Google Play Gift Cards EUR

(10 Tuotteet)
spinner

Lajittele

Katso kategoria z

Google Play Gift Cards USD

(12 Tuotteet)
spinner

Lajittele

Katso kategoria z

Google Play Gift Card TRY

(5 Tuotteet)
spinner

Lajittele

Katso kategoria z

Google Play Gift Card PLN

(6 Tuotteet)
spinner

Lajittele

Katso kategoria z

Mistä hauskuus alkaa ja mihin se päättyy Google Playn kanssa? Google Playstä on vaikka mihin, sinun pitää kokea se itse. Google Play tarjoaa tuhansittain tuotteita. Livekortti.fi suosittelee tilaamaan netistä, sillä credit-/debit-kortin liittäminen voi aiheuttaa ison sotkun. Lahjakortteja käyttämällä sinun ei tarvitse huolehtia turvallisuusriskeistä taikka budjettisi ylittämisestä, toisin kuin kytketyn kortin kanssa. HUOM! Valitettasi Google Play korttia, kiinnitä huomiota oikean valuutan valintaan Google Play tilisi mukaan.  

Mikä on Google Play?

Google Play on maailman johtava ostospaikka Androidilla toimiville laitteille. Saat Pääsyn tuhansiin appseihin, elokuviin, sarjoihin, musiikkiin, kirjoihin, uutisiin ja paljoon muuhun. Kaikki ei toki ole maksullista Google Play:ssä, itse asissa ilmaista sisältöä on paljon. Google Play tarjoaa ilmaisia appseja laitteillesi, niin paljon ettei sinulla tila riitä! Google Play tarjoaa spesiaalimahdollisuuksia ladata esim. Musiikkia ilmaiseksi! Mutta hyötyäksesi parhaista ja uusimmista tuotteista, sinulla pitää olla crediittiä.

Kaikki viihde yhdessä paikassa

Google Playsta saat kaikki suosikkisi samasta paikasta. Tarjolla on yli 1,000,000 appsia, satoja miljoonia biisejä ja kirjoja, tuhansittain elokuvia. Google Playsta löytyy jokaiselle jotakin.  Ennen kuin teet ostopäätöksen voit selailla biisejä ja kirjoja ilmaiseksi, tsekata appsien ratingit, katsoa leffatrailerin. Google Play pitää sinut menossa mukana, se on upea kokemus.

Tilaa Google Play

Ennen vanhaan sinun piti kävellä kaupaan ostaaksesi PSN crediittiä. Nykyään ostaminen on hieman helpompaa. Livekortti.fi:stä saat koodin heti maksettuasi suoraan sähköpostiisi. Valitse sinulle sopiva Google Play, anna meilisoitteesi ja maksa. Saat koodin välittömästi. Haluatko antaa Google Playn lahjaksi? Se käy helposti! Forwardoit vain meiltä saamasi koodin sisältävän sähköpostin ystävällesi ja anna hänen nauttia! 

Kuinka lunastan Google Play lahjakortin?

Koodin lunastaminen on helppoa. Avaa Google Play Store, valitse haluamasi tuote ja valitse “Redeem” maksutavaksi. Google Play saldosi ilmestyy näkyviin, rajana on 2,000US$. Lahjakortit eivät vanhene.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVE IN FINLAND