Xbox Game Pass Core

Lajittele


Esittelyssä Xbox Game Pass Core: The Evolution Xbox Live Goldilta

Sano hyvästit Xbox Live Goldille ja tervetuloa tulevaisuuteen Xbox Game Pass Corella, vallankumouksellisella tilauspalvelulla, joka on suunniteltu tarjoamaan pelaajille vertaansa vailla olevaa arvoa. Xbox Game Pass Coren avulla pelaajat pääsevät verkkomoninpeliin, eksklusiivisiin alennuksiin ja jatkuvasti kiertävään yli 25 huippupelin kirjastoon.

Tärkeimmät erot: Xbox Game Pass Core vs. Xbox Live Gold

14. syyskuuta 2023 alkaen Xbox Live Gold on siirtynyt saumattomasti Xbox Game Pass Coreen. Ymmärtääksemme näiden kahden palvelun väliset merkittävät erot, erittele se:

1. Hinta: Xbox Game Pass Core ylläpitää samat kustannukset kuin Xbox Live Gold, mutta sillä on laajennettu valikoima ominaisuuksia ja etuja.

2. Ominaisuudet: Xbox Game Pass Core sisältää kaikki Xbox Live Goldin toiminnot samalla kun se lisää houkuttelevan bonuksen kirjastosta, joka on täynnä yli 25 korkealaatuista peliä.

3. Edut: Xbox Game Pass Coren tilaajat nauttivat eksklusiivisista alennuksista peleistä ja muusta Xbox-sisällöstä.

Tärkeitä siirtymätietoja

Nykyisille Xbox Live Gold -jäsenille siirtyminen Xbox Game Pass Coreen on automaattinen, eikä siitä peritä lisämaksua. Tässä on mitä sinun tulee tietää:

• Games with Gold: Games with Gold -ohjelma päättyy 1. syyskuuta.

• Vanhat nimikkeet: Tilauksen tilasta riippumatta kaikki Games with Goldin kautta aiemmin hankitut Xbox 360 -pelit säilyvät kirjastossasi.

• Xbox One -pelit: Pelaajat voivat jatkaa pelaamista kaikista Xbox One -peleistä, jotka on lunastettu Games with Goldin kautta, niin kauan kuin he ovat Game Pass Core- tai Game Pass Ultimate -jäseniä.

• Xbox Live Gold -koodien lunastaminen: Voit edelleen lunastaa Xbox Live Gold -koodeja, ja kun olet lunastanut, saat Game Pass Coren edut 14. syyskuuta alkaen.

• Välitön käyttö: Jäsenillä on välitön pääsy yli 25 korkealaatuisen pelin monipuoliseen kirjastoon.

• Jäsentarjoukset ja -alennukset: Eksklusiiviset jäsentarjoukset ja -alennukset ovat olennainen osa Xbox Game Pass Core -kokemusta.

Olitpa Xbox Live Gold -jäsen tai uusi tulokas Xbox-tilausmaailmassa, Xbox Game Pass Core odottaa sinua tarjoten parannetun pelikokemuksen, joka on täynnä poikkeuksellista arvoa. Liity jo tänään ja lähde pelimatkalle vertaansa vailla!

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVE IN FINLAND