Tietoa meistä?

Olemme toimineet 2010 marraskuusta lähtien. Olemme erikoistuneet myymään digitaalisia pelikoodeja ja lahjakortteja niin Xbox, PS kuin PC konsoleille. Toimimme yksinomaan verkossa ja siksi hintamme ovat huippuedulliset! 

Henkilökuntamme rakastaa pelejä ja osaa taatusti vastata kysymyksiinne! Ostammalla meiltä saat aina alkuperäiset tuotteet huippuedullisesti! 

Tietoa meistä

Flawless Shopping BV on ollut markkinoiden johtava virallisten pelikoodien myyjä verkossa jo vuodesta 2010. Myymme koodeja ja lahjakortteja seuraaville laitteille: Xbox, PlayStation ja PC, mm. Steam, PSN Plus ja XBOX Live jäsenyydet sekä  ohjelmistoja. Koska toimimme vain netissä operaatiokustannuksemme ovat alhaiset, mikä näkyy selvänä säästönä asiakkaidemme kukkarossa!


Vuosien varrella olemme rakentaneet lojaaleja asiakassuhteita rehellisyyyden, edullisuuden ja laadukkaan asiakaspalvelun avulla. Ostamalla meiltä voit olla varma, että saat aina 100% aidot tuotteet nopeasti ja edullisesti suoraan sähköpostiisi!


Laajennumme maailmalla jatkuvasti


Pienestä voi kasvaa suurta, ja Flawless Shopping BV ei ole poikkeus.

Emme tyydy pieneen markkinasiivuun, vaan päämääränämme on olla maailman suurin digitaalisten koodien ja tuotteiden nettikauppa.

Meillä on jo yli 30 nettikauppaa 11 eri maassa. Palvelemme yli miljoonaa asiakasta 10:llä eri kielellä!

 

Meihin voit luottaa


Meidän on tässä helppo kertoa kuinka hyviä olemme! Mutta tsekkaa myös puolueettomat asiakkaiden arviot. Arvostamme asiakaspalautetta, oli se sitten positiista tai negatiivista.
TrustPilot, maailman johtava nettikauppojen palautesaitti, on antanut meille jatkuvasti noin 9/10, ja arvioita on annettu tähän mennessä jo yli 5000.

Eli kuten huomaat, meihin voi luottaa!

 

24/7 Asiakaspalvelu


Uskomme, että kukin firma on yhtä hyvä kuin sen asiakaspalvelu. Siksi olemmekin ylpeitä voidessamme kertoa asiakaspalvelumme olevan auki AINA kaikissa verkkokaupoissamme Live chatin kautta, 24/7.

Asiakaspalvelu tapahtuu englanniksi OIKEIDEN ja innostuneiden asiantuntijoiden toimesta, joiden päämääränä on palvella asiakkaita nopeasti ja ammattimaisesti.

 

Hyväksymme kaikki tunnetuimmat maksutavat


Nykypäivänä on tärkeää olla joustava ja siksi tarjoamme laajan valikoiman turvallisia ja tunnettuja maksutapoja.

Voit maksaa luotolla tai pankilla seuraavilla korteilla: Visa, Mastercard ja American Express. Voit myös käyttää PayPallia tai uudempia maksutapoja: Bancontact/Mister Cash, iDeal, jopa Bitcoinia!

 

 

Suhtaudumme online-maksujen turvallisuuteen vakavasti, eli voit ostaa meiltä nopeasti ja turvallisin mielin.

Emme ole tyytyväisiä ennen kuin nimemme tulee sinulle aina ensimmäisenä mieleen kun haluat ostaa digitaalisia tuotteita - missä tahansa maailmaa sitten oletkin!

 

Asiakaspalvelumme on avoinna:

MA-SU 24/7, chat englanniksi

 

Muissa asioissa tavoitat meidät numerosta:

+35 8 753 263 454 tai 24/7 Live chatista!

email:  [email protected]

 

Emoyhtiö:
Flawless Shopping BV

Postiosoite:
Prinses Beatrixstraat 7,
5953 LL Reuver
The Netherlands

VAT: NL855615047B01
KvK: 64322637

 

 

 

Käyttäjäehdot» Vastuuvapauslauseke» Yksityisyydensuoja»