HUOM! Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!
24/7 chattituki!
100% tuotetakuu!
Ei piilokuluja!
Koodit toimitetaan heti!
Tuotekuvaus

FIFA 18 PC pelin kuvaus

Oletko valmis kaikkien aikojen parhaaseen kauteen? FIFA 18 Game PC peli sumentaa rajat todellisuuden ja virtuaalimaailman välillä tuoden sankarit ja joukkueet eloon todentuntuisessa ilmapiirissä.

Tee upeita maaleja FIFA 18 PC –versiossa uusien liikkeiden ja lopetusanimaatioiden avulla, potkuissa on lisää voimaa. Täysin uusi ohjausmekanismi antaa paljon uudenlaisia mahdollisuuksia viedä pallo verkkoon. Syötä tarkkuudella, anna pallon lentää kaaressa ja näytä taitosi loppukolmikossa.

Suurin harppaus pelifranchisen historiassa, FIFA 18 Windows, esittelee Real Player Motion Technologian, animaatiosysteemin, joka tuo pelaajan persoonallisuuden ja kyvyt esiin huomattavasti entistä paremmin. Nyt Cristiano Ronaldo ja muut huiput tuntuvat ja liikkuvat ihan kuten oikeassa elämässä.

Uudet Team Styles tuovat tunnettujen joukkueiden pelitaktiikat nyt elävinä kentälle FIFA 18:ssa. Nauti  lisääntyneestä ajasta ja tilasta lukea New Player Positioningit, parantuneet taktiikat antavat pelaajille enemmän mahdollisuuksia pallon kanssa, pelitilaa riittää ja uusille hyökkäystyyleille on tilaa.

FIFA 17 oli valtaisa menestys, The Journey, EA Sports:in uudenlainen tarinamoodi jatkaa Alex Hunterin upeasti alkanutta ammattilaisuraa FIFA 18:ssa.

Ensimmäisen menestyksekkään Mestarien Liiga- vuoden jälkeen koko maailma kuhiseee Alex Hunterista. Nyt hän on täällä taas, valmiina toiseen kauteen FIFA 18:ssa, huhujen mukaan myös kuuluisa Cristiano Ronaldo on mukana jättimenestyksen saavuttaneessa The Journeyn jatko-osassa.

Lue lisää FIFA 18’s The Journey:stä tästä.

Paljonko FIFA 18 digitaalinen koodi maksaa?

EA Sports’ FIFA 18 hinta riipuu ostopaikasta.

Muista, että halvimmat FIFA 18 PC for Windows –koodit voivat tuoda ongelmia, sillä monet online kauppiaat myyvät varastettuja ja laittomia koodeja.

Meidän FIFA 18 PC ladattavat koodit ovat 100% legitiimejä (ks. UKK), lisäksi FIFA 18 PC koodimme ovat markkinoiden edullisimmasta päästä. Hintamme ovat alhaiset, sillä hankimme FIFA 18 PC koodit suurissa tukkuerissä.

Voit olla Varma, että meiltä ostetut koodit toimivat aina. Jos sinulla on kysyttävää koodeihin liittyen, asiakaspalvelumme auttaa 24/7 Live Chatin kautta.

Kuinka ostan FIFA 18 PC?

FIFA 18 PC-version ostaminen on helppoa Livekortti.fi:stä, helppoa kuin kolmeen laskemine,1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

 • HUOM!!! Jos käytät PayPallia, varmista, että antamasi meiliosoite on sama kuin Paypal tilin yhteydessä käyttämäsi.

Saat digitaalisen koodin sähköpostiisi muutamassa sekunnissa maksun jälkeen. Koodi näkyy myös ruudullasi. (HUOM! Katso roskapostilaatikkoosi, jos koodia ei ala näkyä!)

Pro-Vinkki – Haluatko ottaa pelistäsi kaiken irti ja saada etulyöntiaseman vastustajiisi nähden? Tsekkaa siinä tapauksessa seuraava linkki ja hanki edulliset FIFA Pointsit (In-game valuuttaa) jo tänään.

FIFA 18 laitevaatimukset PC:lle

Minimi FIFA 18 laitevaatimukset PC:lle:

OS: Windows 7/8.1/10 - 64-Bit.

CPU: Intel Core i3-2100 @ 3.1GHz of AMD Phenom II X4 965 @ 3.4 GHz.

RAM: 8GB.

Hard Drive: 50.0 GB.

Video Cards: NVIDIA GTX 460 or AMD Radeon R7 260.

DirectX: 11.0.

Suositellut PC pelit

Asiakkaat, jotka ppáättivät hankkia FIFA 18 PC:n omakseen, olivat kiinnostuneet myös seuraavista peleistä:

FIFA 17
Football Manager Limited Edition 2017
PES 2018 Barcelona Edition
Destiny 2
F1 2017 special edition

Laitevaatimukset

Kuinka ostan FIFA 18 PC?

FIFA 18 PC:lle :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • FIFA 18 PC:lle :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x

Voor jouw geselecteerde aanbiedingen:

 • € 14,25 P/S
  product-image
  edition-image

  FIFA 18 - 2200 FUT Points!

  Personal Offers

  Taistele tiesi saaren kylien, temppeleiden, jokien ja satamien läpi! FIFA 18 - 2200 FUT POINTS tarjolla nyt Livekortti.fi:ssä, aina reiluun hintaan.

  Paljonko FIFA 18 - 2200 FUT POINTS maksaa?

  FIFA 18 - 2200 FUT POINTS  hinta riippuu ostopaikasta.

  Muista, että halvimmat FIFA 18 - 2200 FUT POINTS voivat tuoda ongelmia, sillä monet myyjät myyvät varastettuja ja ei-legitiimejä koodeja.

  Meidän FIFA 18 - 2200 FUT POINTS koodit ovat 100% laillisia (ks. UKK osiomme) ja samalla ne ovat markkinoiden edullisimmasta päästä. Hintamme ovat alhaiset, sillä ostamme tuotteet suurissa tukkuerissä, joten voimme myydä FIFA 18 - 2200 FUT POINTS koodit huippuedullisesti.

  Voit olla Varma, että meiltä ostetut koodit toimivat aina. Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia ilmenee, asiakaspalvelumme Live chatti palvelee 24/7.

  Kuinka ostan FIFA 18 - 2200 FUT POINTS?

  Ostaminen Livekortti.fi:stä on helppoa …1. 2, 3! Valitse tuote, anna meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

  *Jos maksat PayPallin kautta, käytä samaa meiliosoitetta kuin sinulla on PayPal tililläsi*

  Koodi toimitetaan muutamassa sekunnissa sähköpostiisi, lisäksi koodi näkyy ruudullasi. (Jos koodia ei ala kuulua, muista tsekata roskapostilaatikkosi!

  Note: Ostettuasi koodin saat sen heti sähköpostiisi ja se näkyy myös ruudullasi. Kaikki koodimme ovat aitoja ja alkuperäisiä tuotteen kehittäjän luomia digitaalisia, ladattavia koodeja. Koodit eivät vanhene.

 • € 8,45 P/S
  product-image
  edition-image

  Football Manager 2017 Standard Edition PC!

  Personal Offers

  Maailmassa, jossa pelien hifistely vain paranee, on mukavaa kun jotkut pelit pysyttäytyvät juurillaan.

  Football Manager 2017 on yksi näistä. Peli toimii jämptisti kuten pitääkin. Tarjolla on tunti tunnilta nautinnollista peliä ilman ylimääräistä säätöä!

  Ota huippujoukkue hallintaasi valitsemassasi divisioonassa ja päihitä kaikki muut huipulle pyrkivät. Tai jalosta aloittelevasta tiimistä vuosien saatossa uusi jalkapallomaailman Titaani ja anna kaikkien nähdä ylivoimaiset valmentajan kykysi!

  Football Manager 2017 on jalkapalloa parhaimmillaan, hanki omasi nyt Livekortti.fi:stä!

  Ota valmentaaksesi lempijoukkueesi Football Manager 2017:ssa, kaikkien aikojen realistisimmassa ja kattavimmassa jalkapallovalmennus pelissä. Pelatessa tuntuu kuin todella olisit valmentaja!

  Valittavanasi on yli 2,500 todelllista jalkapalloseuraa ja yli 500,000 oikeaa jalkapalloilijaa. Football Manager 2017 antaa sinun elää ja hengittää jalkapallon maailmaa, jossa sinä olet keskipisteenä.

  Sinä päätät pelaajasiirroksista ja siitä kuka pelaa, ja kuka istuu penkillä. Sinulla on taktiikka hallussasi, kannustat joukkuettasi ja annat ohjeita pelien aikana. Seuraat pelejä livenä 3D ottelumoottorin kautta. Olet myös vastuussa mediasuhteista, pyrit pitämään pelaajat tyytyväisinä. Hallitus seuraa jokaista liikettäsi.

  Laitevaatimukset

  MINIMI:

  OS: Windows Vista (SP2), 7 (SP1), 8, 8.1, 10 (1607) – 64-bit tai 32-bit

  Prosessori: Intel Pentium 4, Intel Core tai AMD Athlon – 2.2 GHz +

  Muisti: 2 GB RAM

  Grafiikka: Intel GMA X3100, NVIDIA GeForce 8600M GT tai AMD/ATI Mobility Radeon HD 2400 – 256MB VRAM

  DirectX: Version 9.0c

  Tallenuskapasiteettia: 3 GB vapaata tilaa