About Us?

Meillä on vuosien kokemus online myynnistä ja olemme erikoistuneet myymään digitaalisia pelejä, jäsenyyksiä ja lahjakortteja. Toimittamalla tuotteet sähköisesti säästämme asiakkaidemme aikaa ja rahaa.
Missiomme on tarjota tehokas ja turvallinen ostopaikka, jossa ihmiset voivat ostaa ja myydä digitaalisia tuotteita. Takaamme aina käyttäjiemme täyden tyytyväisyyden palvelumme korkeaan laatuun.

Meihin voit luottaa


Meidän on tässä helppo kertoa kuinka hyviä olemme! Mutta tsekkaa myös puolueettomat asiakkaiden arviot. Arvostamme asiakaspalautetta, oli se sitten positiista tai negatiivista.
TrustPilot, maailman johtava nettikauppojen palautesaitti, on antanut meille jatkuvasti noin 9/10, ja arvioita on annettu tähän mennessä jo yli 5000.

Eli kuten huomaat, meihin voi luottaa!

 

24/7 Asiakaspalvelu


Uskomme, että kukin firma on yhtä hyvä kuin sen asiakaspalvelu. Siksi olemmekin ylpeitä voidessamme kertoa asiakaspalvelumme olevan auki AINA Live chatin kautta, 24/7.

Asiakaspalvelu tapahtuu englanniksi OIKEIDEN ja innostuneiden asiantuntijoiden toimesta, joiden päämääränä on palvella asiakkaita nopeasti ja ammattimaisesti.

 

Hyväksymme kaikki tunnetuimmat maksutavat


Nykypäivänä on tärkeää olla joustava ja siksi tarjoamme laajan valikoiman turvallisia ja tunnettuja maksutapoja.

Voit maksaa luotolla tai pankilla seuraavilla korteilla: Visa, Mastercard ja American Express. Voit myös käyttää PayPallia tai uudempia maksutapoja: Bancontact/Mister Cash, iDeal, jopa Bitcoinia!

Suhtaudumme online-maksujen turvallisuuteen vakavasti, eli voit ostaa meiltä nopeasti ja turvallisin mielin.

Emme ole tyytyväisiä ennen kuin nimemme tulee sinulle aina ensimmäisenä mieleen kun haluat ostaa digitaalisia tuotteita - missä tahansa maailmaa sitten oletkin!

 

Asiakaspalvelumme on avoinna:

MA-SU 24/7, chat englanniksi

 

Muissa asioissa tavoitat meidät numerosta:

+35 8 753 263 454 tai 24/7 Live chatista!

email:  [email protected]

 

Emoyhtiö:
Flawless Shopping BV

Postiosoite:
Flight Forum 40,
5657 DB, Eindhoven
The Netherlands

VAT: NL855615047B01
KvK: 64322637

 

Käyttäjäehdot» Vastuuvapauslauseke» Yksityisyydensuoja»