Zalando FI

(4 Tuotteet)
spinner

Lajittele

Katso kategoria z

Zalando lahjakortit

Et oikein tiedä mitä hankkisit rakkallesi syntymäpäivälahjaksi?

Miksipä et antaisi hänelle tyylikkyyttä Zalando lahjakorttia!

 

Täydellinen lahja

Miksi tressaisit oikean kokoisten farkkujen löytämisestä kumppanillesi, tai siitä pitääkö hän ostamistasi höyhen korviksista. Nyt voit antaa hänen itse valita vapaasti lahjansa. Aina lahjojen kohdalla, olipa sitten Joulu tai syntymäpäivä, olemme ikuisuuskysymyksen äärellä – mikä on täydellinen lahja? Zalando lahjakortti tai voucheri on aina täydellinen vastaus.

Täydellinen paikka hankkia vaatteita, kenkiä, urheiluvarusteita, koruja ja paljon muuta – mikä voisikaan olla parempi lahjaidea?

 

Helppo lunastus

Kun ostoskorisi Zalando.fi sivulla on täynnä, siirryt vain maksuvaiheeseen. Huomaat pian osion, jossa kysytään onko sinulla voucheria – siihen kohtaan kirjoitat vain yksinkertaisesti voucher koodisi, jonka sait sähköpostitse ja klikkaat ‘Redeem’.

Varmista, että syötät voucher koodisi maksuvaiheessa ennen kuin teet lopullisen tilauksen, sillä koodia ei voi antaa enää tilauksen teon jälkeen. Tai vieläkin parempaa, voit lisätä lahjakortin arvon Zalandon tilillesi ja varmistaa siten, että lahjakortti tulee automaattisesti käytetyksi maksuvaiheessa. Voit tehdä tämän syöttämällä koodin “My Vouchers” kohdan kautta Zalando tilillesi

Etkö halua käyttää koko lahjakorttiasi kerralla? Ei hätää – ei ole mitään minimi tilausta ja yli jäänyt arvo Zalando lahjakortistasi ei vanhene koskaan. Muistat vain säilyttää koodin tallessa seuraavaa ostoskertaasi varten!

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVE IN FINLAND