HUOM! Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!
24/7 chattituki!
100% tuotetakuu!
Ei piilokuluja!
Koodit toimitetaan heti!
Tuotekuvaus

Tämä Xbox Live jäsenyys antaa omistajalleen 14 pv pääsyn Xbox Live upeimpiin toimintoihin, mukana mm. kehittynyt online moninpeli. Jännittävät Xbox Live toiminnot olivat aiemmin ainoastaan Xbox Live Gold jäsenille, ovat nyt tarjolla myös tavallisen Xbox Live jäsenyyden haltijoille. Seuraavassa esittelemme muutamia parhaita toimintoja:

Xbox Live yhteisö

Minne ikinä menetkin, voit pitää yhteyttä peliyhteisöön, perheeseen ja kavereihin missä tahansa liikutkin Windows 10 PC:n, Xbox Onen, puhelimen tai tabletin kautta. Näet a omat mitä kaverisi pelaavat jsaavutuksesi, voit jakaa klipsejä peleistäsi, saat uutisia, voit lähettää viestejä, ja paljon muuta. Voit jopa party chatata muiden pelaajien kanssa Windows 10 PC:n ja Xbox Onen välillä.

Pelaa useassa paikassa

Nauti vapaudeta pelata suosikkipelejäsi milloin ja missä vain. Saat helposti yhteyden kavereihesi ja peliyhteisöösi Windows 10 PC:n, Xbox Onen, puhelimen tai tabletin kautta. Missä ikinä liikutkin, pelisi ja saavutuksesi kulkevat mukanasi. Voit pelata samaan aikaan kun striimaat Xbox One huippuhetkiäsi Windows 10 PC:llä.

Xbox Play Anywhere

Pelaa Xbox Play Anywhere pelejä missä vaan kuten nimikin kertoo. Toimii sekä Windows 10 PC:llä että Xbox Onella (Etsikö edullisia Windows 10 ohjelmistokoodia? Osta se meiltä livekortti.fi:stä). Haluat sitten pelata uutta peliä tai jatkaa edillistä siitä mihin jäit vaihtaessasi laitetta, Xbox Play Anywhere kuljettaa pelien lisäosat, saavutukset ja tallennuksesi mukanasi minne ikinä menetkin.

Etkö saa tarpeeksesi Xbox Play Anywhere peleistä? Tsekkaa Xbox pelivalikoimamme ja löydä parhaat Xbox Play Anywhere pelit. Ja jos haluat vieläkin laajemman valikoiman Xbox Play Anywhere pelejä, voit hankkia meiltä edullisen Xbox lahjakortin ja ostaa sillä haluamasi Xbox Play Anywhere peli suoraan Xbox Storesta.

Paras Online moninpelikokemus

Rakenna leuat loksauttavia maailmoja kavereidesi, perheesi ja muiden pelaajien kanssa. Taistele joko yhdessä tiiminä tai yksin muita vastaan otteluissa, joissa sinulta vaaditaan vauhtia ja nopeaa jattelua. Xbox Live tarjoaa jokaiselle sopivaa moninpeliä.

Pelaaminen

Näe saavutukseksesi liittämällä ne Gamerscore-tiliisi tabletilla, puhelimella, Xbox Onella tai Windows 10 PC:llä. Sisäänrakennetulla Game DVR- toiminnolla teet upeita kuvakaappauksia ja nauhoitat suosikkipelihetkesi. Voit luoda jännittäviä videoita kommentteineen ja jakaa niiden myötä parhaat hetkesi perheesi, kavereidesi ja muiden pelaajien kanssa. Tämän lisäksi voit näyttää pelivideosi suoraan koko maailmalle Xbox One -konsolisi Twitch- toiminnon avulla.

Customoimoi Gamertagisi ja suunnittelemalla oma Xbox-avattaresi, ja tuo koko persoonallisuutesi esiin pelaajaprofiilissasi ja luo näin oma, uniikki pelaajaprofiilisi.

Avattaret

Customoi ja luo itsestäsi digitaalinen versio, tai ole kuka tahansa haluatkin olla. Valtava valikoima kehotyyppejä, ihonvärejä, asuja, tunteita ja rekvisiittaa, joilla saat avattaresi näyttämään itseltäsi tai joltakulta aivan muulta.

Personalisoitu kotisivu

Järjestele kaverit, perhe, muut pelaajat, pelit ja paljon muuta. Personalisoi ja customoi Xbox Live pelitilisi kotisivu, jotta näet sinua kiinnostavat tärkeät asiat ensin ja sinua miellyttävällä tavalla.

Uusi toimivuus

Vaihtaminen edestakaisin välilehtien välillä on nyt nopeampaa kuin koskaan. Tarjolla on nyt erilliset välilehdet saavutuksille, ihmisille, kuvakaappauksille, järjestelmälle ja viesteille. Uudet flyoutit helpottavat navigointia ja käyttäjät rakastavat niitä.

Gather your Fire-Squad

While searching for Groups to join, Xbox Live lets you customize your search for gamers across Windows 10 PCs and Xbox One with gaming preferences, objectives, and styles similar to your own.

Kerää oma iskuryhmäsi

Etsiessäsi sopivaa Xbox Live ryhmää, voit tehdä haun perustuen pelaajien Windows 10/ Xbox One asetuksiin, pelityylin ja pelitavoitteisiin, siten että ne ovat lähellä omiasi.

Player-made Tournaments with Arena

Xbox Live’s Arena allows you to construct your own tournaments. From fixing the tournament dates and start times to customizing the tournament type, Xbox Live’s Arena gives you the best player-made tournament experience with one simple sign-up.

Pelaajien luomat turnaukset Arenalla

Xbox Liven Arenalla voit luoda omia turnauksiasi. Lyö päivämäärä& aika lukkoon ja valitse turnaustyyli. Arena Xbox Live antaa sinulle parhaan pelaajien tekemän turnauskokemuksen, liittyminen onnistuu nopeasti ja helposti kirjautumalla käyttäjäksi.

PC-pelit Xbox Onella

Suosituimmat PC-pelit näkyvät Xbox Live -tililläsi. Pidä silmällä, mitä ystäväsi katselevat ja pelaavat, jaa videoklipsejä. Saat myös suoran pääsyn suosikkipeliesi Game Hubseihin.

HUOM – Tämä tuote EI ole Xbox Live Gold jäsenyys, vaan Xbox Live jäsenyys (alunperin tunnettu nimellä Xbox Live Silver). Tämä perus Xbox Live jäsenyys EI anna sinulle samoja etuja kuin Gold jäsenyys. Et voi aktivoida tätä tuotetta, eli Xbox Live jäsenyyttä, Microsoft tilillesi, jos sinulla on ollut tai on aktiivinen Xbox Live Gold jäsenyys tililläsi.

Kokonaisvaltaisen Xbox Live kokemuksen saamiseksi osta Xbox Live Gold jäsenyys jo tänään!

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Xbox Live 48t Jäsenyys?

Xbox Live 48t Jäsenyys :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Xbox Live 48t Jäsenyys :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x

Voor jouw geselecteerde aanbiedingen:

 • € 2,95 P/S
  product-image
  edition-image

  Xbox Game Pass 1 kk (Uusi tili)!

  Personal Offers

  HUOM: Ostettuasi koodin saat sen heti sähköpostiisi ja se näkyy myös ruudullasi. Kaikki koodimme ovat aitoja ja alkuperäisiä tuotteen kehittäjän luomia digitaalisia, ladattavia koodeja. Koodit eivät vanhene.

  XBOX GAME PASS 1 KK for Xbox One ja 360 Game Description

  Xbox Game Pass 1 kk ansiosta sinulla on aina uusia pelejä pelattavanasi. Pienellä kuukausimaksulla saat rajattoman pääsyn pelaamaan yli 100:a Xbox 360 ja Xbox One peliä Xbox konsolillasi.

  Lataa ja tutustu aina halajamiisi Xbox peleihin tai pelaa vanhoja suosikkejasi ilman yhteysongelmia. Koe Xbox pelien kaikki genret aina perhepeleistä seikkailuun ja toimintaan, sekä urheiluun ja kovan luokan ammuntaan.

  Rakastatko jotain Xbox One tai Xbox 360 peliä Xbox Storessa ja haluat sen omaksesi? Jos niin on, niin hanki Xbox Game Pass 1 kk ja säästä heti 20% ja saa lisäksi 10% alennuksen kaikista Xbox 360 ja Xbox One pelien lisäosistajotka ovat tarjolla Xbox Storen luettelossa. Uusia pelejä lisätään kuukausittain ja voit lopettaa jäsenyytesi millloin vain. Xbox Game Pass 1 kk on pääsylippusi loputtomaan pelaamiseen!

  Paljonko XBOX GAME PASS 1 KK digitaalinen koodi maksaa?

  Standardi hinta PUBLISHER’s XBOX GAME PASS 1 KK: lle riippuu ostopaikasta.

  Muistathan, että halvimmat XBOX GAME PASS 1 KK Xbox One ja 360:lle voivat aiheuttaa ongelmia, sillä ne voivat olla varastettuja tai illegitiimejä digitaalisia Xbox One ja 360 koodeja.

  Meidän XBOX GAME PASS 1 KK ladattavat koodimme ovat 100% legitiimejä (ks. UKK-osiomme), lisäksi ne ovat aina markkinoiden edullisimmasta päästä olevat XBOX GAME PASS 1 KK koodit. Hintamme ovat halvat, sillä ostamme tuotteet suurissa tukkuerissä, siksi XBOX GAME PASS 1 KK koodimme ovat aina edullisia.

  Voit olla Varma, että meiltä ostamasi koodit toimivat aina. Jos sinulla tulee ongelmia digitaalisen Xbox One ja 360 koodisi kanssa muistathan, että voit ottaa aina yhteyttä Live Chattiimme (24/7) ja saat hyvää.

  Kuinka ostan XBOX GAME PASS 1 KK Xbox One ja 360:lle?

  XBOX GAME PASS 1 KK ostaminen Xbox One ja 360:lle Livekortti.fi:stä on helppoa kuin kolmeen laskeminen: Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

  *Jos maksat PayPal:lla, varmistathan että tilauksen yhteydessä antamasi meiliosoite on sama kuin PayPal tiliisi liitetty sähköpostiosoite*

  Saat Xbox One ja 360 pelikoodisi muutamassa sekunnissa maksettuasi suoraan ruudullesi, lähetämme kopion myös sähköpostiisi. (VINKKI – Katso myös roskapostisi, jos koodia ei ala näkyä!)

  Haluatko parhaan mahdollisen XBOX GAME PASS 1 KK kokemuksen?

  Xbox Live Gold

  Osta Xbox Live Gold jäsenyys meiltä ja pelaa kavereidesi ja muiden XBOX GAME PASS 1 KK omistajien kanssa ympärimaailman. Ota osaa kisoihin, saa uusia ystäviä, vastaanota Xbox Live Gold jäsenille suunnattuja erikoistarjouksia ja paljon muuta!

  EA Access

  EA Access jäsenyydellä (EA Access 1 kk tai EA Access 12 kk) et vain saa pelejä käsiisi jo ennen niiden varsinaista julkaisua, vaan voit myös pelata niitä online-tilassa kavereidesi ja muiden XBOX GAME PASS 1 KK pelaajien kanssa ympäri mailman.

  Xbox lahjakortit

  Osta Xbox lahjakortteja hankkiaksesi pelin sisäistä rahaa, peliaikakortteja, Xbox jäsenyyksiä,Xbox Game Pass 1 kk + Xbox Live old 1 kk, Xbox pelejä, pelien laajennnuksia jne. virallisesta Xbox Storesta.

  Kuinka se toimii?

 • € 3,95 P/S
  product-image

  Xbox Game Pass 1 kk (Renewal)!

  Personal Offers

 • € 8,49 P/S
  product-image
  edition-image

  Xbox live Gold 1 kk!

  Personal Offers

  Heb je een Xbox One of een Xbox 360 en ben je nieuwsgierig naar Xbox Live Gold? Met de Xbox Live Gold 1 maand kaart kun je Xbox Live Gold eerst een tijdje uitproberen. Met de code op deze kaart sluit je voor één maand een abonnement af op Xbox Live Gold. Je profiteert dan van extra opties en van exclusieve aanbiedingen.

  De voordelen van Xbox live Gold 1 maand

  Als lid van Xbox Live Gold krijg je toegang tot speciale mogelijkheden en exclusieve kortingen. Zo kun je gebruik maken van Deals with Gold en Games with Gold. Games with Gold houdt in dat je elke maand gratis games mag downloaden. Met Deals with Gold kun je games downloaden in de Xbox Store tegen kortingen. Deze korting kan oplopen tot wel 75%! Deze opties zijn alleen beschikbaar voor leden van Xbox Live Gold. Hiermee kun je dus flink wat geld besparen als je regelmatig games koopt. Als je een Xbox One hebt, dan kun je gebruik maken van speciale opties, zoals Smart Match en Home Gold. Met behulp van Smart Match worden tegenstanders voor jou geselecteerd als je online multiplayer games speelt. Ook kan iedereen in je huishouden genieten van jouw Games with Gold dankzij de optie Home Gold. Hierdoor profiteer niet alleen jij van Xbox Live Gold, maar ook je familie en je vrienden!

  Xbox live 1 maand kopen

  Het kopen van de Xbox Live Gold 1 maand kaart is erg makkelijk. Je vult de gegevens in en je kiest een betaalmethode. Vlak na de betaling verschijnt de code op je scherm en de code wordt ook naar je gemaild. Deze code kun je inwisselen op de website van Xbox om je abonnement te activeren. Naast de Xbox Live Gold 1 maand kaart kun je bij ons ook de Xbox Live Gold 3 maanden kaart en de Xbox Live Gold 4 maanden kaart bestellen.

 • € 18,95 P/S
  product-image
  edition-image

  Windows 10 Pro (32-64-bit OEM)!

  Personal Offers

  Microsoft Windows 10 Pro 32 & 64 bit

  Windows 10 Professional on Microsoftin uusin käyttöjärjestelmä, joka sisältää paljon uusia, innovatiivisia toimintoja helpottamaan työtäsi.

  Windows 10 Pro Edition sisältää kotiversion toiminnot, kuten uuden start menun, Cortanan (Wiindowsin virtuaaliasistentin), Battery Saverin, TPM Supportin (tuo lisää turvallisuutta) ja Windows Hellon (uusi biometriaan perustuva turvatoiminto). Mukana tulee myös Virtual Desktop – mahdollisuus ja Snap Assist –toiminto, joka auttaa sinua siirtymään jouhevasti pöytäkonemoodista tablettimoodiin ja Microsoft Edgeen.

  Kaikkien näiden kätevien Win 10 toimintojen lisäksi Pro Edition tuo sinulle myös paljon muita toimintoja, mm.: Join a Domain, BitLocker (tehokas salaustyökalu), Group Policy Management, Remote Desktop ja Client Hyper-V sisäänrakennettuna Windowsiin. Assigned Access 8.1:n avulla voit sulkea muiden käyttäjien tilit tai estää heitä käyttämästä tiettyjä appseja. Enterprise Mode Internet Explorer-, Windows Store for Business-, Trusted Boot- ja Windows Update for Business– toiminnot ovat myös mukana Pro versiossa.

  Windows 10 Pro Edition sopii pöytätietokoneille, kannettaville, 2-in-1:ille ja suuremmille tableteille.

   

  Tilaa Microsoft Windows 10 Pro 32 & 64 bit

  Meiltä tilaat nopeammin kuin sammutat koneesi…1.2,3 ja valmista tuli! Valitse tuote, anna meiliosoitteesi ja maksa! Niin helppoa!

  Koodi tulee heti maksettuasi ruudullesi, lähetämme sen myös sähköpostiisi. Jos koodia ei ala kuulua, tsekkaa roskapostilaatikkosi. Asiakaspalvelumme on avoinna Live chatin kautta 24/7.

   

 • € 0,95 P/S
  product-image
  edition-image

  Peggle 2 Xbox 360!

  Personal Offers

  Wij van Livekaarten.nl leveren diverse Xbox Digital Game Codes. Met deze game codes kun jij als gamer zo snel mogelijk gaan genieten van je nieuwe, aangeschafte game. Door de vele betaalmethodes is het niet meer nodig om met een credit card de betaling te voltooien. Nee, aan jou de volledige keuze. Blijf lekker thuis, open Livekaarten.nl in je browser en zoek iets leuks uit. Sneller en gemakkelijker kan bijna niet! Op deze pagina ben je bij de Xbox Digital Game Code Peggle 2 voor de Xbox 360 beland. Dit is een relaxend spelletje dat zichzelf niet te serieus neemt, en lekker gespeeld kan worden zonder ingewikkelde verhaallijnen te volgen. Wij verkopen zulke games ook, zoals The Elder Scrolls V: Skyrim en Tomb Raider.

  De gameplay van Peggle 2

  In deze hilarische game moet jij kleurrijke, uitdagende levels oplossen. Wees opgelet; de game is zeer verslavend! Dit 2e deel in de Peggle reeks neemt jou mee op een avontuur. Speel gratis en voor niets multiplayer Duel games tegen vrienden of onbekenden. Test jouw Peggle skills en versla vijanden door als eerste het veld met Peggles weg te spelen! Peggle 2 is een leuke, relaxende puzzel game waar je niet veel voor hoeft te doen. Speel een potje Peggle relaxend op de bank, of nodig een paar vrienden uit en heb de grootste lol!

   Peggle 2 kopen

  Om Peggle 2 te kopen, maak je een keuze uit onze betaalmethodes. Door onze digitale levering, zal je jouw game meteen in ontvangst nemen. Je kiest een Xbox Digital Game Code, vult de gegevens in en je betaald. Zodra dit is voltooid, zal jouw digitale code in je browser openen en naar je mailbox worden gestuurd. Jij kunt zelf de game activeren op je Xbox 360, maar je kunt ‘m ook cadeau doen natuurlijk.

   

 • € 6,49 P/S
  product-image

  Battlefield 1943 Xbox One!

  Personal Offers

  Taal: Multilanguage

  Platform: Xbox Live

  Regio: WORLDWIDE

  We hebben een van de meest goedkope BATTLEFIELD 1943 voor Xbox One codes op de markt. Onze prijzen zijn zo laag omdat we de digitale codes in bulk kopen voor een verlaagd tarief dat we vervolgens doorgeven aan jullie, onze klanten. Naast het feit dat we zo goedkoop zijn, kun je er ook zeker van zijn dat onze codes 100% legaal zijn aangezien ze gekocht zijn van officiële leveranciers.

  Zodra je hem hebt aangeschaft zullen we jou de BATTLEFIELD 1943 voor Xbox One digitale code direct en rechtstreeks sturen naar het door jou opgegeven emailadres. (pre-order producten zullen op de aangegeven releasedatum geleverd worden)

  Onze Live Chat (24/7) en uitstekende klantenservice zijn altijd beschikbaar indien je nog enige vragen of problemen hebt met onze BATTLEFIELD 1943 voor Xbox One code.

  Ons simpele 3-stappen bestelsysteem bevat geen irritante formulieren of enquêtes die je hoeft in de vullen. Slechts je email adres en een geldige betaalmethode is nodig, wat het kopen van BATTLEFIELD 1943 voor Xbox One van livekaarten.nl zo snel en simpel maakt.

  Xbox Live Gold

  Koop een Xbox Live Gold Lidmaatschap van ons en speel BATTLEFIELD 1943 voor Xbox One online met vrienden en mede BATTLEFIELD 1943 voor Xbox One gamers van over de hele wereld. Doe mee aan wedstrijden, maak nieuwe vrienden, krijg speciale aanbiedingen exclusief voor Xbox Live Gold leden en veel, veel meer!