HUOM! Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!
24/7 chattituki!
100% tuotetakuu!
Ei piilokuluja!
Koodit toimitetaan heti!
Tuotekuvaus

HUOM! Tämä EA access 12 kk toimii VAIN JA AINOASTAAN XBOX ONE konsolilla!!! Koodi EI TOIMI Xbox 360 konsolilla. 

Voinko ostaa EA Access 1 vuoden jäsenyyden tavallisesta kaupasta?

Kyllä, myös tavalliset kaupat myyvät EA Access koodeja, mutta miksi tekisit niin? Tässä muutamia syitä ostaa EA Access 12 kk jäsenyys meiltä Livekortti.fi:stä: 

 • Meidän EA Access koodit ovat 100% laillisia.
 • Helppo ja nopea 3- vaiheinen ostosysteemi. Ei pitkällisten lomakkeiden täyttöä. Tarvitsemme vain meiliosoitteesi ja maksun!
 • Toimitus salamannopeasti: Lähetämme EA Access 12kk jäsenyyyskoodin heti maksettuasi sähköpostiisi.
 • Meiltä saat markkinoiden halvimmat EA Access koodit digitaalisesti toimitettuna.
 • 24-tunnin live chatti ja muutenkin mahtava asiakaspalvelu, siltä varalta että tarvitset apua EA Accessin tai muiden digitaalisten koodien kanssa. 

Mikä EA Access 12 kk on ja mitä hyötyä siitä on?

Myymämme koodi tuo sinulle virallisen EA jäsenyyden , joka antaa sinulle mahdollisuuden pelata enemmän pelejä halvemmalla. Vajaalla 3 eurolla kuukaudessa saat pääsyn EA:n The Vaulttiin, josta löytyy alati laajeneva kokoelma pelejä. The Vaultista voit ladata pelejä käyttöösi ilmaiseksi EA Access jäsenyytesi ansiosta. Valikoimassa on tällä hetkellä mm.:

Battlefield 4, Madden NFL 25, FIFA 14, Peggle 2, Need for SpeedRivals, Plants vs. Zombies: Garden Warfare, EA Sports UFC, NBALive, Madden NFL, NHL 15, FIFA 15, Titanfall, Dragon Age:Inquisition, Battlefield Hardline, Madden NFL 16, Plants vs.Zombies, NHL 16, Dead Space, FIFA 16, Rory McIlroy PGA Tour,NBA Live 16, Need for Speed , Unravel, SSX, Plants vs. Zombies:Garden Warfare 2 …

Toinen hyöty on, että EA Access 12kk jäsenyyden ansiosta voit pelata markkinoille vasta tulossa olevia pelejä aina ensimmäisten ennakkoon rajoitetun ajan! EA Accessin avulla pääset testaamaan kaikkia uusia pelejä ennakkoon.

Lisäksi EA Access jäenyytesi ansiosta saat 10% alennuksen kaikista nettiostoksistasi Xbox Onellesi  (sis. Pelit, ennakkotilaukset, laajennusosat) Lisäehtoja saattaa esiintyä ajoittain joihinkin tiettyihin tuotteisiin liittyen. 

Paljonko EA Access 12 kk maksaa?

Siinäpä vasta hyvä kysymys! Hinta riipuu pitkälti siitä, mistä jäsenyytesi hankit. Meiltä Livekortti.fi:stä saat EA Access koodisi 10-20%:a halvemmalla kuin tavallisista kaupoista, koska ostamme tuotteet todella suurissa tukkuerissä. Diilimme kannattavat aina! Ostamme kaikki tuotteemme virallisilta tukkumyyjiltä, joten ne ovat 100% laillisia ja toimivat aina.

Miten aloitan EA Accessin käytön ostettuani EA Access 12 kk jäsenyyden?

Tässä sinulle Step-by-step opas kuinka alkaa käyttämään EA Access Hub appia Xbox One:lla:

 • Mene Store- painikkeeseen Xbox Onen kotisivulla ja valitse Apps. Valitse “Etsi” ja ja etsi EA Access. Asenna ja käynnistä EA Access Hub app.
 • Käynnistä EA Access Hub app ja linkitä EA tilisi siihen. Jos sinulla ei ole EA tiliä, seuraa vain ruudun ohjeita ja luo tili.
 • Valitse ruudulla Sign Up, ja valitse sitten jäsenyytesi tyyppi.
 • Kun olet maksanut, siirryt takaisin osto-ruudulle. Paina 'B' –nappulaa ohjaimestasi päästäksesi pois tästä ruudusta. Sitten valitse Jatka siirtyäksesi aloitus sivulle.

EA Access ja  Xbox Live Gold

Kuten aiemmin jo mainitsimme nämä EA Access 1 vuoden jäsenyydet toimivat vain Xbox One konsoleilla.  Monet asiakkaamme kysyvät, että tarvitaanko Xbox Live Gold jäsenyys, jotta saa kaikki yllä mainitut hyödyt käyttöön. Vastaus on lyhykäisyydessään: ET TARVITSE aktiivista Xbox live gold jäsenyyttä saadaksesi itsellesi yllä mainitut EA Access jäsenyyden hyödyt. 

Tosin jos haluat pelata moninpelejä tarvitset aktiivisen Xbox Live Gold tilin. Jos haluat myös Live Goldin, voit hankkia senkin meiltä edullisesti, tsekkaa esim.12 kk Xbox Live Gold jäsenyys ja 26 kk Xbox Live Gold erikoistarjous. 

Mitä maksutapoja teillä on tarjolla EA Access 12kk ostoa varten?

Voit maksaa nopeasti ja turvallisesti verkkopankissasi, Paypallin kautta taikka seuraavilla luottokorteilla: Master Cards, Visa, American Express. Myös Paysafe kortti käy. Saat EA Access jäsenkoodisi heti maksettuasi.

 

 

Laitevaatimukset

Kuinka ostan EA Access 12 kk?

EA Access 12 kk :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • EA Access 12 kk :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x

Voor jouw geselecteerde aanbiedingen:

 • € 18,95 P/S
  product-image
  edition-image

  Windows 10 Pro (32-64-bit OEM)!

  Personal Offers

  Microsoft Windows 10 Pro 32 & 64 bit

  Windows 10 Professional on Microsoftin uusin käyttöjärjestelmä, joka sisältää paljon uusia, innovatiivisia toimintoja helpottamaan työtäsi.

  Windows 10 Pro Edition sisältää kotiversion toiminnot, kuten uuden start menun, Cortanan (Wiindowsin virtuaaliasistentin), Battery Saverin, TPM Supportin (tuo lisää turvallisuutta) ja Windows Hellon (uusi biometriaan perustuva turvatoiminto). Mukana tulee myös Virtual Desktop – mahdollisuus ja Snap Assist –toiminto, joka auttaa sinua siirtymään jouhevasti pöytäkonemoodista tablettimoodiin ja Microsoft Edgeen.

  Kaikkien näiden kätevien Win 10 toimintojen lisäksi Pro Edition tuo sinulle myös paljon muita toimintoja, mm.: Join a Domain, BitLocker (tehokas salaustyökalu), Group Policy Management, Remote Desktop ja Client Hyper-V sisäänrakennettuna Windowsiin. Assigned Access 8.1:n avulla voit sulkea muiden käyttäjien tilit tai estää heitä käyttämästä tiettyjä appseja. Enterprise Mode Internet Explorer-, Windows Store for Business-, Trusted Boot- ja Windows Update for Business– toiminnot ovat myös mukana Pro versiossa.

  Windows 10 Pro Edition sopii pöytätietokoneille, kannettaville, 2-in-1:ille ja suuremmille tableteille.

   

  Tilaa Microsoft Windows 10 Pro 32 & 64 bit

  Meiltä tilaat nopeammin kuin sammutat koneesi…1.2,3 ja valmista tuli! Valitse tuote, anna meiliosoitteesi ja maksa! Niin helppoa!

  Koodi tulee heti maksettuasi ruudullesi, lähetämme sen myös sähköpostiisi. Jos koodia ei ala kuulua, tsekkaa roskapostilaatikkosi. Asiakaspalvelumme on avoinna Live chatin kautta 24/7.

   

 • € 13,95 P/S
  product-image
  edition-image

  Windows 10 Home (64-bit OEM)!

  Personal Offers

  Go to Livekaarten.nl if you're looking for digital codes and you will find almost everything you need for Playstation, Xbox and PC. We sell software packages that you can purchase easily with digital code for both Macs and PCs. A prime example of our products is the Microsoft Windows 10 Home (64-bit OEM). 

  Microsoft Windows 10 Home (64-bit OEM)

  Windows 10 is the best windows yet! This latest version of windows will go smoothly with all your devices. The transition from your old Windows to the Windows 10 will be easy since this version combines all the features from past versions and adds new exciting improvements. A cool new feature is "InstaGo" which lets you go straight away on the last file you were working on upon booting up your device!  

  Ordering Microsoft Windows 10 Home (64-bit OEM)

  Get it faster than you can open your computer with our 3-step ordering system! First choose the product you want to purchase, then choose which payment method, and lastly... make the payment! It's so fast and easy! You'll have your code in seconds on your screen and sent to your e-mail address at the same time.

  Requirements:

  Required Processor:
  1 GHz processor or faster

  Required Memory:
  1 GB RAM for 32-bit; 2 GB for 64-bit

  Required Hard Disk Space:
  Up to 20 GB available hard disk space

  Required video card:
  800 x 600 screen resolution or higher. DirectX® 9 graphics processor with WDDM driver

 • € 39,49 P/S
  product-image
  edition-image

  Microsoft Office Pro Plus 2016 - 1 user PC!

  Personal Offers

  Note: Ostettuasi koodin saat sen heti sähköpostiisi ja se näkyy myös ruudullasi. Kaikki koodimme ovat aitoja ja alkuperäisiä tuotteen kehittäjän luomia digitaalisia, ladattavia koodeja. Koodit eivät vanhene.

  Taistele tiesi saaren kylien, temppeleiden, jokien ja satamien läpi! MICROSOFT OFFICE PRO PLUS 2016 - 1 USER PC tarjolla nyt Livekortti.fi:ssä, aina reiluun hintaan.

  HUOM! Asennus alkaa englanniksi, mutta voit valita haluamasi kielen ladattuasi Microsoftin ilmaisen kielipaketin (language pack). Lisätietoa edellämainitusta saat tehtyäsi ostoksesi.

  Paljonko MICROSOFT OFFICE PRO PLUS 2016 - 1 USER PC maksaa?

  MICROSOFT OFFICE PRO PLUS 2016 - 1 USER PC  hinta riippuu ostopaikasta.

  Muista, että halvimmat MICROSOFT OFFICE PRO PLUS 2016 - 1 USER PC voivat tuoda ongelmia, sillä monet myyjät myyvät varastettuja ja ei-legitiimejä koodeja.

  Meidän MICROSOFT OFFICE PRO PLUS 2016 - 1 USER PC koodit ovat 100% laillisia (ks. UKK osiomme) ja samalla ne ovat markkinoiden edullisimmasta päästä. Hintamme ovat alhaiset, sillä ostamme tuotteet suurissa tukkuerissä, joten voimme myydä MICROSOFT OFFICE PRO PLUS 2016 - 1 USER PC koodit huippuedullisesti.

  Voit olla Varma, että meiltä ostetut koodit toimivat aina. Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia ilmenee, asiakaspalvelumme Live chatti palvelee 24/7.

  Kuinka ostan MICROSOFT OFFICE PRO PLUS 2016 - 1 USER PC?

  Ostaminen Livekortti.fi:stä on helppoa …1. 2, 3! Valitse tuote, anna meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

  *Jos maksat PayPallin kautta, käytä samaa meiliosoitetta kuin sinulla on PayPal tililläsi*

  Koodi toimitetaan muutamassa sekunnissa sähköpostiisi, lisäksi koodi näkyy ruudullasi. (Jos koodia ei ala kuulua, muista tsekata roskapostilaatikkosi!

 • € 2,95 P/S
  product-image
  edition-image

  Xbox Game Pass 1 kk (Uusi tili)!

  Personal Offers

  HUOM: Ostettuasi koodin saat sen heti sähköpostiisi ja se näkyy myös ruudullasi. Kaikki koodimme ovat aitoja ja alkuperäisiä tuotteen kehittäjän luomia digitaalisia, ladattavia koodeja. Koodit eivät vanhene.

  XBOX GAME PASS 1 KK for Xbox One ja 360 Game Description

  Xbox Game Pass 1 kk ansiosta sinulla on aina uusia pelejä pelattavanasi. Pienellä kuukausimaksulla saat rajattoman pääsyn pelaamaan yli 100:a Xbox 360 ja Xbox One peliä Xbox konsolillasi.

  Lataa ja tutustu aina halajamiisi Xbox peleihin tai pelaa vanhoja suosikkejasi ilman yhteysongelmia. Koe Xbox pelien kaikki genret aina perhepeleistä seikkailuun ja toimintaan, sekä urheiluun ja kovan luokan ammuntaan.

  Rakastatko jotain Xbox One tai Xbox 360 peliä Xbox Storessa ja haluat sen omaksesi? Jos niin on, niin hanki Xbox Game Pass 1 kk ja säästä heti 20% ja saa lisäksi 10% alennuksen kaikista Xbox 360 ja Xbox One pelien lisäosistajotka ovat tarjolla Xbox Storen luettelossa. Uusia pelejä lisätään kuukausittain ja voit lopettaa jäsenyytesi millloin vain. Xbox Game Pass 1 kk on pääsylippusi loputtomaan pelaamiseen!

  Paljonko XBOX GAME PASS 1 KK digitaalinen koodi maksaa?

  Standardi hinta PUBLISHER’s XBOX GAME PASS 1 KK: lle riippuu ostopaikasta.

  Muistathan, että halvimmat XBOX GAME PASS 1 KK Xbox One ja 360:lle voivat aiheuttaa ongelmia, sillä ne voivat olla varastettuja tai illegitiimejä digitaalisia Xbox One ja 360 koodeja.

  Meidän XBOX GAME PASS 1 KK ladattavat koodimme ovat 100% legitiimejä (ks. UKK-osiomme), lisäksi ne ovat aina markkinoiden edullisimmasta päästä olevat XBOX GAME PASS 1 KK koodit. Hintamme ovat halvat, sillä ostamme tuotteet suurissa tukkuerissä, siksi XBOX GAME PASS 1 KK koodimme ovat aina edullisia.

  Voit olla Varma, että meiltä ostamasi koodit toimivat aina. Jos sinulla tulee ongelmia digitaalisen Xbox One ja 360 koodisi kanssa muistathan, että voit ottaa aina yhteyttä Live Chattiimme (24/7) ja saat hyvää.

  Kuinka ostan XBOX GAME PASS 1 KK Xbox One ja 360:lle?

  XBOX GAME PASS 1 KK ostaminen Xbox One ja 360:lle Livekortti.fi:stä on helppoa kuin kolmeen laskeminen: Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

  *Jos maksat PayPal:lla, varmistathan että tilauksen yhteydessä antamasi meiliosoite on sama kuin PayPal tiliisi liitetty sähköpostiosoite*

  Saat Xbox One ja 360 pelikoodisi muutamassa sekunnissa maksettuasi suoraan ruudullesi, lähetämme kopion myös sähköpostiisi. (VINKKI – Katso myös roskapostisi, jos koodia ei ala näkyä!)

  Haluatko parhaan mahdollisen XBOX GAME PASS 1 KK kokemuksen?

  Xbox Live Gold

  Osta Xbox Live Gold jäsenyys meiltä ja pelaa kavereidesi ja muiden XBOX GAME PASS 1 KK omistajien kanssa ympärimaailman. Ota osaa kisoihin, saa uusia ystäviä, vastaanota Xbox Live Gold jäsenille suunnattuja erikoistarjouksia ja paljon muuta!

  EA Access

  EA Access jäsenyydellä (EA Access 1 kk tai EA Access 12 kk) et vain saa pelejä käsiisi jo ennen niiden varsinaista julkaisua, vaan voit myös pelata niitä online-tilassa kavereidesi ja muiden XBOX GAME PASS 1 KK pelaajien kanssa ympäri mailman.

  Xbox lahjakortit

  Osta Xbox lahjakortteja hankkiaksesi pelin sisäistä rahaa, peliaikakortteja, Xbox jäsenyyksiä,Xbox Game Pass 1 kk + Xbox Live old 1 kk, Xbox pelejä, pelien laajennnuksia jne. virallisesta Xbox Storesta.

  Kuinka se toimii?

 • € 11,49 P/S
  product-image
  edition-image

  Xbox Game Pass 1 kk (Renewal)!

  Personal Offers