WOW

Lajittele


WoW peliaika: Osta meiltä halvalla World of Warcraft prepaid- peliaikaa

HUOM! Nämä WoW peliajat toimivat vain EUROOPPALAISILLA (EU) pelitileillä! Maarajoituksia siis on, eli TARKISTA ennen peliajan ostamista, että pelitilisi on EU-alueella.

Miksi WoW peliaika kannattaa ostaa Livekortti.fi nettikaupasta?

  • Meidän WoW- peliaika koodit ovat 100% laillisia/ virallisia.
  • Säästä aikaa: Toimitus hoituu salamannopeasti: Lähetämme WoW -peliaikasi heti maksettuasi sähköpostiisi.
  • Ostaminen on helppoa ja nopeaa: Valitse vain tuote, anna meiliosoitteesi ja maksa. Muuta ei tarvita. Helpon ja nopean 3- vaiheinen ostosysteemi ansiosta sinun ei tarvitse täyttää pitkällisten lomakkeita tai antaa meille henkilökohtaisia tietojasi. Tarvitsemme vain meiliosoitteesi ja maksun!
  • Parhaat hinnat: Huipputarjouksia ei voi ohittaa? Hintamme ovat aina alhaisemmat kuin tavallisissa kaupoissa, koska ostamme WoW- peliajat suurissa tukkuerissä viralllisilta tukkumyyjiltä.Olemme aina edullinen ostopaikka.
  • 24/7 live chatti ja muutenkin mahtava asiakaspalvelu, siltä varalta että tarvitset apua WoW koodien tai muiden digitaalisten koodien kanssa.

Mikä WoW prepaid- peliaika on?

NämäWorld of Warcraft prepaid- peliajat antavat sinulle lisää aktiivista peliaikaa Wow:iin. Suurin etu prepaid- ajan ostamisessa on se, ETTEI SINUN TARVITSE LIITTÄÄ LUOTTOKORTTIASI Wow-pelitiliisi (moni ei tahdo liittää luottokorttiaan, koska siten peliaika uusiutuu aina automaattisesti ja luottokortille kertyy laskua).

Miten saan WoW jäsenyyden ilman, että liitän luottokorttini pelitiliini?

Suurin osa pelaajista haluaa olla liittämättä luottokorttiaan Warcraft pelitiliinsä. Jos kuitenkin liität korttisi, huomaathan että peliaikasi jatkuu automaattisesti ja luottokortillesi kertyy laskua.

Peliajan ostaminen netistä digitaalisessa muodossa on helppoa ja nopeaa. Meiltä löytyy hieno valikoima erin pituisia WoW- peliaikoja, etsitpä sitten 30pv, 60pv tai 180pv WoW aikaa. Pisin aika tulee tietysti kaikkein edullisimmaksi.

Voit toki ostaa WoW- peliaikaa myös tavallisesta ruokakaupasta tai kioskista. Mutta kannattaako sen takia nyt oikeasti lähteä kauppaan saakka? Kun ostat meiltä netistä Livekortti.fi:stä, saat peliaikakoodisi heti sähköpostiisi. Helppoa ja kätevää, eikö? Sitten vain aktivoit uuden peliaikasi ja jatkat pelaamista.Peliaikaa voit antaa kätevästi myös lahjaksi, forwardoit vain saamasi linkin sähköpostitse ystävällesi. 

Meiltä Livekortti.fi:sä, hankkimillasi peliaikakoodeilla saat siis nopeasti lisää peliaikaa World Of Warcraftiin, joko 30, 60 tai 180 päivää, ilman että sinun pitää linkittää luottokorttiasi ja miettiä laskuja sitten jäljkeenpäin.

Saatuasi koodin sähköpostiisi, peliajan aktivointi hoituu seuraavasti:

  1. Kirjaudu pelitilillesi osoitteessa https://eu.battle.net/account. Ks. Sitten tilisi tiedot.
  1. Valitse WoW tili, jolle peliaikaa haluat lisätä, OLE TARKKANA, jos sinulla on useampi tili. HUOM! Koodi toimii vain Eurooppalaisilla (EU) pelitileillä!
  1. Seuraavassa ruudussa, vailtse "Add Game Time Card".
  1. Syötä koodi ja hyväksy ehdot jatkaaksesi.
  1. Peliaikasi vahvistetaan ruudulla näkyvällä tekstillä.

Onko WoW peliajoissa maarajoitteita?

KYLLÄ!!! Kaikki myymämme koodit toimivat vai eurooppalaisilla (EU) tileillä.

Paljonko WoW peliaika maksaa? 

No niin… olet tullut oikeaan paikkaan! Jos etsit halpaa WoW jäsenyyttä, meiltä Livekortti.fi:stä löydät aina taatusti edulliset vaihtoehdot – vertaa vaikka hintoja!

Valikoimastamme löydät aina WoW 240, 120 ja 60 päivän vaihtoehdot.

 

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVE IN FINLAND