Nintendo Gift Cards EUR

(4 Tuotteet)
spinner

Lajittele

Katso kategoria z

Nintendo Gift Cards USD

(4 Tuotteet)
spinner

Lajittele

Katso kategoria z

Nintendo Switch Online

(2 Tuotteet)
spinner

Lajittele

Katso kategoria z

Nintendo Switch Games

(64 Tuotteet)
spinner

Lajittele

Katso kategoria z

Nintendo Switch Games , Software, & Lahjakortit

Nintendo Switch on Nintendon 7. videopelikonsoli. ‘NS’ tai ‘Switch’, eli Nintendo Switch laskettiin markkinoille 3.maaliskuuta 2017.

Telakoitu ja kannettava pelimoodi

Nintendo Switch on ns. ‘hybridikonsoli’, sillä se on suunniteltu pelattavaksi sekä kotona, että matkalla. Nintendo konsoli muuttuu helposti “telakoidusta mallista”, eli kotikäyttöisestä HD TV pelaamiseen sopivasta mallista, “kannettavaksi malliksi”, jota on näppärä kuljettaa mukana minne ikinä menetkin.

Nintendo Switch:n vallankumouksellinen Joy-Con -ohjain

Switchin mukana tulee langaton Joy-Con ohjain, jossa on joystick ja perus napit, joilla pelaaminen sujuu totutusti. Voit pitää yhtä Joy-Conia yhdessä kädessä ja toista toisessa, tai yhdistää ne yhdeksi ohjaimeksi Joy-Conin erikoisliittimen avulla. Jos haluat perinteisempää pelattavuutta, voit hankkia Pro Controller -ohjaimen.

Oikeanpuoleisella Joy-Con –ohjaimellasi voit napata screenshotseja. Toisen puolen ohjain taasen käyttää infrapunakameraa liikkeiden ja kohteiden tunnistamiseen tietyissä peleissä.

Kaksintaistele ja luo tiimejä Nintendo Switchin dynaamisessa moninpelimoodissa

Switchin moninpelimoodi antaa sinun jakaa Nintendo Switchin pelaamisen ilon kavereidesi ja perheesi kanssa. Käytä Switchin Joy-Con –ohjaimia erikseen kumpaakin tai liitä ne ohjauspyörään pelataksesi Mario Kartia ja muita supersuosittuja pelejä ystävien kesken.

Voit valita Switchin moninpelimoodin WiFi:n välityksellä tai pelata samassa paikassa jopa 8 konsolilla! Voit ladata Nintendo Switch Online App:n ja kutsua muita pelaajia pelaamaan, käyttää äänichattia ja asettaa peliaikoja.  

Nintendo Switch pelit & ohjelmistot

Osta edulliset Nintendo Switch pelit ja ohjelmistot Livekortti.fi:stä!

Ninten Switch games & software ovat tarjolla digitaalisessa muodossa, eikä niissä ole maa- tai aluerajoitteita! Switch kilpailee konsolimarkkinoilla samalla viivalla Microsoft Xbox Onen ja Sony PlayStation 4:n kanssa.

Nintendon 1-2 Switch on täydellinen juhlien pelikonsoli liikkeentunnistuksensa ansiosta! Vieraat voivat kisata tanssitaidoillaan taikka katsoa kuka on nopeampi vetämään pistoolin esiin aitoon lännen tyyliin Joy-Con –ohjain kädessään. Jos 1-2 Switch ei ole jo itsessään tarpeeksi hauskaa, niin astu Linkin maailmaan täynnä seikkailua täysin uudistuneessa The Legend of Zelda: Breath of The Wild pelissä tai hyppää kuskin paikalle Mario Kart 8 Deluxessa. Pelaa kotonasi jopa 4:n pelaajan kesken 1080p tarkkuudella omalla TV –ruudullasi.

Nintendo Eshop lahjakortit

Osta edulliset Nintendo Eshop lahjakortit ja ohjelmistot Livekortti.fi:stä!

Nintendo Eshop Gift Cards eivät ole sidoksissa tiettyyn peliin, ohjelmistoon tai jonkin pelin sisäisiin tarvikkeisiin. Niillä saat vain rahaa digitaaliseen kukkaroosi tehdäksesi ostoksia Nintendo Switchillesi, Nintendo 3DS:llesi ja/ tai Nintendo Wii U konsolillesi. Voit käyttää lahjakorttien sisältämän summan mihin parhaaksi katsot.

 

Katso  lisätietoja Nintendo Switch tuotteistamme UKK –osiomme tai ota yhteyttä 24/7 Live Chat tukeemme.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVE IN FINLAND