HUOM! Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!
24/7 chattituki!
100% tuotetakuu!
Ei piilokuluja!
Koodit toimitetaan heti!
Tuotekuvaus

HUOM!: "Jos lunastat/ aktivoit uuden Xbox Live -jäsenyyden kun sinulla on voimassaoleva Xbox Game Pass Ultimate –jäsenyys, muuttuu Xbox Live automaattisesti Xbox Game Pass Ultimate -jäsenyydeksi. Mikäli et halua jatkaa Xbox Game Pass Ultimate –jäsenyyttäsi, odotathan että se päättyy ennen kuin lunastat/ aktivoit uuden Xbox Live –jäsenyyden."

Koe Xboxin paras anti Xbox Live Goldilla. Liity huippu Xbox-pelaajien yhteisöön, alusta on nopea ja luotettavinta laatua. Nopeus ja suorituskyky on vartavasten pelialustaa varten pystytettyjen servereiden ansiosta. Xbox Live jäsenyys antaa sinun osallistua parhaisiin yhteistyö- ja taistelupeleihin Windows 10 ja Xbox One konsoleilla, vähemmän odottelua ja parempaa matchmakingiä. Saat lisäksi viikottaisia alennuksia suosikki Xbox peleistä, joka toinen viikko ilmaispelejä ja paljon muuta!

Xbox Live Gold jäsenyydet Livekortti.fi:ssä vaihtelevat 1:stä kuukaudesta 2:een vuoteen, tsekkaa koko valikoimamme halpoja Xbox Live Gold jäsenyyksiä ja valitse sinulle sopivin.

Pelidemojen lisäksi tarjolla on appseja, urheilua, vain jäsenille tarkoitettuja betoja, Skype ja live TV, kaikki tämä on ilmaista Xbox konsolin omistajalle, ja Xbox Live Gold jäsenyys antaa lisäksi pääsyn seuraavaan:

Xbox Live Gold Diilit

Hyödynnä vain jäsenille tarkoitetut huippudiilit tarkoin valituista Xbox peleistä Xbox Live Gold jäsenyytesi avulla. Tarvitset vain Gold jäsenyyden ja saat sitten jopa 50 – 75% alennuksia peleistä Xbox storessa. Voit etsiä uusia Xbox peli diilejä viikoittain Xbox One konsolillasi tai suoraan Xbox storesta.

Rakastatko diilejä? Tsekkaa Xbox Smart Diilimme ja näet parhaat Xbox Live jäsenyys, Xbox Game passi, Xbox Gift Cards & EA Access combot.

Ilmaiset Xbox pelit

Xbox Live Gold jäsenet saavat joka toinen viikko pääsyn ilmaisiin, tarkoin valittuihin Xbox peleihin!

Pelaa jopa 500£ arvosta ilmaisia Xbox One ja 360 pelejä Xbox Live jäsenyysvuotesi aikana, mukana mm. Xbox 360 yhteensopivia Xbox One pelejä.

Eikö ilmaiset ja alennushintaiset pelit riitä sinulle? Tsekkaa siinä tapauksessa massiivinen valikoimamme Xbox One ja Xbox 360 pelejä , tarjolla laadukas valikoima uusimpia ja suosituimpia klassikkoita jokaiseen makuun.

Moninpelaaminen

Yli 1 miljardia moninpeliottelua kuukausittain, Xbox Live on ylivoimainen nopeudessa, tehokkuudessa ja luotettavuudessa. Uusia toimintoja tulee jatkuvasti ja servereitä parannetaan kokoajan, joten pelikokemus paranee aina vaan.

Pelaa kavereidesi kanssa, rakenna ihmeellisiä maailmoja. Taistele sydäntä sykähdyttävissä otteluissa, joissa vaaditaan nopeita refleksejä ja kykyä ajatella. Haluatpa sitten yhteistyötä tai vastakkainasettelua, Xbox Live tarjoaa jokaiselle jotakin. Maailman johtavasta peliyhteisöstä löytyy aina innokkaita ja sopivia vastustajia.

Xbox Live Partyt

Pidä yhteyttä muihin pelaajiin ja löydä peliseuraa entistä helpommin, Xbox Live Partyt antavat mahdollisuuden ääni- ja ryhmächattiin, hypätä ja poistua matseista helposti. Lisäksi voit chattailla kavereidesi kanssa vaikka pelaisitte eri pelejä (toimii nyt myös Windows 10 PC ja Xbox Onen välillä).

Home Gold

Home Gold antaa perheen käyttää yhtä Gold jäsenyyttä (luomalla erilliset käyttäjät samalla konsolille) ja nauttia näin eduista kuten: Moninpeli, pelit& diilit, ja paljosta muusta. (Vain Xbox One konsolilla)

Eli mitä vielä odotat? Osta Xbox Live Gold 3 kk jäsenyys tänään ja liity maailman parhaaseen pelaajayhteisöön, ota osaa kaikkein innovatiivisimpaan ja kehittyneimpään peliverkostoon!

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Xbox Live Gold 3 kk?

Xbox Live Gold 3 kk jäsenyys :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Xbox Live Gold 3 kk jäsenyys :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x
 • Valittu juuri sinua varten

 • product-image

  Xbox Live Gold 12 kk

  € 46,95
 • product-image

  Playstation Network Card 20 Euro Finland

  € 20,49