurustoasi tavataksesi muita kiinnostavia Simsejä ja löytááksesi uusia paikkoja. Ole vapaa ja voimakas pelatassasi elämällä, mutta ennen kaikkea nauti!

Create-a-Sim -toiminto

Luo laaja joukko uniikkeja Simseja, joilla kaikilla on uusia tunteita, suuria persoonallisuuksia ja erilainen ulkonäkö. Valitse Simiesi vartalotyypit uudella ja voimallisella ‘Create A Sim -toiminnolla’ – valitse kävelytyyli, vaatetus ja hiukset. Anna heidän elämälleen merkitys valitsemalla heidän persoonallisuuden piirteensä ja haaveensa, olet täysin vastuussa heidän tunteistaan, ajatuksistaan ja vartaloistaan.

Rakenna täydellinen koti

Huonekohtainen ‘Build Mode’ antaa sinulle vapaat kädet suunnitella helposti tyylikäs koti Simseillesi. Rakenna siis unelmakotisi pohjapiirrustuksesta maisemointiin ja huonekaluihin, viimeisen päälle. Voit varustaa talosi vaikkapa kellarilla tai uima-altaalla.

Löydä ihmeellisiä maailmoja

Tutki kiinnostavia paikkoja, löydä eläväisiä naapurustoja ja matkusta maailmojen välillä. Simsisi voivat laajentaa sosiaalista piiriään vierailemalla uusissa yhteisöissä, hengaamalla kavereineen puistoissa tai vaikkapa keräämällä ja löytämällä uusia tarvikkeita.

Muokkaa elämää

Ota haltuusi jokainen Simsiesi elämän huippuhetki, heidän ihmissuhteista työuriin. Jokainen Simiesi elämän käänne syntymästä aikuisuuteen on hyppysissäsi. Kehitä Simiesi kykyjä ja aloita uusia harrastuksia.

Uusia kokemuskia

Löydä ja hyödynnä yhteisön luomaa sisältöä peliisi, ja vieläkin parempaa – jaa omat uniikit luomuksesi koko maailmalle uuden Sims Galleryn avulla. Tykkää, kommentoi ja lataa kokonaisia koteja, täysin sisustettuja huoneita ja suosikki Simisi käyttöösi.

Etkö saa tarpeeksesi The Sims 4:sta? Mikset siinä tapauksessa kokeile The Sims 4: Cats & Dogs DLC tai tsekkaa koko Sims PC DLC ja Games valikoimamme ja valitse houkuttelevinta! 

Laitevaatimukset

MINIMI:

OS: Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8.1, tai Windows 10

CPU: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ tai vastaava (Koneille, jotka käyttävät built-in grafiikkakortteja, peli vaatii 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 tai vastaavan)

RAM: min 2 GB RAM

KOVALEVY: Min 3 GB vapaata tilaa (14 GB, jos asennat myös  The Sims 4:n) + min 1 GB lisätilaa customoidun materiaalin ja pelien tallenusta varten.

VIDEO: 128 MB Video RAM:a ja  Pixel Shader 3.0 tuki. Tukee seuraavia videokortteja: NVIDIA GeForce 6600 tai parempi, ATI Radeon X1300 tai parempi, Intel GMA X4500 tai parempi

DIRECTX: DirectX 9.0c yhteensopiva

Äänikortti: DirectX 9.0c yhteensopiva

SUOSITUS:

OS: 64 Bit Windows 7, 8, 8.1, or 10

PROSESSORI: Intel core i5 tai nopeampi, AMD Athlon X4

VIDEOKORTTI: NVIDIA GTX 650 tai parempi

MUISTI: 4 GB RAM

KOVALEVY: 15 GB vapaata tilaa

Laitevaatimukset

Kuinka ostan The Sims 4 PC?

The Sims 4 PC:lle :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • The Sims 4 PC:lle :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x

Voor jouw geselecteerde aanbiedingen:

 • € 18,95 P/S
  product-image
  edition-image

  The Sims 4: Cats & Dogs PC DLC!

  Personal Offers

  Note: Ostettuasi koodin saat sen heti sähköpostiisi ja se näkyy myös ruudullasi. Kaikki koodimme ovat aitoja ja alkuperäisiä tuotteen kehittäjän luomia digitaalisia, ladattavia koodeja. Koodit eivät vanhene.

  Taistele tiesi saaren kylien, temppeleiden, jokien ja satamien läpi! THE SIMS 4: CATS & DOGS PC DLC tarjolla nyt Livekortti.fi:ssä, aina reiluun hintaan.

  Paljonko THE SIMS 4: CATS & DOGS PC DLC maksaa?

  THE SIMS 4: CATS & DOGS PC DLC  hinta riippuu ostopaikasta.

  Muista, että halvimmat THE SIMS 4: CATS & DOGS PC DLC voivat tuoda ongelmia, sillä monet myyjät myyvät varastettuja ja ei-legitiimejä koodeja.

  Meidän THE SIMS 4: CATS & DOGS PC DLC koodit ovat 100% laillisia (ks. UKK osiomme) ja samalla ne ovat markkinoiden edullisimmasta päästä. Hintamme ovat alhaiset, sillä ostamme tuotteet suurissa tukkuerissä, joten voimme myydä THE SIMS 4: CATS & DOGS PC DLC koodit huippuedullisesti.

  Voit olla Varma, että meiltä ostetut koodit toimivat aina. Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia ilmenee, asiakaspalvelumme Live chatti palvelee 24/7.

  Kuinka ostan THE SIMS 4: CATS & DOGS PC DLC?

  Ostaminen Livekortti.fi:stä on helppoa …1. 2, 3! Valitse tuote, anna meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

  *Jos maksat PayPallin kautta, käytä samaa meiliosoitetta kuin sinulla on PayPal tililläsi*

  Koodi toimitetaan muutamassa sekunnissa sähköpostiisi, lisäksi koodi näkyy ruudullasi. (Jos koodia ei ala kuulua, muista tsekata roskapostilaatikkosi!

 • € 15,25 P/S
  product-image
  edition-image

  The Sims 4: Outdoor Retreat PC DLC!

  Personal Offers

  Seikkailusi vie sinut syvälle metsään, josta löytyy monia yllätyksiä. Metsässä on ihmeellisiä ja vaarallisia yrttejä, uusia kalalajeja, inhottavia ötököitä ja… karhuja? Hengaille nuotion liepeillä ennen kuin lähdet etsimään huhujen mukaan metsän pimeimmässä osassa asustelevaa erakkoa.

  TOIMINNOT

  • Vaella uusiin paikkoihin – Simisi voivat nyt paeta arkirutiineija havumetsien peittämään Granite Fallsiin. Toivotaan, etteivät Siimisi pelkää ötököitä.
  • Laita pystyyn täydellinen leiripaikka – Yksikään retki ei ole täydellinen ilman kunnon tarvikkeita. Osta siis Simeillesi kunnon teltta ja muut vaellus tarvikkeet.
  • Nauti ulkoilma-aktiviteeteistä – Makaa maassa yön pimeydessä tähtiä katsellen ja anna Simiesi mielikuvituksen lentää! Ota osaa hevosenkenkäpeliin ja saat nähdä, mikä seikkailu sinua odottaa.
  • Kokoontukaa nuotion ympärille – Anna Simiesi nauttia paahdetuista vaahtokarkeista ja kertoa tarinoita nuotion ympärillä. Joudenkin hiukset saatavat nousta pelosta pystyyn!
  • Sekoita eksoottisia rohtoja – Kehitä Simisi herbalistin kykyjä luodaksesi käyttökelpoisia liuoksia, kuten hyttysmyrkkyä ja vaikka rauhoittavia tippoja hermoileville Simeille. Tämä uusi kyky auttaa sinua selvittämään, mitkä kasvit ovat syötäviä ja mitkä taasen myrkyllisiä.

  *Vaatii The Sims 4:n toimiakseen *

  Kuinka tilaan The Sims 4 Outdoor Retreatin?

  The Sims 4 Outdoor Retreatin Livingin tilaaminen on helppoa. Homma hoituu seuraavasti:

  • Anna meiliosoitteesi
  • Valise maksutapa
  • Maksa

  Helppoa! Koodi näkyy heti ruudullasi, lisäksi se lähetetään sähköpostiisi. Voit aloittaa The Sims 4 Outdoor Retreatin pelaamisen heti!

  Laitevaatimukset

  MINIMI:

  OS: Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8.1, tai Windows 10

  CPU: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ tai vastaava (Koneille, jotka käyttävät built-in grafiikkakortteja, peli vaatii 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 tai vastaavan)

  RAM: min 2 GB RAM

  KOVALEVY: Min 3 GB vapaata tilaa (14 GB, jos asennat myös  The Sims 4:n) + min 1 GB lisätilaa customoidun materiaalin ja pelien tallenusta varten.

  VIDEO: 128 MB Video RAM:a ja  Pixel Shader 3.0 tuki. Tukee seuraavia videokortteja: NVIDIA GeForce 6600 tai parempi, ATI Radeon X1300 tai parempi, Intel GMA X4500 tai parempi

  SUOSITUS:

  OS: 64 Bit Windows 7, 8, 8.1, or 10

  PROSESSORI: Intel core i5 tai nopeampi, AMD Athlon X4

  VIDEOKORTTI: NVIDIA GTX 650 tai parempi

  MUISTI: 4 GB RAM

  KOVALEVY: 15 GB vapaata tilaa

 • € 18,95 P/S
  product-image
  edition-image

  Windows 10 Pro (32-64-bit OEM)!

  Personal Offers

  Microsoft Windows 10 Pro 32 & 64 bit

  Windows 10 Professional on Microsoftin uusin käyttöjärjestelmä, joka sisältää paljon uusia, innovatiivisia toimintoja helpottamaan työtäsi.

  Windows 10 Pro Edition sisältää kotiversion toiminnot, kuten uuden start menun, Cortanan (Wiindowsin virtuaaliasistentin), Battery Saverin, TPM Supportin (tuo lisää turvallisuutta) ja Windows Hellon (uusi biometriaan perustuva turvatoiminto). Mukana tulee myös Virtual Desktop – mahdollisuus ja Snap Assist –toiminto, joka auttaa sinua siirtymään jouhevasti pöytäkonemoodista tablettimoodiin ja Microsoft Edgeen.

  Kaikkien näiden kätevien Win 10 toimintojen lisäksi Pro Edition tuo sinulle myös paljon muita toimintoja, mm.: Join a Domain, BitLocker (tehokas salaustyökalu), Group Policy Management, Remote Desktop ja Client Hyper-V sisäänrakennettuna Windowsiin. Assigned Access 8.1:n avulla voit sulkea muiden käyttäjien tilit tai estää heitä käyttämästä tiettyjä appseja. Enterprise Mode Internet Explorer-, Windows Store for Business-, Trusted Boot- ja Windows Update for Business– toiminnot ovat myös mukana Pro versiossa.

  Windows 10 Pro Edition sopii pöytätietokoneille, kannettaville, 2-in-1:ille ja suuremmille tableteille.

   

  Tilaa Microsoft Windows 10 Pro 32 & 64 bit

  Meiltä tilaat nopeammin kuin sammutat koneesi…1.2,3 ja valmista tuli! Valitse tuote, anna meiliosoitteesi ja maksa! Niin helppoa!

  Koodi tulee heti maksettuasi ruudullesi, lähetämme sen myös sähköpostiisi. Jos koodia ei ala kuulua, tsekkaa roskapostilaatikkosi. Asiakaspalvelumme on avoinna Live chatin kautta 24/7.

   

 • € 19,95 P/S
  product-image
  edition-image

  The Sims 4 - Bundle Pack 6 PC DLC!

  Personal Offers

  Let op: DIT IS EEN DOWNLOADBARE PACK OF DLC, ORGINELE GAME IS NODIG OM DEZE UITBREIDING TE SPELEN

  Taal: Multilanguage

  Platform: Origin 

  Regio: WORLDWIDE 

  We hebben een van de meest goedkope THE SIMS 4 - BUNDLE PACK 6 VOOR PC DLC codes op de markt. Onze prijzen zijn zo laag omdat we de digitale codes in bulk kopen voor een verlaagd tarief dat we vervolgens doorgeven aan jullie, onze klanten. Naast het feit dat we zo goedkoop zijn, kun je er ook zeker van zijn dat onze codes 100% legaal zijn aangezien ze gekocht zijn van officiële leveranciers.

  Zodra je hem hebt aangeschaft zullen we jou de THE SIMS 4 - BUNDLE PACK 6 VOOR PC DLC digitale code direct en rechtstreeks sturen naar het door jou opgegeven emailadres.

  Onze Live Chat (24/7) en uitstekende klantenservice zijn altijd beschikbaar indien je nog enige vragen of problemen hebt met onze THE SIMS 4 - BUNDLE PACK 6 VOOR PC DLC code.

  Ons simpele 3-stappen bestelsysteem bevat geen irritante formulieren of enquêtes die je hoeft in de vullen. Slechts je email adres en een geldige betaalmethode is nodig, wat het kopen van THE SIMS 4 - BUNDLE PACK 6 VOOR PC DLC van livekaarten.nl zo snel en simpel maakt.

 • € 18,95 P/S
  product-image
  edition-image

  The Sims 4: Seasons PC DLC!

  Personal Offers

  Taal: Multilanguage

  Platform: Origin

  Regio: WORLDWIDE

  Let op: DIT IS EEN DOWNLOADBARE PACK OF DLC, ORGINELE GAME IS NODIG OM DEZE UITBREIDING TE SPELEN

  We hebben een van de meest goedkope THE SIMS 4: SEASONS DLC voor PC codes op de markt. Onze prijzen zijn zo laag omdat we de digitale codes in bulk kopen voor een verlaagd tarief dat we vervolgens doorgeven aan jullie, onze klanten. Naast het feit dat we zo goedkoop zijn, kun je er ook zeker van zijn dat onze codes 100% legaal zijn aangezien ze gekocht zijn van officiële leveranciers.

  Zodra je hem hebt aangeschaft zullen we jou de THE SIMS 4: SEASONS DLC voor PC digitale code direct en rechtstreeks sturen naar het door jou opgegeven emailadres. (pre-order producten zullen op de aangegeven releasedatum geleverd worden)

  Onze Live Chat (24/7) en uitstekende klantenservice zijn altijd beschikbaar indien je nog enige vragen of problemen hebt met onze THE SIMS 4: SEASONS DLC voor PC code.

  Ons simpele 3-stappen bestelsysteem bevat geen irritante formulieren of enquêtes die je hoeft in de vullen. Slechts je email adres en een geldige betaalmethode is nodig, wat het kopen van THE SIMS 4: SEASONS DLC voor PC van livekaarten.nl zo snel en simpel maakt.