Xbox Live GOLD kortit

Lajittele


Miksi ostaa Xbox Live kortit Livekortti.fi:stä?

  • Koodimme ovat 100% laillisia.
  • Korttiemme hinnat ovat todella kilpailukykyiset.
  • Toimitamme tuotteet heti sähköpostiitse.
  • 24-tunnin live chatti ja muutenkin mahtava asiakaspalvelu.
  • Helppo ja noppea 3-vaiheinen ostoprosessi, ei pitkälllisten kaavakkeiden täyttämistä! Anna vain meiliosoitteesi ja maksa.

Halvat Xbox Live kortit digitaalisesti toimitettuna Xbox 360:lle ja Xbox One:lle

Myynnissä olevat Xbox Live jäsenyydet toimitetaan suoraan sähköpostiisi heti kun olet maksanut. Xbox jäsenyys tulee digitaalisessa muodossa, eli saat koodin. Koodit sopivat Xbox One:lle ja Xbox 360:lle, ei siis ole väliä kumpi konsoli sinulla on.

Xbox Live korttien käyttö

Ostosi jälkeen voit aktivoida saamasi koodin joko konsolisi tai xbox.com verkkosivun kautta Live tilillesi. Liven avulla pääset mukaan moninpeleihin ja saat muita Xbox Liven mukanaan tuomia etuja.

Paljonko Xbox Live kortit maksavat?

Me Livekortti.fi:ssä myymme Xbox live koodeja todella edullisesti. Koodimme ovat 100% laillisia. Kun olet maksanut tilauksesi, saat koodin sähköpostiisi heti. Lisäksi koodi ilmestyy myös ruudullesi.

Hinta riippuu Xbox Live jäsenyyden pituudesta.

Voimme taata, että meiltä ostettu Live- aika on aina edullinen verrattuna kilpailijoihin. Ostamme Live koodit suurissa tykkuerissä virallisilta jälleenmyyjiltä, siksi saamme pidettyä hintamme alhaisina.

Koodimme ovat aina edulliset vertaatpa kehen tahansa Suomessa toimivaan kauppiaaseen. HUOM! Nämä Xbox Live koodit eivät sisällä GOLD- statusta. Jos haluat Xbox Live Gold-statuksen, tsekkaa gold koodit tältä sivulta.

Osta Xbox Live Gold jäsenyys tai Xbox lahjakortti

Jos olet aikeissa ostaa Xbox lahjakortin tai Microsoft Pointseja, vilkaise tarjouksemme tältä sivulta.

Jos haluat Live jäsenyytesi Gold-statuksella, tsekkaa suositut 3kk ja 12kk vaihtoehtomme. Nauti meiltä ostetusta Xbox live creditistä! Välitämme asiakkaistamme ja haluamme kuulla mielipiteesi!

Siksi asiakaspalvelumme chatti on avoinna 24t/ vrk. Jos sinulla on kysyttävää koodeihin liittyen, älä epäröi otta ameihin yheteyttä. UKK kohdasta löytyy myös vastaus moneen kysymykseen. Nähdään pian ostoksilla!

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVE IN FINLAND